Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι παίρνουν πάνω από 5.000 ευρώ

Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι και λειτουργοί έχουν αποδοχές πάνω από 5.000 ευρώ; Δείτε την αναλυτική λίστα.

Αναλυτική λίστα όσων έχουν μεικτές αποδοχές άνω των 5.000 ευρώ μηνιαίως και κατέχουν θέση δημόσιου λειτουργού ή εργάζονται στο Δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, δημοσιοποίησε ο Φίλιππος Σαχινίδης.

Τα στοιχεία είναι η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών σε σχετική ερώτηση της ανεξάρτητης βουλευτή Ελίζας Βόζεμπεργκ.

Αναλυτικά, οι θέσεις των δημόσιων υπαλλήλων και λειτουργών που έχουν αποδοχές πάνω από 5.000 εύρω:

1. Πρόεδρος της Δημοκρατίας (σημειώνεται ότι πρόσφατα ο Κάρολος Παπούλιας ανακοίνωσε ότι παραιτείται της αποζημίωσης)
2. Πρωθυπουργός
3. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
4. Αναπληρωτές Υπουργοί
5. Υφυπουργοί
6. Βουλευτές
7. Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων
8. Πρόεδροι Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών
9. Αντιπρόεδροι των Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών
10. Δικαστικοί Λειτουργοί από το βαθμό του Προέδρου Πρωτοδικών και κύριο προσωπικό του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους 11. από το βαθμό του Δικαστικού Αντιπροσώπου Α΄Τάξης
12. Διπλωματικοί Υπάλληλοι που υπηρετούν στο εξωτερικό
13. Γιατροί ΕΣΥ με βαθμό Διευθυντή και υπηρεσία άνω των 25 ετών
14. Μέλη ΔΕΠ Πανεπιστημίων μέλη Ε.Π. ΤΕΙ που συμμετέχουν σε ερευνητικά προγράμματα
15. Δήμαρχοι Δήμων με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων
16. Γενικοί Γραμματείς Περιφερειών και Αποκεντρωμένων Διοικήσεων
17. Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων
18. Διοικητές ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΔΥΠΕ
19. Πρόεδρος ΕΟΤ
20. Γενικός Διευθυντής και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ΟΔΔΗΧ

Διαβάστε ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι παίρνουν επίδομα 176 ευρώ.

Σενάριο συνωμοσίας: Εθνικό νόμισμα το δολάριο

Ποιο σενάριο-βόμβα εξετάζουν οι Αμερικάνοι σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ;

Εθνικό νόμισμα της Ελλάδας θέλουν οι Αμερικανοί το δολάριο. Με την δικαιολογία ότι η χώρα δεν προλαβαίνει να τυπώσει δραχμές, θα έχουμε για τουλάχιστον 3 με 5 χρόνια, μια τριπλή ισοτιμία με Ευρώ, Δολάριο και Δραχμές που θα χρησιμοποιούνται μόνο ως λογιστική αξία και για την σύναψη Swap μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, η ακόμα και την εφαρμογή νέας ονομασίας νομίσματος, έτσι ώστε να μην μπορούν να υπάρχουν συγκρίσεις με παλαιότερες ισοτιμίες.

Αυτό το σενάριο συνομωρίας των Αμερικανών, να κάνουν δηλαδή εθνικό νόμισμα της Ελλάδας το δολάριο έστω και για λίγο χρονικό διάστημα, επεξεργάζεται ομάδα οικονομικών ερευνητών μαζί με την (FED). Oλο αυτό αποσκοπεί στην είσοδο του Δολαρίου στην Ε.Ε, με τη «βοήθεια» πάντα της Ελλάδα που ήδη, άνοιξε την πόρτα στο Δ.Ν.Τ. για την Ευρώπη, με τον μηχανισμό στήριξης. Η περίπτωση αυτή φαντάζει πλέον κοντά όσο ποτέ.

