Που πάνε τα λεφτά μας… Ο Σπηλιωτόπουλος και το… τζακούζι στο Κολωνάκι

Σάλο έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για την μεζονέτα στο Κολωνάκι του Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», για την μεζονέτα στο Κολωνάκι με το τζακούζι των 6 ατόμων στην ταράτσα, φαίνεται ότι ελέγχεται ο πρώην υπουργός Παιδείας, της κυβέρνησης Παπαδήμου, Άρης Σπηλιωτόπουλος….

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο αγοράς με τιμή 377 χιλιάδες ευρώ, ενώ μεσίτες ανεβάζουν την αξία της μεζονέτας στο 1,5 εκατ. ευρώ. Στην πραγματικότητα, ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι αγόρασε το ακίνητο στην αντικειμενική του αξία, πράγμα που συνηθίζεται, ενώ την ίδια ώρα είχε πάρει στεγαστικά δάνεια ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ για να το αποπληρώσει.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος πήρε ένα δάνειο ύψους 377.297 ευρώ (όση η αντικειμενική αξία της μεζονέτας) από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και ένα ακόμα δάνειο ύψους 122.702 ευρώ. Έτσι, ο κ. Σπηλιωτόπουλος πήρε δάνεια συνολικού ύψους 500.000 ευρώ. Ωστόσο, το πραγματικό τίμημα της αγοράς πρέπει να ήταν πολύ μεγαλύτερο, οπότε δημιουργούνται ερωτήματα για το που βρήκε τα υπόλοιπα χρήματα κι αν αυτά δικαιολογούνται από το Πόθεν Έσχες του.

Ποιοι δύο επιπλέον γνωστοί χυμοί ανακαλούνται από ΕΦΕΤ

Ποιοι δύο επιπλέον γνωστοί χυμοί Αmita ανακάλεσε ο ΕΦΕΤ; Γιατί ο ΕΦΕΤ αποφάσισε την άμεση ανάκληση των δύο επιπλέον χυμών Amita;

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης της «Coca-Cola Τρία Έψιλον» για ορισμένες συσκευασίες του 100% Φυσικού Χυμού Amita Motion με δυσάρεστη γεύση, η εταιρεία ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό για δυο επιπλέον παρτίδες που εμφανίζουν το ίδιο φαινόμενο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις παρτίδες χυμού Amita Motion με ημερομηνίες λήξης 19/1/2013 και 20/1/2013 σε χάρτινη συσκευασία του ενός λίτρου που ανακαλούνται.

Ο ΕΦΕΤ συνεχίζει να διενεργεί σχετικούς ελέγχους και καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο χυμό Amita Motion για προληπτικούς λόγους να μην το καταναλώσουν.

Δείτε ποια γνωστή μάρκα δημητριακών αποσύρεται από τον ΕΦΕΤ.

fimes.gr/2012/09/xymoi-amita-motion-anaklisi-efet/#ixzz27z4mhfWk

Αυτοί είναι οι 27 δήμαρχοι που ψάχνει το ΣΔΟΕ

Ποιοι οι 27 δήμαρχοι που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ; Διαβάστε αναλυτικά τη λίστα με τους δήμους που ερευνούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί.

27 πρώην δήμαρχοι της Δυτικής Ελλάδας, ελέγχονται από το ΣΔΟΕ με αφορμή οικονομικές παρατυπίες που έχουν εντοπίσει οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, όπως γράφει η εφημερίδα Παραπολιτικά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η Περιφερειακή Διεύθυνση του ΣΔΟΕ στη Δυτική Ελλάδα διερευνά ένα τεράστιο – με βάση τα καταγγελλόμενα – οικονομικό σκάνδαλο που αφορά δεκάδες δήμους της ευρύτερης περιοχής. Ελέγχονται οι πρώην (καταργήθηκαν με τον «Καλλικράτη») δήμοι Οινιάδων, Μεσολογγίου, Ανακτορίου, Μενιδίου, Αιτωλικού, Παναιτώλιου, Πλατάνου, Νεάπολης, Παραβόλας, Μακρυνείας, Αμφιλοχίας και Αντιρρίου στην Αιτωλοακαρνανία.

