Η σέξυ πλευρά των Χριστουγέννων!

Μιαςκαι έχει μείνει πολύ λίγος καιρός μέχρι τα Χριστούγεννα, είπαμε να κάνουμε το κλίμα πιο γιορτινό! Γι’ αυτό σήμερα θα σας δείξουμε την… σέξυ πλευρά των «Christmas»! Έτσι παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί μια πανέμορφη κοπέλα, η οποία στην αρχή φοράει τη κόκκινη στολή του Άγιου Βασίλη και μας κάνει «ναζάκια», όμως εξαιτίας της αφόρητης ζέστης που επικρατεί αναγκάζεται να την βγάλει και να μείνει… γυμνή!


La Mère Noël version Virginie Caprice

scorernews.gr

Μπότες πάνω από το γόνατο ( over knee). Ταιριάζουν σε όλα τα πόδια; Πως να τις φορέσεις!

Με μια απλή βόλτα είτε κοιτάζοντας βιτρίνες ,είτε παρατηρώντας τα outfit γυναικών θα διαπιστώσουμε ότι οι μπότες πάνω από το γόνατο κυκλοφορούν παντού! Το σίγουρο είναι ότι είναι της μόδας,αν και πιο δειλά εμφανίστηκαν από πέρυσι, φέτος κυριαρχούν! Τις βρίσκουμε σε διάφορα σχέδια και χρώματα,ψηλοτάκουνες και flat.

Οι προνομιούχες είναι σίγουρα οι γυναίκες με καλλίγραμμα πόδια, αφού σε αυτές οι over knee μπότες ταιριάζουν πολύ. Υπάρχει όμως και μια άλλη μερίδα γυναικών,που ίσως είναι και η πλειοψηφία, οι οποίες έχουν κάποια παραπάνω κιλά ή δεν έχουν το ύψος ενός μοντέλου! Σε αυτές τις περιπτώσεις γυναικών λοιπόν, οι over knee μπότες μπορεί να μην τις κολακεύουν ιδιαίτερα, αντίθετα να καταστρέφουν ολοκληρωτικά την εμφάνιση αλλά και την ”προσωπικότητά” τους!

Αν παρόλα αυτά θέλετε να ακολουθήσετε την τάση της μόδας προτείνω τα εξής:

  • Αποφύγετε τις over knee μπότες-κάλτσα.Είναι τόσο στενές που ταιριάζουν μόνο σε πολύ λεπτά πόδια. Αντίθετα σε πιο γεμάτα πόδια απλά υπερτονίζουν τα επιπλέον κιλά και δείχνουν κακόγουστες! Προτιμήστε μπότες πιο χαλαρές στο πόδι και σε φαρδιά γραμμή.
  • Αν έχετε κοντά πόδια μην επιλέξετε μπότες που το μήκος τους υπερβαίνει κατά πολύ το γόνατο.Προτιμήστε ,το πολύ, να καλύπτεται το γόνατο.Αν φορέσετε πολύ ψηλές σε μήκος μπότες απλά τα πόδια σας θα φαίνονται ακόμη πιο κοντά.
  • Προτιμήστε το χρώμα της μπότας να μην είναι πολύ κραυγαλέο για να φαίνεται ότι φοράτε τα ρούχα σας και όχι μόνο μπότες!
  • Και τέλος κάντε μια μικρή πονηριά για να φτιάξετε μια ψευδαίσθηση! Φορέστε μπότες χαλαρές στην γάμπα μέχρι το ύψος του γόνατου (όχι πιο πάνω) και αφήστε να ξεπροβάλλουν over knee κάλτσες! Το αποτέλεσμα θα είναι πιο ασφαλές από το να πέσετε σε στιλιστική καταστροφή!