H Αμερικάνικη οικονομία διανύει την δυσκολότερη περίοδο της ιστορίας της. Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, κάνει τους Αμερικάνους να τρίβουν τα χέρια τους. Καταρχάς η έξοδος απο το ευρώ θα κλυδωνίσει την ισοτιμία τον δύο νομισμάτων και πολύ πιθανό, να οδηγήσει και άλλες χώρες εκτός του ευρώ. Με αυτό τον τρόπο και αν το σχέδιο έχει πάει καλά στην Ελλάδα όλο και περισσότερες χώρες θα χρειαστούν ως εθνικό νόμισμα συναλλαγών το Δολάριο. Στην περίπτωση αυτή το ευρώ θα υποτιμηθεί έως και 50% και η Αμερικανική οικονομία, θα πάρει τεράστια δύναμη, καθιστώντας μάλιστα το Δολάριο Παγκόσμιο νόμισμα.

Όλα αυτά θα εξελιχθούν με ραγδαίους ρυθμούς, μετά την εκλογική αναμέτρηση της Ρωσίας την Κυριακή 4 Μαρτίου. Σκοπός των Αμερικανών είναι ο πλήρης έλεγχος της Ελλάδος και η αποκοπή κάθε σχέσης με την Ρωσική πλευρά, έτσι θα αποκλειστεί κάθε δίοδος δυνάμεων της Ρωσίας στην Μεσόγειο. Μετά την Ελλάδα πολύ πιθανό να ακολουθήσουν η Ισπανία και ι Πορτογαλία.

Το σχέδιο αυτό έχει πολλά οφέλη για την Ελληνική πλευρά, όπως και πολλά μειονεκτήματα.

Δείτε τι λένε οι κεντρικές τράπεζες σε δημοσίευμα της Wall Street Journal για το νεο εθνικό νόμισμα της Ελλάδας.

Θάνου–Παρθένης (1η δημόσια εμφάνιση): τι αποκάλυψαν για τον μυστικό γάμο τους

Τι είπαν στη πρώτη δημόσια εμφάνιση τους η Κατερίνα Θάνου και ο Αλέξανδρος Παρθένης στην παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ»;

Στην παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ» συνέλαβαν οι τηλεοπτικές κάμερες την Κατερίνα Θάνου και τον Αλέξανδρο Παρθένη στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά από τον γάμο τους.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης βέβαια δεν ήθελε να πει και πολλά για τον έγγαμο βίο και τη νέα του ζωή με την Κατερίνα Θάνου. Αρκέστηκε μόνο σε ένα τυπικό «ευχαριστώ» στις ευχές των δημοσιογράφων και δεν έβγαλε άχνα για τα προσωπικά του.

Λίγο πιο ομιλητική ήταν η Κατερίνα Θάνου, αλλά μη φανταστείτε ότι είπε και πολλά. «Είμαστε πολύ καλά, ευχαριστούμε πολύ», είπε για αρχή η Ολυμπιονίκης και αποκάλυψε ότι αν και έχουν και οι δύο πολλή δουλειά βρίσκουν χρόνο και κάνουν μικρές αποδράσεις. Όσο για το γάμο που έγινε… κεκλεισμένων των θυρών;

«Το κάναμε όχι για τους δημοσιογράφους, αλλά για εμάς. Εκείνοι που έπρεπε να το ξέρουν το ήξεραν. Ήταν κάτι πολύ προσωπικό και το κρατήσαμε για εμάς», είπε η Κατερίνα Θάνου και αποκάλυψε ότι σιγά, σιγά θα έρθει και το παιδάκι. Πάντως λίγο αργότερα, η Ολυμπιονίκης έχασε την υπομονή της με τους επίμονους δημοσιογράφους και λίγο ήταν να αρχίσει να βγάζει καπνούς από τα αυτιά.