Επίσης, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί ερευνούν τους πρώην δήμους Αποδοτίας, Αγρινίου, Ιναχού, Πυλλήνης, Αρακύνθου, Ναυπάκτου, Παρακαμπυλίων, Θέρμου, Αγγελοκάστρου, Μεδεώνος, Παλαιρού, Αστακού, Χαλκείας, Φυτειών και Αλυζίας.

Διαβάστε τι αποκάλυψε ο Απόστολος Κακλαμάνης για τη λίστα ΣΔΟΕ.

fimes.gr/2012/09/dimarxoi-sdoe/#ixzz27z3mFa1V

Θέσεις Εργασίας στην Αυστραλία – Αναζητούνται Βαφείς Αυτοκινήτων και Λαμαρινάδες

Εργαστείτε ως Βαφέας Αυτοκινήτων και Λαμαρινάς στην Αυστραλία με κλειστό συμβόλαιο διάρκειας 2 έως και 4 ετών
Έχουμε διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα , σε ποικίλες επιχειρήσεις & συνεργεία αυτοκινήτων. Όλες οι θέσεις είναι για μακροπρόθεσμη απασχόληση και προσφέρουν στήριξη και βοήθεια για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας σας. Χορήγηση προσωρινής ή μόνιμης βίζας θα δοθεί από τις επιχειρήσεις που θα απασχολήσουν τους εν λόγω Βαφείς Αυτοκινήτων και Λαμαρινάδες.

Περιγραφή Θέσεως Εργασίας

Οι 2 ειδικότητες που αναζητούμε είναι:
• Βαφείς Αυτοκινήτων
• Λαμαρινάδες Αυτοκινήτων

Για να υποβάλετε αίτηση, χρειάζεται να έχετε τα έξης
• Πτυχίο Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής ή αποδεδειγμένη επαγγελματική προϋπηρεσία
• Τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας.
• Αναλυτικές γραπτές αναφορές από προηγούμενους εργοδότες.
• Υποχρεωτική γνώση της Αγγλικής γλώσσας (Πτυχίο Lower)
• Ηλικία έως 42 ετών.

Τι προσφέρουμε
– Κλειστό συμβόλαια διάρκειας 2- 4 ετών με Sponsorship Visa
– Εγγυημένο ελάχιστο ετήσιο εισόδημα των AUD $ 50.000, καθώς και ένα επιπλέον 9% του μισθού σας για συνταξιοδότηση.
– Αν είστε έγγαμος, θα μπορέσετε να συμπεριλάβετε την (τον) σύντροφο σας στην αίτηση σας για εργασιακή βίζα. Επίσης, θα μπορέσουν και αυτοί να εργαστούν στην Αυστραλία.

semifind.gr

Πρώην σύζυγος Καρούζου: Η σχέση μας τα είχε όλα – Χρήμα, σεξ και βία!

Ανοιχτή επίθεση της κ. Σκαφτούρα στον πρώην συζυγό της…

Να ανοιχτούν οι λογαριασμοί όλων προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση ζητάει η πρώην σύζυγος του Ιωάννη Καρούζου, Ρεβέκκα Σκαφτούρα, η οποία χαρακτηρίζει ως ανυπόστατες τις καταγγελίες για ανάμειξη πολιτικών όπως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο «Καρούζος Gate».

Επιτίθεται επίσης στον πρώην σύζυγό της λέγοντας ότι την πέταξε έξω από το σπίτι της και ανοίγει τα χαρτιά της για την απιστία του καθώς και τη φιλία και την κουμπαριά με το ζεύγος Μεϊμαράκη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η κυρία Σκαφτούρα χαρακτηρίζει αστειότητες όσα καταγγέλλουν ο επιχειρηματίας Γιώργος Ζωγραφάκης και ο κτηματομεσίτης Ιωσήφ Λιβανός για εμπλοκή των κυρίων Μεϊμαράκη, Λιάπη και Βουλγάράκη στην υπόθεση με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τις εταιρείες του Ομίλου Καρούζου.