Για εσάς που είστε οι τυχερές και πιστεύετε ότι έχετε τα προσόντα για να φορέσετε τις over knee μπότες καλό θα είναι:

  • Να φοράτε το κατάλληλο σχέδιο για την κατάλληλη ώρα! Το πρωί και το απόγευμα δεν φοράμε ποτέ ψηλοτάκουνες over knee μπότες! Το αποτέλεσμα θα φαίνεται πολύ ”ακατάλληλο για ανηλίκους”. Προτιμήστε flat σχέδια και casual.
  • Αν τις συνδυάσετε με φούστα ή φόρεμα,ο κανόνας λέει ότι όσο πιο ψηλά ανεβαίνει το μήκος της φούστας τόσο και της μπότας! Δεν φοράμε midi φούστες με over knee μπότες για παράδειγμα!
  • Μπορείτε να τις φορέσετε με στενά jeans,leggings και treggings συνδυασμένα με πουκάμισο,ένα φαρδύ πουλόβερ ή μπλουζοφόρεμα!
  • Σε βραδυνές εμφανίσεις όπου μπορείτε να φορέσετε ψηλοτάκουνες μπότες,φροντίστε το υπόλοιπο outfit να μην είναι πολύ κραυγαλέο! Πάντα η απλότητα κερδίζει τις εντυπώσεις!
  • Το πιο σημαντικό από όλα όμως ,είναι να καταλάβουμε ότι το sexy έχει πολύ κοντινά όρια με το πρόστυχο. Φροντίστε η επιλογή σας να μην ξεπεράσει τα όρια του sexy.

Παραδείγματα προς αποφυγή!!!
 

 

 

Σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας

Η πρακτική εφαρμογή του φαινομένου της σεξουαλικής παρενόχλησης έχει καταδειχθεί ότι προσιδιάζει κυρίως στον χώρο των εργασιακών σχέσεων…

Πώς ακριβώς ορίζεται η «σεξουαλική παρενόχληση»;

Σεξουαλική παρενόχληση είναι η εκδήλωση οποιασδήποτε μορφής ανεπιθύμητης λεκτικής, μη λεκτικής ή σωματικής συμπεριφοράς σεξουαλικού χαρακτήρα, με σκοπό ή αποτέλεσμα την παραβίαση της αξιοπρέπειας ενός προσώπου, ιδίως με την δημιουργία εκφοβιστικού, εχθρικού, εξευτελιστικού, ταπεινωτικού ή επιθετικού περιβάλλοντος.

Στον χώρο εργασίας, η σεξουαλική παρενόχληση συνδυάζεται με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εξάρτησης και της υπεροχής, που καθιστά τον παρενοχλούμενο περισσότερο εκτεθειμένο σε αυτού του είδους την προσβολή.

Κυρίως σε γυναίκες

Ως θύματα της σεξουαλικής παρενόχλησης εμφανίζονται κυρίως γυναίκες, που σημαίνει ότι τους επιβάλλονται συνθήκες εργασίας διαφορετικές από εκείνες των ανδρών.

Ιδιαίτερα εκτεθειμένες στην σεξουαλική παρενόχληση εμφανίζονται κυρίως συγκεκριμένες ομάδες, όπως οι πολύ νεαρής ηλικίας και οι χαμηλόβαθμες στην ιεραρχία εργαζόμενες, καθώς και οι γυναίκες με αντικανονικές ή προσωρινές συμβάσεις απασχόλησης, γυναίκες με αναπηρίες, ομοφυλόφιλες και γυναίκες από φυλετικές μειονότητες.

Από ποιον μπορεί να προέλθει η σεξουαλική παρενόχληση;

Η σεξουαλική παρενόχληση δεν απαιτείται να προέρχεται πάντα από τον εργοδότη, αλλά και από τον ιεραρχικώς προϊστάμενο, συνάδελφο, πελάτη και άλλα πρόσωπα από τον χώρο εργασίας.

