Εύκολο έργο για Ιπποκράτη (83-30) με Αίολο…

Η τεράστια διαφορά δυναμικότητας έγινε αισθητή από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο του αγώνα Ιπποκράτης Κω- Αίολος Κεφάλου, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με το ευρύ 83-30. Η ομάδα του Μάκη Κανενόπουλου έκανε περίπατο, αφού οι Κεφαλιανοί δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ούτε στο ελάχιστο τους αντιπάλους τους. Με αιχμές του δόρατος τους Καμπέρη (άφησε πολύ καλές εντυπώσεις), Παρβαντώνη και Γκοράτσα και έχοντας πολλούς νεαρούς στη 12άδα (Τόρα, Γούναρης, Μεταξωτός, Χατζηδαυίδ), ο Ιπποκράτης επέβαλε τον ρυθμό του και ειδικά στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο, έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ. Ο Ιπποκράτης θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή της αναμέτρησης Ηρακλής 2000- Α.Ε. Δικαίου. Ο Αίολος έδειξε πολλές αδυναμίες και ο Σάζαλης Δ. πέτυχε τους 21 από τους 30 πόντους της ομάδας του. Δύσκολα πάντως θα αποφύγει την τελευταία θέση στον όμιλο νήσων. Με τους νικητές δεν έπαιξαν οι Πλευράκης, Μαυρομάτης, Γιάννου και Μαρίνος.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 27-6, 37-13(ημ.), 65-21, 83-30
Διαιτητές: Διλμπεράκη- Πατμίου
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Κανενόπουλος- Πλατέλλας): Τόρα 4, Καμπέρης 24(2), Δαμαρλής 5(1), Παρβαντώνης 13(2), Κατσούβας, Γούναρης 3, Γκοράτσας 14(4), Βουρλούμης 9(1), Μεταξωτός 2, Τσιλιγκίρης 8(2), Χατζηδαυίδ, Γιαννούλης 1.
ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΥ (Πολίτης): Μπέζας, Τσατσακλάς, Σάζαλης Α. 3, Παπαντωνίου Ν., Σάζαλης Δ. 21, Παπαντωνίου Β., Παντελής 2, Παπαντωνίου Ε. 4
12soccer.gr

Έβγαλαν νικητή οι Blue Devils…

Σήμερα το απόγευμα έγινε η κλήρωση για τον τυχερό που κερδίζει τα 300 ευρώ δωροεπιταγή απ’το Super Market Βασιλειάδης.

Οι Blue Devils ευχαρίστησαν τον διευθυντή του καταστήματος κ.Στέργο Καραγιάννη γι’αυτήν την συνεργασία με τον κ.Καραγιάννη με την σειρά του,να τους εύχεται καλή συνέχεια τόσο στην ομάδα όσο και στον σύνδεσμο.

Νικητής της δωροεπιταγής αναδείχτηκε ο λαχνός με τον κωδικό 893 και τις επόμενες ημέρες θα δωθεί απ’τους Blue Devils στον τυχερό νικητή.Ο τυχερός μπορεί να επικοινωνήσει με τον κ.Κεχριμπάρη στον αριθμό 6942017092.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ σχετικό βίντεο από το giafkasports.gr

πατώντας στο παρακάτω link

Blue Devils-Βασιλειάδης by giafkasports giafkasports.gr

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πρακτικής σκοποβολής στη Ρόδο έναρξη την Κυριακή… (64 χώρες 1300 αθλητές)

 

Αυτή την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00, πραγματοποιείται
στο Αρχαίο Στάδιο Ρόδου η Τελετή Έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πρακτικής σκοποβολής.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση της Ελλάδας για φέτος, με τη συμμετοχή 64 χωρών και 1300 περίπου αθλητών.