«Μη μου κάνετε άλλες ερωτήσεις για το γάμο, ότι ήταν να πούμε το είπαμε. Δε θέλω να σας πω κάτι άλλο. Μη μου κάνετε συνέχεια τις ίδιες ερωτήσεις γιατί θα σας λέω συνέχεια όχι και δεν είναι ωραίο», είπε στους δημοσιογράφους και έφυγε γρήγορα για να παρακολουθήσει με τον σύζυγό της παράσταση.

Κλείνει η Coca Cola: απολύσεις, οργή, αντιδράσεις

Ποιες είναι οι έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων της Coca Cola 3Ε που κλείνει τα εργοστάσια της σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα;

Εγκαταλείπει την Ελλάδα όσον αφορά την παραγωγή και εμφιάλωση η Coca Cola κλείνοντας ακόμη εργοστάσια, στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Η απόφαση της διοίκησης της Coca Cola έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις και κινητοποιήσεις των εργαζομένων με αποτέλεσμα η εταιρία να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στη διανομή των προϊόντων.

Πηγές που ζήτησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους συσχετίζουν άμεσα τις ανακλήσεις προϊόντων με τις εν εξελίξει κινητοποιήσεις και αντιδράσεις των εργαζομένων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση είχε επιχειρήσει και παλαιότερα την παύση λειτουργιάς της μονάδας στην Πάτρα αλλά ανέκρουσε πρύμναν. Σε αυτή τη φάση η μονάδα της Θεσσλονίκης υπολειτουργεί, σε όλα τα επίπεδα, με αποτέλεσμα η εταιρία να αντιμετωπίζει δυσκολίες στη διανομή των προϊόντων και να επιστρατεύει οδηγούς άλλων εταιριών για να διεκπεραιώσουν το έργο.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Coca Cola 3Ε, θα μεταφέρει τον όγκο παραγωγής των εγκαταστάσεων της Θεσσαλονίκης και Πάτρας στις αντίστοιχες μονάδες του Σχηματαρίου, του Βόλου και του Ηρακλείου, ωστόσο θα συνεχίσει να λειτουργεί στις πόλεις αυτές κέντρα διανομής και γραφεία για τις πωλήσεις και άλλες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Coca Cola από τη διακοπή της παραγωγικής λειτουργίας θα απολυθούν 30 εργαζόμενοι αλλά στην πραγματικότητα η μείωση του προσωπικού θα είναι μεγαλύτερη σε βάθος 6μηνου.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η απόφαση είναι αποτέλεσμα της μείωσης της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών και κατά συνέπεια της σημαντικής πτώσης των πωλήσεων της Coca Cola κατά τα τελευταία τρία έτη και, ειδικότερα, κατά το 2011, όπου ο τομέας των αναψυκτικών υποχώρησε κατά 8,9%, οι χυμοί κατά 10,1% και τα εμφιαλωμένα νερά κατά 5,7%.

Αξίζει να σημειωθεί οτι κατά το 2011 σχεδόν όλες οι εταιρίες του ομίλου Δαυίδ ολοκλήρωσαν επιστροφές κεφαλαίου προς τους μετόχους συντηρώντας αυξημένο δανεισμό και συνεπώς υψηλό χρηματοοικονομικό κόστος.

Την ίδια στιγμή η διοίκηση επιχειρεί μείωση του λειτουργικού κόστους με απολύσεις και υποβάθμιση της παραγωγικής βάσης της εταιρίας στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται πως για το σύνολο του 2011 ο όγκος πωλήσεων της Coca-Cola 3E στην Ελλάδα μειώθηκε κατά 12%, λόγω των μέτρων λιτότητας, της αύξησης του ΦΠΑ αλλά και της μείωσης του αριθμού των καταστημάτων λιανικής (περίπου 21.000 σημεία πώλησης εκτιμάται πως έκλεισαν το 2011).