Πώς εκδηλώνεται η σεξουαλική παρενόχληση;

Μπορεί να εκδηλώνεται με πράξεις όπως π.χ. περιττά αγγίγματα στο σώμα της εργαζόμενης, με σκοπό την πίεση ή την σύναψη σεξουαλικών σχέσεων ή και με λέξεις, όπως π.χ. ανεπιθύμητες ερωτικές και ανήθικες προτάσεις, άσεμνες παρατηρήσεις, υπονοούμενα ή αισχρά σχόλια.

Η παρενόχληση μπορεί να εκδηλώνεται επίσης και με αισχρές χειρονομίες, καθώς και με συμπεριφορά που δυσφημεί, γελοιοποιεί ή είναι ενοχλητική για την εργαζόμενη, με ταπεινωτικές, ή εξευτελιστικές προσβολές ή υβριστικές πράξεις που συνδέονται με το φύλο ή και με ενοχλητικά σχόλια σχετικά με την εμφάνιση ή το ντύσιμο της εργαζόμενης.

Αυτό που διακρίνει την σεξουαλική παρενόχληση από την φιλική, ευπρόσδεκτη και αμοιβαία συμπεριφορά είναι ο ανεπιθύμητος χαρακτήρας της. Οποιαδήποτε μορφή και αν έχει, εφόσον γίνεται χωρίς τη συναίνεση του θύματος, είναι μονομερής, καταναγκαστική και συνιστά σεξουαλική παρενόχληση.

Τι προβλέπει ο Νόμος;

Περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης έχουν απασχολήσει την Νομολογία. Ο Νόμος δέχεται ότι είναι άκυρη έως καταχρηστική ή καταγγελία συμβάσεως εργασίας αορίστου χρόνου η οποία έγινε διότι η εργαζόμενη απέκρουσε σεξουαλική παρενόχληση εκ μέρους του εργοδότη ή προς συγκάλυψη της παρενόχλησης αυτής.

Επίσης, έχει κριθεί ότι με τη σεξουαλική παρενόχληση της εργαζόμενης εκ μέρους του διευθυντή της επήλθε ηθική μείωση και προσβολή της προσωπικότητάς της, με συνέπεια η εξακολούθηση της εργασίας της στον χώρο της επιχείρησης να αποβεί δυσχερής για αυτή.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η προσφορά κάποιου δώρου ή κάποια φιλοφρονητική χειρονομία δεν αποτελούν από μόνα τους αποδεικτικά μέσα για την απόδοση του ισχυρισμού περί σεξουαλικής παρενόχλησης.

Νομικές Διατάξεις περί Σεξουαλικής Παρενόχλησης

* Στην ελληνική νομοθεσία δεν προβλέπεται ειδική ρύθμιση της σεξουαλικής παρενόχλησης. Αντίθετα, στο φαινόμενο αυτό αναφέρονται αρκετές συλλογικές συμβάσεις εργασίας, όπως οι Εθνικές Γενικές Συλλογικές Συμβάσεις της 09.06.1993 και της 25.05.2000, καθώς και ειδικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

* Υπάρχουν όμως ορισμένες διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αστική και ποινική προστασία των θυμάτων της σεξουαλικής παρενόχλησης.

* Έτσι, εκτός από τις διατάξεις του Συντάγματος σχετικά με τον σεβασμό και την προστασία της αξίας του ανθρώπου, το δικαίωμα ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας, το δικαίωμα στην εργασία κ.λ.π., εφαρμόζονται εν προκειμένω οι διατάξεις του Αστικού Κώδικα περί προσβολής της προσωπικότητας, περί καταχρήσεως δικαιώματος, περί εκπληρώσεως της παροχής όπως απαιτεί η καλή πίστη, περί δικαιώματος επισχέσεως, περί ασφάλειας και υγιεινής των χώρων εργασίας, περί αδικοπραξίας και περί επιδίκασης χρηματικής ικανοποίησης, λόγω ηθικής βλάβης.