Ένα εντυπωσιακό θέαμα, που σκηνοθετεί ο Δημήτρης Κόντος, έχει σχεδιαστεί προκειμένου να ανοίξει τους Διεθνείς αυτούς Αγώνες, αξιοποιώντας το πολύτιμο καλλιτεχνικό δυναμικό του νησιού μας και τις δημιουργικές δυνάμεις, που για άλλη μία φορά θα αποκαλύψουν το ταλέντο και τις δυνατότητες τους, μετατρέποντας αυτή τη διοργάνωση σε μία ξεχωριστή εμπειρία στον εντυπωσιακό χώρο του Αρχαίου Σταδίου!

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει video προβολές με 3D animation του Γιάννου Λάμπρου και της Αθηνάς Τσαγγάρη και ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα που σκοπό έχει να περάσει μηνύματα για τον πολιτισμό της Ελλάδας, όχι μόνο τον αρχαίο ελληνικό αλλά και το σύγχρονο, καθώς η χώρα μας δεν έχει σταματήσει ποτέ να παράγει πολιτισμό παγκόσμιας αναγνώρισης, επιρροής και εμβέλειας.

Θα ακουστούν έργα γνωστών μεγάλων συνθετών, όπως του Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Γ. Μαρκόπουλου, σε ποίηση Ν. Γκάτσου, Ο. Ελύτη και Γ. Σεφέρη που θα τραγουδήσει η Μικτή Χορωδία του ΔΟΠΑΡ, υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Καλαεντζή.

 

Θα παρουσιαστούν ακόμα μουσικές συνθέσεις των δικών μας:

– Αντώνη Κιζούλη, που γράφει τη μουσική για τη χορογραφία της αφής της φλόγας, σε ενορχήστρωση Μιχάλη Καλαεντζή και ηχητική επεξεργασία Μιλτιάδη Λουιζίδη και

– Θέμου Μέξη, που θα παρουσιάσει δύο δικές του συνθέσεις, σε επεξεργασία και ενορχήστρωση του ιδίου: τη Φανφάρα «Διαγόρας» και το Εμβατήριο «Όρος Ατάβυρος» που θα παίξει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του ΔΟΠΑΡ, υπό τη διεύθυνση του Θ. Μέξη.

 

Την εντυπωσιακή Αφή της Φλόγας χορογραφεί η Μαρία Μανιώτη και συμμετέχει η χορευτική ομάδα του Κολλεγίου Ρόδου ενώ στους παραδοσιακούς χορούς συμμετέχει η ομάδα του Βαγγέλη Τζέλλου.

 

Την εκφώνηση κάνει ο Τέρης Χατζηιωάννου και τις μεταφράσεις η Κολήν Μόργκαν.

Υπεύθυνος συντονισμού εθελοντών: Μόσχος Κούκουλας

Υπεύθυνες συντονισμού παρέλασης: Ευαγγελία Τετράδη, Πετρούλα Πρωίου

Έπαρση Σημαίας: Πρόσκοποι Δωδεκανήσου

Φωτογραφική Κάλυψη: Ομάδα PhotOrion

 

 

 

 

 

 

Το συντονισμό του δημιουργικού τμήματος της τελετής έναρξης έχει αναλάβει η Άννα Αχιολά και το Casting το Γραφείο Σχεδιασμού & Οργάνωσης Θεματικών Εκδηλώσεων: Poeessa (www.poeessa.com)

 

Της Οργανωτικής Επιτροπής προεδρεύει ο κ. Αλέξανδρος Δημακάκος

Υπεύθυνος συντονισμού προετοιμασίας αγώνων: Τάκης Μιχαηλίδης

Υποστήριξη: οργανισμός Island Games

 

Μία διοργάνωση της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας της Ελλάδας και

της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Πρακτικής Σκοποβολής

Με τη Στήριξη του Δήμου Ρόδου

Ευχαριστούμε:

Όλους τους Εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους

Τους Πρόσκοπους Δωδεκανήσου

Τους Εθελοντές Σαμαρείτες για την Υγειονομική Κάλυψη

 

 

Η ΜΑΣΚΟΤ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ: ΤΣΑΜΠΙΚΑ!