Η Coca-Cola 3E γνωστοποίησε πως θα συνεχίσει την πορεία της στην ελληνική αγορά με σκοπό να προσθέτει διαρκώς αξία στους καταναλωτές, εργαζομένους, πελάτες και προμηθευτές της, αλλά και να συμβάλει ουσιαστικά και με συνέπεια στην ελληνική οικονομία και στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται. Επισήμανε ακόμη ότι βασικός άξονας κατά τα 43 χρόνια που λειτουργεί στην ελληνική αγορά είναι η συνεχής βελτίωση της αποδοτικότητάς της, προκειμένου να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα στους καταναλωτές της.

“ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ”- Μην ξεχάσετε… Σάββατο 9μ.μ. στην ΟΝΕΙΡΟΣΚΕΠΗ

Η Ονειροσκεπή  με μεγάλη της χαρά παρουσιάζει την  σατυρική επιθεώρηση

“ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ”  σε σκηνοθεσία Μάνθου Αρμπελιά.

Παίζουν: Μάνθος Αρμπελιάς

Κατερίνα Μαρούλη

Χριστίνα Θεολογίτου

Ειρήνη Δημοπούλου

Μάρλον Μπράντο,

Ρόμπερτ Ντε Νίρο,

Μέγας Αλέξανδρος

Κλίντ Ιστγουντ,

Τσάκ Νόρρις

Φιλική συμμετοχή: ο Ι ΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (ο γνωστός , αρχαίος, ιατρός)

Και χιλιάδες  κομπάρσοι καθώς και Μπαλέτα. 

Πρεμιέρα το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 9μμ στο θέατρο ΟΝΕΙΡΟΣΚΕΠΗ  στην οδό Αμερικής 35 (έναντι Λέσχης Αξιωματικών)

Κλείστε θέσεις στο τηλέφωνο: 2242-300-491, εν θα προλάβετε. 

Φιλικά,

Γιάννης Θαλασσινός

ΣΥΜΜΑΧΙΑ και πλυμμύρες… (Ένα χρόνο μετά ποια γεφύρια θα διαπλατυνθούν, ποια νέα θα κατασκευασθούν, που θα γίνουν φράγματα;)


ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΗΜΕΝΗ

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΑ 29-1-2011

 

Αγαπητοί μου σήμερα θα ασχοληθούμε με τις φυσικές καταστροφές, πιο συγκεκριμένα με την πλημμύρα.

Πάντως κάθε νέα φυσική καταστροφή μας κάνει να ξεχνάμε την προηγούμενη, ωστόσο οι πληγέντες δύσκολα ξεχνούν, οι πληγές δύσκολα επουλώνονται.

Επιχειρήσεις που γέμισαν λάσπη, με καταστραμμένο τον μηχανολογικό τους εξοπλισμό, εμπορικά που καταστράφηκαν εντελώς, υπόγειες αποθήκες που έγιναν χαβούζες, νοικοκυριά που είδαν τον χάρο με τα μάτια τους, θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να ξεχάσουν εκείνη την εφιαλτική νύχτα.

Σίγουρα όμως όλοι οι πληγέντες θα θυμούνται επίσης για πολλά χρόνια, την αυταπάρνηση των εθελοντικών οργανώσεων, καταδρομών – 4χ4 – και ελληνική ομάδα διάσωσης, παρηγοριά μέσα στην καταστροφή.

Καθώς γράφω αυτές της αράδες, τα παλικάρια των καταδρομών, μου υπενθυμίζουν πως τα δάση μας είναι μονίμως κακοδιαχειρισμένα, εγκαταλειμμένα στην τύχη τους μόνιμος τόπος λεηλασίας, του καθενός και τον καρβουνιάρηδων.

Καθάρισε ο δήμος τα ποτάμια έως το δάσος λένε τα παλικάρια της ΛΕΚ ότι φαίνετε, από κει και πάνω τα αφήσαμε στον καλό θεούλη μας.