«Όχι μόνο είναι ανυπόστατα, αλλά και ντροπή. Δεν μπορείς να μιλάς και να εμπλέκεις ανθρώπους που δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση – κι εγώ δεν ξέρω με ποια σκοπιμότητα», λέει χαρακτηριστικά τονίζοντας πως η ίδια ξέρει τον κ. Λιβανό ως Ζοζέφ Χαλίμ και όχι ως Λιβανό.

Μάλιστα, δεν παραλείπει να αναφέρει πως για τον κ. Λιβανό υπάρχει παραπομπή με βούλευμα και πως «είχε συλληφθεί από άνδρες του Τμήματος Εκβιαστών να παίρνει χρήματα» από τον πρώην σύζυγό της.

Αντίστοιχη φαίνεται πως είναι η άποψή της και για τον κ.Ζωγραφάκη για τον οποίο τονίζει πως ο Καρούζος «του μεταβίβασε μέσα σε μια νύχτα όλα όσα είχαμε δημιουργήσει μέσα στη 18ετή κοινή μας πορεία», πράγμα το οποίο όπως λέει «δεν περίμενα ποτέ να συμβεί.

«Όταν μαθαίνεις ξαφνικά ότι ο σύζυγος σου μεταβιβάζει όλα του τα περιουσιακά στοιχεία μέσα σε μια νύχτα σε ένα άλλο πρόσωπο, ειλικρινά δεν ξέρω πως θα ένιωθε ένας φυσιολογικός άνθρωπος».

Η πρώην σύζυγος του βασικού πρωταγωνιστή του Καρούζος Gate παραδέχεται πως χώρισε τον Σεπτέμβριο του 2010 τον Γιάννη Καρούζο γιατί εκείνος «κάποια στιγμή ξέφυγε εντελώς» αλλά τονίζει ότι μέχρι τότε «δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή» της οποιαδήποτε δραστηριότητα που να έχει σχέση με ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Τονίζει πάντως ότι η ίδια δεν φοβάται τίποτε, καθώς δεν ήταν εκτελεστικό μέλος ούτε είχε δικαίωμα υπογραφής στις εταιρείες του Ομίλου.

Για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η κυρία Σκαφτούρα υπογραμμίζει πως τον γνώρισε μέσω της συζύγου του και πως η σχέση τους ήταν «απλώς μια κοινωνική σχέση και τίποτε παραπάνω».

«Βγαίναμε έξω για φαγητό, έρχονταν σπίτι είτε για απλή επίσκεψη είτε με αφορμή τα γενέθλια των παιδιών. Κάναμε καλή παρέα. Μετά κάναμε στο ζεύγος Μεϊμαράκη την πρόταση να βαφτίσουν τα παιδιά μας και εκείνοι δέχτηκαν» σημειώνει.

Τέλος, για τον πρώην σύζυγό της, η κ. Σκαφτούρα λέει πως «απέκλεισε τα πάντα» μετά το χωρισμό τους: «Ακόμα και σήμερα δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ για τη διατροφή των παιδιών» λέει και σημειώνει χαρακτηριστικά πως «πεταχτήκαμε έξω από το σπίτι κακήν κακώς και ούτε τα βιβλιάρια των παιδιών μου δεν έχω μαζί μου…

Εκδιωχθήκαμε από το σπίτι, κλείδωσε όλες τις πόρτες και αναγκάστηκα να πάρω τα παιδιά και να πάω να μείνω στους γονείς μου». Μάλιστα, αναφέρει πως ο κ. Καρούζος πήγε πέρσι το Πάσχα στο πατρικό της με δικαστικό επιμελητή «για να πάρει μαζί του όλα τα έπιπλα των γονιών μου επειδή υπήρχε ένα παλιό χρέος».

Για την σχέση της με τον Καρούζο αφήνει να εννοηθεί ότι εκείνος είχε εξωσυζυγικές σχέσεις ενώ εκείνη ήταν πάντοτε πιστή.

«Η σχέση μας είχε τον συνδυασμό που σκοτώνει, σενάριο για Χόλιγουντ. Τα είχε όλα, αίσθημα, σεξ, βία. Αυτό δεν απαιτεί ένα καλό σενάριο;» αναφέρει η κ. Σκαφτούρα…

newsbomb.gr

Τρέξτε: 20χρονη βγάζει την παρθενιά της στο σφυρί!