* Από τις διατάξει του Ποινικού Κώδικα, εφαρμόζονται οι σχετικές με την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, την ασέλγεια δια καταχρήσεως εξουσίας, την πρόκληση σκανδάλου, την εξύβριση και την εκβίασης.

womanslife.gr

ΝΕ ΠΑΣΟΚ για την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS:”Ενημέρωση προφύλαξη και εξέταση…”

Η 1η  Δεκέμβρη καθιερώθηκε το 1988, με πρωτοβουλία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και αργότερα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids, μιας από τις φονικότερες επιδημίες του σύγχρονου κόσμου με πάνω από 25.000.000 θύματα, ενώ από την εμφάνιση του ιού πριν από 25 χρόνια έχουν προσβληθεί ως σήμερα 60.000.000 περίπου άνθρωποι. Το Aids σκοτώνει κάθε μέρα 1400 παιδιά και κοστίζει τη ζωή σε περισσότερα από 500.000 παιδιά κάθε χρόνο.

 

Το Aids, αποτελεί, ίσως, την σημαντικότερη σύγχρονη μεταδιδόμενη ασθένεια, όχι μόνο λόγω του ρυθμού εξάπλωσης της και της αύξησης του αριθμού των θυμάτων, αλλά επιπρόσθετα λόγω του κοινωνικού στίγματος που συνοδεύει τους ασθενείς στην πορεία της άνισης μάχης τους με τον ιό του Αids(Hiv). Είναι στο χέρι του καθενός μας να κάνουμε πράξη το σύνθημα «ενημέρωση, προφύλαξη, εξέταση» και χωρίς ταμπού να ενημερωθούμε και να ενημερώσουμε τους συνανθρώπους μας και να υποστηρίξουμε τις εθελοντικές δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Τομέας Εθελοντισμού & Αλληλεγγύης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. υπενθυμίζει ότι «η ενημέρωση, η προφύλαξη αλλά και η εξέταση» είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο κατά της εξάπλωσης του ιού του Aids.

Η 1η Δεκέμβρη μας θυμίζει ότι το πρόβλημα υπάρχει και μας αφορά όλους.

Γραφειο Τύπου

NE Bορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου  ΠΑΣΟΚ

Τους γονείς των μαθητών Γυμνασίωνκαι Λυκείων του νησιού καλεί σε συνάντηση η Β ΕΛΜΕ την Πέμπτη στις 6 στο 2ο Λύκειο (Για να δούμε πόσοι θα πάνε…)

Β΄ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΑ Δ.Σ. ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ Β΄ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΩ

 

Αγαπητοί γονείς

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο , που όλοι οι εργαζόμενοι δεχόμαστε μια άγρια επίθεση από ΕΕ –ΔΝΤ- ΕΚΤ και κυβέρνηση. Στους μισθούς μας , στα εισοδήματα μας , στις συντάξεις , σε δικαιώματα και κατακτήσεις που κερδήθηκαν με αγώνες και θυσίες χρόνων. Ταυτόχρονα το δημόσιο σχολείο , η δημόσια δωρεάν παιδεία δέχεται σοβαρά πλήγματα . Η μόρφωση των παιδιών μας γίνεται πιο δύσκολη , πιο εξοντωτική, πιο ακριβή. Θεωρούμε υποχρέωση μας να σας καλέσουμε δίπλα μας , στο αγώνα για την λύση αυτών των προβλημάτων. Είστε οι φυσικοί μας σύμμαχοι σε αυτό τον αγώνα. Σας καλούμε σε μια πρώτη συνάντηση για να οργανώσουμε μαζί τα επόμενα αγωνιστικά βήματα που πρέπει να κάνουμε για το μέλλον των μαθητών μας , των παιδιών σας.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2/12 ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ 2Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΩ.