 

Κηδεύθηκε στη γενέθλια γη η συμπατριώτισσα μας Μαίρη Παπαηλία

Την Τρίτη 27/9/2011 κηδεύτηκε στην Καρδάμαινα η συμπατριώτισσα μας Μαίρη Μ. Παπαηλία ετών 57, χάνοντας μια αξιοπρεπή και θαρραλέα «μάχη» με το θάνατο! Διέμενε με την οικογένεια της στην Κέρκυρα και εργαζόταν ως αρχιτέκτονας και υπεύθυνη στο πολεοδομικό γραφείο του δήμου. Εκτός από το πλήθος των συμπατριωτών συγγενών και φίλων, την συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία πολλοί συνάδελφοι από το γραφείο της καθώς και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κερκύρας, που στην συγκινητική ομιλία του αναφέρθηκε στην απέραντη αγάπη και εκτίμηση όλων των συναδέλφων της, αλλά και των κατοίκων της Κέρκυρας στο πρόσωπο της εκλιπούσης. Εγκάρδιος, θεολογικός και παρηγορητικός ήταν και ο λόγος του ιερέα μετά την νεκρώσιμο ακολουθία.

Τις σκέψεις μου και την βαθειά μου θλίψη για την λατρεμένη μου ξαδέλφη, που μοιράστηκα ομόψυχα με όλους τους παρευρισκόμενους, μοιράζομαι και μαζί σας.

  

ΣΤΗ ΜΑΙΡΗ ΜΑΣ

 

Στο μελαγχολικό σου χαμόγελο είχες την απάντηση,

για ό,τι ήθελα και δεν τολμούσα να σε ρωτήσω.

Στην καλοσυνάτη ματιά σου είχες φυλακτό

την αγάπη σου για όλους μας και τη γενέθλια γη.

Στην άλλη άκρη της πατρίδας βρέθηκες

και ήσουν πάντα για μας μια νοσταλγική παρουσία.

Τώρα σ` αυτή τη γη που σε λαχτάρησε, έρχεσαι

για πάντα στην αγκαλιά της και τις καρδιές μας.

Για όλους μας μια μονάκριβη-αβάστακτη απουσία.

Ποιος το περίμενε, έτσι ν` ανταμώσεις με μάνα κι αδελφό!

Ποιος φόρτωσε στον πατέρα σου κι άλλο ασήκωτο φορτίο,

που τόσο καρτερικά σηκώνει στην πλάτη του

ολόκληρο αιώνα.

Ποιος εφιάλτης, ποια ξορκισμένη σκέψη

θα προφήτευε τέτοια φοβερή μοίρα.

Την εποχή της νιότης μας, στης Αθήνας

τα πρώτα σκιρτήματα, τις αγωνίες, τους αγώνες

για μας, την πατρίδα μας, το μέλλον μας.

Τώρα στη ζοφερή απελπισία της ανθρωπότητας,

εμείς οι άνθρωποί σου, θα κάνουμε τον πόνο μας ελπίδα,

το παράπονο για το χαμό σου, δίψα για ζωή.

Σπονδή για σένα το κάθε μας πικρό δάκρυ.

Ένα κόκκινο τριαντάφυλλο ο κάθε μας αναστεναγμός

για σένα Μαίρη μας, που τόσο αγαπήσαμε

και δεν προλάβαμε να σε χαρούμε.

 

Μηνάς Γ. Χατζηαντωνίου

 

Συνεχίζονται οι αρχαιολογικές ανασκαφές στο Ψαλίδι… (Αναγνώστης ζητά από την Αρχαιολογική υπηρεσία να κάνει ανακοίνωση πριν οικοδομηθεί ο χώρος)

<<Εδώ και αρκετό καιρό με κρύο η με αφόρητη ζέστη η αρχαιολογική σκαπάνη δουλεύει ακατάπαυστα στο οικόπεδο στην γωνία προς την περιοχή του Ηρακλή. Λίγα μέτρα μετά την αρχαιολογικό χώρο της Βασιλικής του Αγίου Γαβριήλ, η αρχαιολογία έφερε στο φως τοιχία και τάφους από όπου πήρε μερικά ευρήματα δεν γνωρίζουμε την χρονολογία και την σημασία των ευρημάτων η των πολιτισμών που κρύβονται κάτω από αυτά.