Σε δημοπρασία στο διαδίκτυο βγάζει την παρθενιά της μία 20χρονη κοπέλα από τη Βραζιλία, για… φιλανθρωπικό σκοπό!

Η Καταρίνα Μιλιορίνι δήλωσε ότι θα δωρίσει ένα μέρος των χρημάτων για την παροχή στέγασης σε φτωχές οικογένειες στην πόλη Σάντα Καταρίνα, από την οποία κατάγεται.

Την Παρασκευή, η δημοπρασία στο διαδίκτυο είχε αγγίξει το ποσό των 160.000 δολαρίων. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 15 Οκτωβρίου.

Το όλο «εγχείρημα» πάντως, είναι στο πλαίσιο ενός αυστραλιανού ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Ζητούνται παρθένες».

Για τη συμμετοχή της στην ταινία θα λάβει 20.000 δολάρια αμοιβή και το 90% από το ποσό της δημοπρασίας.

Η ίδια δήλωσε σχετικά: «Σε ό, τι με αφορά δεν θεωρώ ότι αυτό που κάνω είναι πορνεία. Όταν κάποιος κάνει κάτι για μία και μοναδική φορά στη ζωή του, αυτό δεν είναι επάγγελμα. Είναι σαν να τραβήξεις μια καλή φωτογραφία. Αυτό δεν σε κάνει φωτογράφο», ανέφερε ως άστοχο παράδειγμα!

Όσοι πιστοί προσέλθετε…

newsbomb.gr

Ελένη Ράντου προς υπουργό Παιδείας: Να πας να μάθεις μπαγλαμά!

Ποιος… διάβασε την Ελένη Ράντου και δε την φοβήθηκε! Ο λόγος;

Η κόρη της πηγαίνει σε δημόσιο μουσικό σχολείο και προχθές αποφάσισαν οι γονείς των παιδιών να συγκεντρωθούν για να εκφράσουν τα παράπονά τους στον Υπουργό, κ. Αρβανιτόπουλο.

Η Ελένη Ράντου ξεσπάθωσε!

Σε μήνυμα της στο facebook σχολίασε:

«Σήμερα το πρωί, μαθητές, καθηγητές και γονείς του καλλιτεχνικού και μουσικού δημόσιου σχολείου επισκέφθηκαν το υπουργείο Παιδείας μας για να ζητήσουν να μην καταργηθούν τα μέσα μεταφοράς τους στα σχολεία (τα πούλμαν που τους μεταφέρουν είναι δύο χρόνια απλήρωτα). Απάντηση του Υπουργού: “ΕΙΣΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ”. Και πρόσθεσε : “Τι το θέλετε το Μουσικό σχολείο; Πηγαίνετε σε ένα Ωδείο στη γειτονιά σας”. Ήταν και η κόρη μου εκεί!

Είστε ΒΑΡΒΑΡΟΙ κύριοι. Πληρώνουμε πολύ ακριβά τις πενιχρές παροχές του διαλυμένου κράτους σας. Πληρώνουμε πολύ ακριβά την δήθεν δωρεάν παιδεία σας. Σε ωδείο πρέπει να πάτε εσείς να μάθετε Μπαγλαμά να παίζετε και να πάψετε να παριστάνετε τον Υπουργό Παιδείας! Κι αφού η παιδεία είναι η τελευταία σας προτεραιότητα. Και η υγεία το ίδιο. Όσο για την ασφάλεια την κάνατε franchise.Μήπως κι εμάς πρέπει να γίνετε Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ; Μήπως θα πρέπει τώρα να σταματήσουμε όλοι και να μη σας ξαναπληρώσουμε; Γιατί φοβάμαι πώς όσο περισσότερα είναι αυτά που σας δίνουμε τόσο περισσότερα θα είναι αυτά που μας στερείτε.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να γίνω η πρώτη Ελληνίδα που Επωνύμως θα αρνηθεί να σας πληρώνει πλέον”.