Η παρουσία σας θα μας γεμίσει δύναμη και αισιοδοξία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πηλιγκός Παναγιώτης Κριαράς Στέλιος

Την Κυβέρνηση καταγγέλει το Εργατικό Κέντρο για την επιστράτευση των Ναυτεργατών… Συνάντηση την Τετάρτη στις 18:00

 

Μέρα με την ημέρα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει το αντιλαϊκό και αντεργατικό της χαρακτήρα.

Αφού τόσες μέρες δεν μπόρεσε να λυγίσει και να σπάσει τον αγώνα των ναυτεργατών ,αφού επιστράτευσε όλα τα παπαγαλάκια της για να τους συκοφαντήσει,τώρα χρησιμοποιεί ωμή κρατική βία ,επιστρατεύοντάς τους.

Το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου καταγγέλλει στους εργαζόμενους της περιοχής σε όλους τους ανθρώπους του μόχθου τις μεθοδεύσεις και τακτικές της κυβέρνησης που με την στήριξη της ΝΔ –ΛΑΟΣ και όλων των παραφυάδων τους στοχεύουν να επιβάλλουν την πολιτική που προστατεύει και ενισχύει τα κέρδη των εφοπλιστών ,των μεγαλοεπιχειρηματιών, του κεφαλαίου και καταδικάζει τα εργατικά λαϊκά στρώματα στην φτώχεια και την εξαθλίωση.

Οργανώνουμε την ταξική μας αντεπίθεση.

Καλούμε τους εργαζόμενους ιδιωτικού-δημόσιου τομέα ,τους άνεργους,συνταξιούχους ,τις γυναίκες σε σύσκεψη την Τετάρτη στις 18:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο

 

Διαδημοτικό Συμπαραστάτη του Δημότη προτείνει η Συμπαράταξη! “Βιαστικά άκομψα και σε λάθος πολιτική βάση ήρθε το θέμα του Συνηγόρου…”

Ο συνήγορος του δημότη είναι μια θετική δυνατότητα!

Τίποτα όμως δεν εξασφαλίζει την επιτυχία του!

Ο συνήγορος του δημότη είναι ένας καινούργιος θεσμός.

Αντιγράφει την ευρωπαϊκή πρακτική του συνηγόρου του πολίτη.

Ελέγχει τις δημόσιες αρχές διερευνώντας υπέρβαση καθήκοντος και παραβίαση της νομοθεσίας. Βεβαίως πολλά από τα πολιτικά πρόσωπα αγνοούν τις γνωματεύσεις του! Όσο όμως κι αν αμφισβητούμε την αποτελεσματικότητα και την χρησιμότητα του θεσμού, δεν μπορούμε να τον αγνοούμε!

Εκτιμούμε ότι βιαστικά, άκομψα, άκαιρα και το σημαντικότερο σε λάθος πολιτική βάση μπήκε το θέμα σε συζήτηση. Τα προσόντα και οι διαδικασίες είναι γενικές. Πρακτική εμπειρία δεν υπάρχει. Υπάρχει και θεσμικό κενό! Γιατί η προχειρότητα των εντυπώσεων;

Η πολιτική δημιουργεί θεσμούς για να λύσει υπαρκτά ζητήματα, όπως αυτό της ισονομίας και της ισοπολιτείας. Ο δήμος μεγάλωσε σε έκταση και αρμοδιότητες. Η τοπική αρχή δεν απέχει από την γενικότερη πολιτική κουλτούρα της κρατικής αρχής. Θα υπάρξουν και αύριο περιπτώσεις και γεγονότα υπέρβασης καθήκοντος στα πλαίσια των πελατειακών σκοπιμοτήτων. Εμείς ως παράταξη θα χρειαστούμε την βοήθεια του συνηγόρου. Έχουμε ζητήσει στο παρελθόν την βοήθεια Ανεξάρτητων Αρχών σε τοπικά ζητήματα, όπως της παραβίασης της πολεοδομικής και της περιβαλλοντικής νομοθεσίας. Είχαμε θετικά αποτελέσματα από τις παρεμβάσεις του! Θέλουμε να επιτύχει ο θεσμός!