Τα δάση συγκρατούν τα νερά των βροχών, μπορούμε να συμμετέχουμε σε μια ευρεία δεντροφήτευση ως συμμαχία, να καλέσουμε και τον κόσμο να βοηθήσει σε αυτό.

Με σκοπό να επεκτείνουμε το δάσος εκεί που δεν υπάρχει, η συμμαχία είναι αρωγός σε οποιοδήποτε πρόγραμμα Τ.Α, περιφέρειας, η δασαρχείου.

Το δάσος είναι το πιο φθηνό φυσικό αντιπλημμυρικό έργο, μπορούμε να το πετύχουμε.

Βέβαια για της εθελοντικές οργανώσεις της συμμαχίας, το ερώτημα που μπαίνει είναι τη μέτρα πάρθηκαν – παίρνονται για την αποφυγή μιας νέας πλημμύρας στο νησί μας.

Τώρα πια έχουμε πείρα ξέρουμε ποιες περιοχές πλημμυρίζουν γνωρίζουμε που υπάρχει πρόβλημα.

Επομένως η αντιμετώπιση του είναι πια ζήτημα θεσμικών περιφέρεια Τ.Α δασαρχείο.

Η περιφέρεια σε συνεργασία με τον δήμο, τι έχουν κάνει τι προγραμματίζουν, για να μην ξαναζήσουμε άλλη καταστροφή;.

Ένα χρόνο μετά καλό θα ήταν να ξέρουμε ποια γεφύρια θα διαπλατυνθούν, ποια νέα θα κατασκευασθούν, που θα γίνουν φράγματα, πια ποτάμια θα φαρδύνουν , θα βαθύνουν.

Καλό θα ήταν επίσης να ξέρουν οι πληγέντες, αν θα τύχουν κάποιας αποζημίωσης τουλάχιστον στο ειδικό μέτρο της ΕΕ του σχεδίου αγροτικής ανάπτυξης για την Ελλάδα 2007-2013.

Μέτρο 5.3.1.2.6. αρκεί η Ελλάδα να το ζητήσει, το ζύτησε; Τι κάνουν οι βουλευτές του νόμου μας; Πως διεκδικούν αποζημιώσεις από την ΕΕ, γιατί δεν κάνουν αυτό που πρέπει το αυτονόητο; Τα λεφτά είναι πολλά και για τα 2 νησιά, και για την Σύμη τελευταία.

Δυνατή η συγχρηματοδότηση της ΕΕ για την αποκατάσταση των ζημιών, σε αγροτικές υποδομές, αν το ζητήσει η ελληνική κυβέρνηση, απάντηση του επίτροπου κ. Ηahn, σε ερώτηση Έλληνα ευρωβουλευτή για τις ζημιές από την πλημμύρα στα νησιά Κω- Ρόδο στης 5-4-2011.

 Τζόγιας Ευάγγελος υπεύθυνος τύπου συμμαχίας

Κιν. 6977406672

Συνεχίζεται η Απογραφή δικαιούχων επιδομάτων πρόνοιας στο ΚΕΠ…

 

Ο Τομέας Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Κω σας ενημερώνει ότι η απογραφή των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων που πραγματοποιείται μέσω των Κ.Ε.Π., η οποία ξεκίνησε την 1η Φεβρουαρίου, συνεχίζεται και λήγει στις 16 Μαρτίου 2012.

Τονίζεται ότι η απογραφή είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν απογραφεί, δε θα λαμβάνει το επίδομα, το οποίο ελάμβανε έως σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Υπηρεσία μας στο τηλέφωνο 22420-21502 στην οδό Εθελοντών Παλαιών Πολεμιστών 3 στην περιοχή Λάμπη.

 

Ε.Δ.