Ελπίζω η αρχαιολογική υπηρεσία, κάποια στιγμή όταν τελειώσει να κάνει κάποια ανακοίνωση πριν παραδώσει αυτό το χώρο για οικοδόμηση. Όπως παρατήρησα και το περασμένο καλοκαίρι και το εφετινό πολλοί ήταν οι ξένοι που θέλησαν να επισκεφθούν αυτόν τον υπό έρευνα αρχαιολογικό χώρο του οποίου δεν γνωρίζουμε ακόμη την σημασία του.

Σας Ευχαριστώ

Αναγνώστης>>

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΟ FRANCE 24


Μαντμαζέλ, κοινοβουλευτισιόν χοντροκλεψιόν γκαραντί, απατεών αλέ ρετούρ και μίζα ντούμπλε φας. Γκραν σουξέ, κι από μανζέ γκουρμέ… εξοπλισμέ, ζιμενσέ, χρηματιστίκ, βατοπεδουάρ, ολυμπιάντ, ασφαλιστίκ κασέ και ζενερέλ φαταούλ αχορταγιέζ!!! Εμείς, ψηφοφορέλ γκραν μαλακιστίκ ξεφτίλ! Τώρα, μέσα στο μεζόν εγκλειστίκ, τρε μπατίρ, καταστασιόν απελπιστίκ, πολύ κοντά σε πεζοδρομουάρ βιζιτέ! Σακ βουαγιάζ!
preveza-info.gr

Στις 31 Ιανουαρίου τελικά η δίκη των 3 Κώων που κατηγορεί 23χρονη στριπτιζές…

Για τις 31/1/2013 αναβλήθηκε η υπόθεση των τριών Κώων για εμπλοκή τους σε ναρκωτικά και άσκηση βίας σε 23χρονη, που επρόκειτο να δικαστεί χθες αλλά ματαιώθηκε λόγω ωραρίου υπηρεσίας.

Ειδικότερα και οι τρεις Κώοι  κατηγορούνται για προμήθεια, κατοχή διάθεση και χρήση ναρκωτικών από κοινού, & για παράνομη άσκηση βίας σε 23χρονη Αλβανίδα υπήκοο, (η οποία στη συνέχεια τους κατήγγειλε για εξαναγκασμό να κάνει χρήση κοκαΐνης), ενώ ο ένας εξ αυτών κατηγορείται και για οπλοκατοχή .

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Ιούνιο στο σπίτι του 39χρονου. Συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων είναι οι Κ.Ασλάνης, Δ.Δρόσος Π.Αβρίθης ενώ της καταγγέλουσας ο Γ. Φεσσάρας

“Γιατί διαφωνούν οι πλοιοκτήτες; Τα έσοδα του Λιμενικού ταμείου ποτέ δεν ξεπέρασαν τα 500.000 Ευρώ… Πως θα καλυφθεί η φύλαξη;”

Δεν την αμφισβητεί κανείς την αναγκαιότητα κατασκευής του μόλου  των κρουαζιερόπλοιων και το λιμάνι δε μπορεί να δεχθεί μεγάλα γιοτ ,

πρόταση που στο παρελθόν δεν έκανε αποδεκτή και το Υπουργείο Ανάπτυξης…

δήλωσε στην ΕΡΑ ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Κω Μιλτιάδης Φάκκος

αναφορικά με τη προοπτική κατασκευής του Μόλου στη προέκταση της Σκάλας

του πολεμικού και την αντίδραση ορισμένων πλοιοκτητών της γραμμής Κω-BODRUM.