Ναι! το πρόσωπο που θα επιλεγεί πρέπει να χαίρει εκτίμησης, αλλά προ πάντων πρέπει να έχει την ικανότητα να κρατά αποστάσεις! Να μπορεί να επιβάλλει την αυτονομία του στην τοπική εξουσία! Αν αυτό γίνει, θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στις τοπικές υποθέσεις και επηρεάσει θετικά την πολιτεία της δημοτικής αρχής! Θα την προστατέψει από τον λαϊκισμό και την διολίσθηση σε κακές πρακτικές!

Να συζητήσουμε το θέμα της επιλογής και της οργάνωσης της παρουσίας του συνηγόρου στο Δήμο μας με νηφαλιότητα. Να αναδείξουμε το καλύτερο!

Μια σκέψη  είναι ο διαδημοτικός συνήγορος! Τον απαλλάσει από τον προσωποκεντρισμό. Τον αποφορτίζει από την στενότητα της τοπικότητας. Μειώνει το κόστος του.

Η νησιωτικότητα επιβάλλει ένα συνήγορο για ομάδα μικρών νησιών με κάποιο από τα μεγαλύτερα!

Θα δούμε!

Συμπαράταξη Ελπίδας

” Έχουμε αποκλειστεί από τρόφιμα – φάρμακα – νοσοκομεία…”

Διαμαρτυρία για την Απεργία των Ναυτεργατών…

«Ο αποκλεισμός των νησιών μας επιτέλους πρέπει να λήξει. Όσο δίκαια και αν είναι τα αιτήματα των εργαζομένων στην ακτοπλοΐα τα οποία αντιλαμβανόμεθα και υπερασπιζόμαστε, άλλο τόσο δίκαιο και σίγουρα παραπάνω είναι το δικαίωμα στη ζωή των νησιωτών. Ο αποκλεισμός των νησιών μας τόσες ημέρες προκαλεί οικονομική και κοινωνική ασφυξία. Έχοντας αποκλειστεί από τρόφιμα – φάρμακα – νοσοκομεία κ.λ.π, στερούμεθα είδη και βασικές ανάγκες. Εν τέλει στερούμεθα το δικαίωμα στη ζωή που έχει ο κάθε Έλληνας, και οι Νησιώτες δεν είναι λιγότερο Έλληνες από κανένα. Η κατάσταση πλέον έχει γίνει απαράδεκτη και με κραυγή αγωνίας καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό για την άμεση παρέμβασή του ώστε να τερματιστεί ο αποκλεισμός των νησιών μας.»

Ο Δήμαρχος ΤήνουΣίμος Ορφανός

tiniaki.gr


Της πέ(ν)ταξε τα μάτια έξω!

Τέτοιο πάρτι δεν ξανάγινε! Η Μπαρτσελόνα ξεφτίλισε τη Ρεάλ, νίκησε 5-0 (αντί για 10-0) και απέδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα που ανέδειξε ποτέ το παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Δείτε φωτογραφίες, βίντεο, σχόλια και ισπανικά ΜΜΕ.

Ποιος είπε πως το playstation 5  δεν βγήκε στην αγορά… Η πρεμιέρα έγινε στο «Καμπ Νόου» και η Μπαρτσελόνα απέδειξε πως είναι η κυρίαρχος του παιχνιδιού! Βίγια, Ινιέστα, Μέσι, Τσάβι έκαναν ό, τι ήθελαν τη Ρεάλ Μαδρίτης και στο πρώτο του «Clasico» ο Ζοσέ Μουρίνιο αποχώρησε ταπεινωμένος από τη Βαρκελώνη! Το 5-0 ήρθε να επιβεβαιώσει πως τη δεδομένη χρονική στιγμή η Μπάρτσα απλά δεν παίζεται και η επιστροφή στην κορυφή της Πριμέρα ήρθε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο.