Η ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

 

 

ΙΩΑΝΝΑ ΡΟΥΦΑ

 

Η επιτροπή των κατοίκων στο Ζηπάρι με Δήμαρχο για την κεραία…

Προ των ευθυνών του έθεσαν για άλλη μια φορά σήμερα το μεσημέρι κατά την επίσκεψη του στο Ζηπάρι (στο Κοινοτικό κατάστημα) αντιπροσωπεία κατοίκων και γονέων του Ζηπαριού (μαζί τους ήταν και ο Ιερέας π. Ι. Κουτάντος).

Συζήτησαν μαζί του το θέμα των νομικών ενεργειών που βρίσκονται σε εξέλιξη και ζήτησαν από τον Δήμαρχο να πιέσει κι αυτός με την πλευρά του μέσω της Πολεοδομίας για την άμεση απομάκρυνση της κεραίας και της επικίνδυνης -όπως ισχυρίζονται- ακτινοβολίας για την υγεία των παιδιών τους μιας και τριγύρω υπάρχουν σχολεία και φροντιστήρια, αλλά και τη δική τους.

Ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι θα στείλει την πολεοδομία να την ξηλώσει…

(Σύμφωνα με το πρόγραμμα των επισκέψεων Δημάρχου στις Κοινότητες την Παρσκευή το πρωί θα επισκεφτεί την Κέφαλο).

Live Art Festival στο ΣΦΑΓΕΙΟ Σάββατο & Κυριακή 10-11 Μαρτίου…

Παρακολουθήστε την δημιουργία των έργων ζωντανά.
Περιπλανηθείτε στον χώρο του θεάτρου και αφεθείτε σε ένα ταξίδι χρώματος, μουσικής και φαντασίας.

15 καλλιτέχνες δημιουργούν ζωντανά στο θέατρο “Σφαγείο”.

Είσοδος 3 ευρώ
Παιδιά κάτω των 14 ετών, είσοδος ελεύθερη
Ευχαριστούμε όλους τους καλλιτέχνες για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους
Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του χώρου.
Σάββατο & Κυριακή 10 & 11 Μαρτίου
Ώρα 7 μ.μ.

Σ. Παπαντωνίου: “Ούτε ερωτευμένοι να ήταν μαζί μου ο κ. Κυρίτσης & η Δύναμη Αλλαγής…”


Τηλεφωνική συνέντευξη ποταμό έδωσε στο δελτίο της Δημοτικής απαντώντας στις κατηγορίες Κυρίτση για τα μπιτόνια και τα καύσιμα ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κεφάλου λέγοντας μάλιστα στο τέλος ότι ούτε “ερωτευμένοι” να ήταν μαζί ο κ.Κυρίτσης και η Δύναμη Αλλαγής και τον θυμούνται κάθε φορά στις συνεντεύξεις τους…

Για δε την μεταφορά καυσίμων “με παγούρια που πολλές φορές είναι ακάθαρτα και προκαλούν πρόβλημα στις μηχανές” υποστήριξε ότι είναι λύση ανάγκης προκειμένου να κινηθεί κυρίως το ασθενοφόρο (υπενθυμίζοντας το περιστατικό που είχε γράψει η aegeanews με τα δύο παιδιά που είχαν χτυπήσει και προσφέρθηκε ο πατέρας τους να πληρώσει τη βενζίνη αλλά τελικά τα 80 ευρώ τα πλήρωσε ο ίδιος από την τσέπη του) Τίποτα δεν γίνεται παράνομα, πρόσθεσε . Ενώ για το αν χρησιμοποιεί τα υπηρεσιακά οχήματα για δική του χρήση απάντησε ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο δηλαδή ότι ο ίδιος διαθέτει τα οχήματα του για τις ανάγκες της Κοινότητας.

Για δε την αποζημίωση που παίρνει δήλωσε άγνοια μιας και κατατίθενται στην τράπεζα χωρίς καν να έχει δει το ποσό, το οποίο σκέφτεται να διαθέσει σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό που δεν ήθελε να αποκαλύψει στον αέρα μιας και όπως είπε κακώς συζητείται δημόσια αυτό το θέμα.