Δεν αντιλαμβάνομαι -συμπλήρωσε ο Φάκκος – γιατί να διαφωνούν οι πλοιοκτήτες

( ο κ. Λαουμτζής που έχει τα  πέντε από τα οκτώ ημερόπλοια συμφωνεί) ,

από την άλλη πρέπει να πληρώνουν και τα 3 Ευρώ για να έχει φύλαξη το λιμάνι ( 280.000 Ε κοστίζει η security) για να έχει πιστοποίηση με ISPS,

χωρίς αυτά δε θα γίνονταν οι εκδρομές προς Τουρκία ενώ τα έσοδα του λιμενικού ταμείου ποτέ δε ξεπέρασαν τα 500.000

και αν αφαιρεθούν τα έσοδα της Τουρκίας πως θα καλυφθούν  μισθοδοσίες ISPS μικρο συντηρήσεις.

Ο πρόεδρος του ΛΤ Κω σημείωσε ακόμα πως οι ιδιοκτήτες των σκαφων έχουν δωρεάν ρεύμα και αν δικαιωθούν από το δικαστήριο,

στο οποίο  προσέφυγαν για το ειδικό τέλος των 3 Ευρώ , τα χρήματα θα επιστραφούν στους πελάτες που το καταβάλλουν .

Τέλος ανέφερε ότι τη προσεχή εβδομάδα θα έρθουν και τα εκδοτήρια εισιτηρίων

και όλοι οι πράκτορες θα υποχρεωθούν να βγουν έξω από το καφενείο που θα διατεθεί στους επιβάτες και μόνο.

Σύγκρουση μηχανής και ποδηλάτου στα φανάρια Ελ. Βενιζέλου και Β. Παύλου… & ΝΕΟ ατύχημα σύγκρουση 2 ΙΧ στη διασταύρωση Αρίστωνος & Παπαναστασίου…

Nέο ατύχημα στην διασταύρωση της Αρίστωνος με την Παπαναστασίου (αυτή τη φορά) λίγο πριν τις 3 το απόγευμα,

 με άλλο ΙΧ που ανέβαινε την Αρίστωνος (προς Κακό πρινάρι) με συνέπεια το συγκεκριμένο ΙΧ (να κάνει σβούρες στο δρόμο) και το

άλλο να πάρει σβάρνα την πινακίδα Stop καταλήγοντας στο παρακείμενο χωράφι (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο η οδηγός του ενός ΙΧ (που ανέβαινε την Αρίστωνος) διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους

καθώς χτύπησε στο κεφάλι και τη μέση.Συνέβη γύρω στις 2 και μισή το μεσημέρι, το ποδήλατο κατέβαινε την Βενιζέλου και η μηχανή την Β. Παύλου

η σύγκρουση έγινε ακριβώς στη διασταύρωση (η μηχανή έπεσε από το φρανάρισμα και χτύπησε την ποδηλάτισσα ενώ σερνόταν (τελικά κατέληξε μποροστά στο κατάστημα Γερμανός γεμίζοντας όλο το δρόμο με λάδια)

Η κοπέλα με το ποδήλατο χτύπησε στο κεφάλι (όχι  σοβαρά αλλά διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες μιας και είχε επίσης εκδορές) και ο οδηγός της μηχανής στο πόδι επίσης ελαφρά (και αυτός διακομίσθηκε για πρώτες βοήθειες)

ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ στη Λέσχη 4χ4 Κω με Πρόεδρο τον Βαγγέλη Κουζούκα…

ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ 23-09-2011
ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ 4Χ4 ΚΩ.
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ!

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΕΙΣ!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: KOYZOYKAΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΝΤ/ΔΡΟΣ : ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ : ΚΑΡΥΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΓΡΑ/ΤΕΑΣ : ΧΟΥΣΕΜΟΓΛΟΥ ΧΑΣΑΝ
ΜΕΛΟΣ : ΣΙΔΕΡΗΣ ΜΑΝΘΟΣ

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.