Ελένη Ράντου»

ΣΥΡΙΖΑ: για επίσκεψη Γάκη στην Κω & Χρυσή Αυγή…

Επίσκεψη στο νησί της Κω πραγματοποίησε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δ. Γάκης, το τριήμερο 28/29 και 30 Σεπτεμβρίου μαζί με τον περιφερειακό σύμβουλο Nεκτάριο Σαντορινιό και το μέλος της NE ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ νοτίου Δωδεκανήσου, Δ. Τσοποτό.

 

Στην διάρκεια της επίσκεψης έγιναν συναντήσεις με τοπικούς φορείς και πολίτες του νησιού. Πραγματοποιήθηκε επίσης συνεργασία με τον γραμματέα της οργάνωσης βόρειας Δωδεκανήσου Μανώλη Αγαπητό και έγινε σύσκεψη μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

 

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κω, τον Λιμενάρχη, και τον πρόεδρο και την αντιπρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων Κω, ενώ το απόγευμα της Κυριακής έγιναν επισκέψεις στο Ασφενδιού και στην Κέφαλο.

 

Τέλος τα στελέχη και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έδωσαν συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.

 

Ειδικότερα ο κ. Γάκης δήλωσε:

 

Για την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο κοινοβούλιο:

 

«Ηδη συμπληρώνουμε 100 ημέρες μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ σε γενικές γραμμές περιλαμβάνει τα εξής: Είμαστε αντιπολίτευση και αξιοποιούμε την παρουσία μας στη Βουλή και για να ασκούμε πίεση και να αποτρέπουμε -όσο αυτό είναι δυνατό-, αρνητικές εξελίξεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η τροπολογία για το συμβιβασμό με τη Siemens που πρόσφατα αποσύρθηκε.

Δεύτερον, αξιοποιούμε την παρουσία μας για να προβάλουμε το δικό μας πρόγραμμα με τρόπο συγκεκριμένο π.χ. με μορφές προτάσεων νόμου και βεβαίως με τον κοινοβουλευτικό έλεγχο προς την κυβέρνηση. Στην περίοδο αυτή υποβάλαμε 34 ερωτήσεις και αναφορές που αφορούν σε προβλήματα και θέματα της Δωδεκανήσου.

Παράλληλα στηρίζουμε την κοινωνία και τις διεκδικήσεις της, συμμετέχουμε ενεργά και στηρίζουμε την δημιουργία δράσεων και δικτύων κοινωνικής αλληλεγγύης. Είμαστε ανοιχτοί σε πρωτοβουλίες, κοντά πάντα στην κοινωνία και τους πολίτες. Αυτό είναι γενικά το σχέδιο με το οποίο προχωρούμε αυτή την περίοδο».

Για τις περικοπές και τα νέα μέτρα:

 

«Το νέο πακέτο μέτρων που έχει ετοιμαστεί είναι το πιο αντιλαϊκό, αντικοινωνικό και άδικο των τελευταίων δυόμιση χρόνων. Αντί για τη ρήτρα αντικατάστασης με ισοδύναμα, που προτάθηκε από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, μπαίνει η ρήτρα αναπλήρωσης, επιβεβαιώνεται δηλαδή η αδυναμία των κυβερνώντων να βρουν χρήματα από τη φοροδιαφυγή, το λαθρεμπόριο καυσίμων, τον περιορισμό της γραφειοκρατίας, της ατιμωρησίας και της διαφθοράς, και στην πραγματικότητα προχωρούν με κυνισμό σε νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Τα όσα υποκριτικά υποστήριξαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί περί «κοινωνικά δίκαιων μέτρων», «ισοδυνάμων»  και «επαναδιαπραγμάτευσης», είναι αερολογίες και δεν έχουν καμιά σχέση με το τελικό αποτέλεσμα».

 

Για τους εργαζόμενους στον τουρισμό και το επίδομα ανεργίας:

 

«Για τον ΣΥΡΙΖΑ–ΕΚΜ, η προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων στον τουρισμό – αλλά και γενικότερα – είναι, όχι μόνο θέση αρχής, αλλά και προτεραιότητα στα πλαίσια μιας αναπτυξιακής πρότασης, προς όφελος της κοινωνίας και της πραγματικής οικονομίας. Ο περιορισμός του επιδόματος ανεργίας , για τους εποχικά εργαζόμενους στον τουρισμό στην Δωδεκάνησο και αλλού, ισοδυναμεί με καταδίκη στην φτώχεια και την ανέχεια.