Οι Μαδριλένοι έκαναν το λάθος να πιέσουν από την αρχή ψηλά και εκεί άρχισε ο εφιάλτης της αμυντικής τετράδας, αλλά και του Κασίγιας. Κεντίρα, Οζίλ και Τσάμπι Αλόνσο «εγκλωβίστηκαν», ο Ρονάλντο προσπαθούσε μάταια να πάρει μπάλα, όσο για τους Μπενζεμά, Ντι Μαρία, απλά εκτός αγώνα…

το σκορ Κανείς δεν φανταζόταν πριν από την έναρξη του ματς πως όταν ο πίνακας στο «Καμπ Νόου» θα έδειχνε το 18 ‘ήταν ήδη 2-0 … Οι Τσάβι (10 ‘), Πέδρο (18’) σκόραραν και έκαναν άνω κάτω τη «Βασίλισσα», με τον Ρονάλντο να προσπαθεί μόνος και να τα έχει με όλους και με όλα … Ο Πορτογάλος δεν πήρε το πέναλτι που ζήτησε στην ανατροπή από τον Βαλντές και κάπου εκεί τελείωσαν όλα…

Τι και αν το 2-0 έκλεισε το ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα μπήκε στην επανάληψη για να ταπεινώσει τη Ρεάλ και δράση ανέλαβε ο Βίγια. Ινιέστα, Τσάβι, και Μέσι έκοβαν και μοίραζαν και το πρώτο «Clasico» του διεθνούς φορ ήρθε με τέρματα δυο (55 ‘, 58’). Η πρώτη φετινή ήττα της Ρεάλ έκλεισε με τον πλέον … ταπεινωτικό τρόπο, αφού ο Γιεφρέν στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 5-0!

Πολυτιμότερος παίκτης: Δύο γκολ ο Βίγια, μόνιμος κίνδυνος για τον Κασίγιας και την άμυνα της Ρεάλ, αλλά όλη η Μπαρτσελόνα ήταν από άλλο … πλανήτη. Ο Τσάβι είναι ο κορυφαίος χαφ που έχει βγει εδώ και πολλά χρόνια, ενώ ο Πέδρο έκανε εξαιρετική δουλειά και με την ταχύτητά του ζάλισε τους «μερένχες»!

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Θα ήταν … άδικο να βάλουμε κάποιον συγκεκριμένο στην κατηγορία! Αλλά επειδή οι φίλοι της Ρεάλ περίμεναν πολλά από τον Ρονάλντο, βάζουμε τον Πορτογάλο ως τον πιο αδύνατο κρίκο. Καλές οι ντρίμπλες στο κέντρο όταν το σκορ είναι 4-0, αλλά από ουσία τίποτα. Τρίτο «Clasico» για τον σταρ της Ρεάλ και η προσφορά του ήταν μηδενική για μία ακόμα φορά.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Αν δεν ήταν και ο Κασίγιας, το σκορ θα είχε πάρει απίστευτες διαστάσεις. Ο Ισπανός τερματοφύλακας σε δύο-τρεις περιπτώσεις που η Μπάρτσα ήταν έτοιμη για γκολ, έσωσε την ομάδα του και τουλάχιστον κατάφερε να περιορίσει την ήττα.

Η ΓΚΑΦΑ: Η άμυνα της Ρεάλ επέλεξε να παίξει αρκετά ψηλά και το πλήρωσε πολύ γρήγορα. Καρβάλιο και Πέπε βρέθηκαν στις περισσότερες φάσεις να κυνηγούν τους Καταλανούς πριν αυτοί μπουν στην περιοχή και το 5-0 ήρθε φυσιολογικά.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Πολύ σκληρό παιχνίδι, ειδικά από τους παίκτες της Ρεάλ, με τον Ιτουράλδε να μοιράζει αρκετές κάρτες και να αποβάλει σωστά τον Ράμος στο τέλος .. Η φάση, πάντως, που θα μπορούσε να ξαναβάλει τους Μαδριλένους στο παιχνίδι έγινε στο 39 ‘με τον Ρονάλντο να ανατρέπεται από τον Βαλντές αλλά τον Ιτουράλδε να μην δείχνει πέναλτι. Ελάχιστα πιο μπροστά βρίσκεται στο 3-0 ο Βίγια.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Στη Ρεάλ ήλπιζαν ότι ο Μουρίνιο θα αλλάξει τα δεδομένα στο πρωτάθλημα, όμως οι Μαδριλένοι έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους. Και αυτό γιατί η Μπαρτσελόνα είναι απίστευτη ομάδα, από τις καλύτερες όλων των εποχών. Από το πρώτο λεπτό «έπνιξε» την Ρεάλ, έκανε το παιχνίδι της και πέτυχε έναν θρίαμβο ταπεινώνοντας δίκαια την αιώνιο αντίπαλό της.

 

http://www.gazzetta.gr/barca-vs-real-Barca/item/119313-Live-το-clasico

Βουλευτής της ΝΔ ζητάει εξέταση DNA για το μωρό της ερωμένης του

Βουλευτής ζητάει εξέταση DNA για το μωρό της ερωμένης του. Σε γνωστό γενετιστή απευθύνθηκε για εξέταση DNA βουλευτής της ΝΔ για να εξακριβώσει αν το παιδί που έφερε στον κόσμο η πρώην φίλη του είναι δικό του όπως ισχυρίζεται η ίδια. Ο βουλευτής έχει χάσει τον ύπνο του τον τελευταίο καιρό εξαιτίας του απρόσμενου γεγονότος.
Η μητέρα του παιδιού είχε σχέση με το βουλευτή τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, από τότε που την είχε προσλάβει στο πολιτικό του γραφείο. Η σχέση τους ήταν κρυφή παρόλο που ήταν πολύ δυνατή και ο βουλευτής φαινόταν πολύ ερωτευμένος με την πρώην αγαπημένη του.
Μάλιστα τα λίγα άτομα που ήξεραν για τον παράφορο έρωτά τους πίστευαν ότι… αυτή η σχέση τους θα οδηγούσε σε γάμο. Πριν από μερικούς μήνες όμως η νεαρή γραμματέας του φαίνεται να απογοήτευσε τον βουλευτή αφού την έπιασε σε τρυφερό τετ α τετ με άλλον άνδρα. Εκείνη προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι παρασύρθηκε με μια προηγούμενη σχέση της.
Σύμφωνα με το newsbomb.gr ο καυγάς όμως ανάμεσα στους δυο τους κατέληξε σε χωρισμό αφού ο βουλευτής δε μπορούσε να δεχθεί τη δικαιολογία της. Η νεαρή παραιτήθηκε από το γραφείο και εξαφανίστηκε από τη ζωή του. Μετά από μερικούς μήνες όμως τον ειδοποίησε ότι επρόκειτο να φέρει στον κόσμο το παιδί του.
Ο βουλευτής σοκαρίστηκε με την είδηση που του έφερε η πρώην φίλη του αλλά δε μπορούσε να αμφισβητήσει ούτε και να δεχτεί ότι αυτό το μωρό θα μπορούσε να είναι δικό του. Έτσι ενώ η πρώην φίλη του γέννησε ένα υγιέστατο μωρό εκείνος της ζήτησε να κάνουν εξέταση DNA. Η νεαρή αν και προσβλήθηκε από την δυσπιστία του πρώην αγαπημένου της παρόλα αυτά δέχτηκε να δουν τον γενετιστή που με την εξέταση του DNA θα λύσει τις απορίες του βουλευτή.

apollonios.pblogs.gr