Η πλήρης και νόμιμη απασχόληση, η ακύρωση του Μνημονίου, η κατάργηση των αντεργατικών νόμων και η ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών αποτελούν βασικούς άξονες της αριστερής πρότασης διακυβέρνησης, που έχει καταθέσει εδώ και καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ–ΕΚΜ».

 

Για την δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής:

 

«Την οργάνωση αυτή πρέπει να την δούμε κατάματα, ως αυτό που είναι. Είναι μία ακραία οργάνωση της οποίας η ιδεολογία και η δράση χαρακτηρίζονται από την βία και το μίσος. Επιδεικνύει μια συμπεριφορά επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό, για την Δημοκρατία, για τις στοιχειώδεις κατακτήσεις που έχουμε καταφέρει. Και βρίσκει έδαφος γιατί με την πολιτική του μνημονίου, της φτώχειας, της ανεργίας, των μεγάλων ανισοτήτων αλλά και του κουκουλώματος των σκανδάλων και της ατιμωρησίας, της διαφθοράς του πολιτικού προσωπικού, βρίσκει έδαφος για την προπαγάνδα της, τις προκλήσεις της και τις εκδηλώσεις μίσους και βίας. Δυστυχώς φαίνεται πως υπάρχουν εκπρόσωποι θεσμών που εθελοτυφλούν αντί να ελέγχουν και να τιμωρούν τις προκλήσεις και τις ανομίες της ΧΑ ακόμη και όταν γίνονται μπροστά τους. Υπάρχουν όμως και μέσα στο κατεστημένο, οικονομικά συμφέροντα, αλλά και ορισμένα ΜΜΕ που χρησιμοποιούν τη Χρυσή Αυγή κυνικά, εναντίον των δημοκρατικών θεσμών».

 

Το Γραφείο Τύπου

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ… ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ από το σημερινό περπάτημα ζωής 5 χλμ, στην Καρδάμαινα…

Μεγάλη ήταν και φέτος (γύρω στα 90 άτομα) η συμμετοχή στο “περπάτημα ζωής” μια πορεία περίπου πέντε χλμ, που πραγματοποιήθηκε από το ξενοδοχείο Hilton έως το Κοινοτικό κατάστημα Καρδάμαινας (με πορεία μέσα από το χωριό και το λιμάνι)

Διττός ο σκοπός της εκδήλωσης που πραγματοποιείται από το 2008 (με εξαίρεση την περσινή χρονιά):

η ενημέρωση για τον Καρκίνο του Μαστού – ευαισθητοποίηση σχετικά με την αξία της έγκαιρης διάγνωσης

και η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά απαραίτητου σχετικού εξοπλισμού για την Ογκολογική κλινική στο Νοσοκομείο της Κω .

Πρόκειται για μία πεζοπορία, μία «Πορεία για τη Ζωή», κατά την οποία οι συμμετέχοντες είναι ταυτόχρονα και «δωρητές».

Πληρώνοντας ένα συμβολικό ποσό αξίας 10 ευρώ προμηθεύονται
την μπλούζα με το λογότυπο της εκδήλωσης και συμμετέχουν στην πορεία, βοηθώντας έτσι στη
συγκέντρωση χρημάτων αλλά και στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των άλλων κατοίκων
του νησιού. Σε όλη τη διαδρομή υπάρχουν ειδικά κουτιά όπου συγκεντρώνονται χρήματα από
όσους παρακολουθούν την εκδήλωση. Δωρεές γίνονται επίσης και από εταιρείες, χορηγούς κλπ που βοήθησαν για αυτή την εκδήλωση και τους οποίους ευχαρίστησαν στο κλείσιμο (τελευταίο βίντεο, από την κατάληξη στο κοινοτικό κατάστημα όπου προσφέρθηκαν κρασί αναψυκτικά, ανοίχτηκαν σαμπάνιες κλπ)