Βίντεο: Δείτε την εγκuμovoύσα Έλενα Παπαρίζου…

Το γράφαμε πριν μερικές μέρες και σήμερα σας δίνουμε και την εικόνα…ή μάλλον το video…Μανούλα θα γίνει σε έξι μήνες η Έλενα Παπαρίζου!

Η τραγουδίστρια διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Γι αυτό και στην πρόσφατη συναυλία στη Τήνο δεν ήθελε να κρύψει τη κοιλίτσα της! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Έλενα μιλάει συνεχώς γι αυτό! Φόρεσε λοιπόν ένα κοντό σορτσάκι και μια κολλητή μπλούζα που διέγραφε τη κοιλίτσα της!

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε τονίσει: «Έχω εντυπωσιαστεί και η ίδια με το πόσο έτοιμη νιώθω να αποκτήσω ένα παιδί. Το θέλω. Μου το βγάζει σίγουρα ο Ανδρέας. Ίσως να έχει να κάνει και με το γεγονός ότι έχω πατήσει τα 31». Όσο για το αν θα παντρευτούν, την απάντησή την έδωσε πάλι η ίδια: «μπορεί να μας τη δώσει και να παντρευτούμε ξαφνικά».

picture_075

Στο πένθος η Δήμητρα Λιάνη, έφυγε η αγαπημένη της μητέρα

Ποιες είναι οι δύσκολες ώρες που περνά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου; Ποιο αγαπημένο και συγγενικό της πρόσωπο πέθανε;

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου.

Οι διακοπές στη Ρόδο τελείωσαν πριν λίγες μέρες για την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Χθες το απόγευμα πέθανε η αγαπημένη της μητέρα έντυσε στο πένθος την ίδια αλλά και όλο το οικογενειακό της περιβάλλον.

Διαβάστε ποιος είναι ο νεαρός φίλος της Δήμητρας Λιάνης Παπανδρέου.

Τα εξωκλήσια της Κω – ΔΕΙΤΕ την εξαιρετική εργασία του φίλου Σταμάτη Γιαννιώτη

Από τη δεκαετία του ’80 μου έκαναν εντύπωση τα γραφικά εξωκλήσια του νησιού, κτίσματα προσωπικού μόχθου και βαθιάς ευσέβειας των παλιών Κώων.
Δημιούργησα τότε ένα φωτογραφικό αρχείο το οποίο πρόσφατα θέλησα να ολοκληρώσω συμπληρώνοντάς το με τα υπόλοιπα εξωκλήσια που κτίσθηκαν μέχρι σήμερα και τα οποία στο σύνολό τους υπερβαίνουν τα διακόσια.
Διαπίστωσα ότι σε ορισμένα από αυτά -ευτυχώς ευάριθμα- έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια άχαρες προσθήκες προκειμένου να υπάρχει ευρύς στεγασμένος χώρος κατάλληλος για το γλέντι των πανηγυριστών που κατά κανόνα ακολουθεί μετά τη Θεία Λειτουργία. Θεωρώ ότι οι επεκτάσεις αυτές αλλοιώνουν την αρχική παραδοσιακή λιτή αρχιτεκτονική τους.
Επίσης καινοτομία των ημερών μας είναι η ανέγερση μικρών ναών εντός των μεγάλων ξενοδοχεικών μονάδων. Πράξη επαινετή, εφόσον αυτή πηγάζει από την ευλάβεια και τη θεοσέβεια των κτητόρων και δεν αποσκοπεί στην προβολή των Ιερών Ναών ως τουριστικού εξιοθέατου.
Το φωτογραφικό αυτό αρχείο παρουσιάζεται μέσα από τις σελίδες ενός ψηφιακού βιβλίου που λειτουργεί με τη μέθοδο της φυλλομέτρησης (flipping book) και που, όποιος επιθυμεί, μπορεί να περιηγηθεί στις σελίδες του αλλά και να το “κατεβάσει” και να το αποθηκεύσει στον υπολογιστή του από τη διεύθυνση:
από το  προσωπικό ιστολόγιο του φίλου Σταμάτη Γιαννιώτη

 

Φροντιστήριο θεωρητικών μαθημάτων Γιασουρίδη Μίλτου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους εισακτέους & ιδιαιτέρως τους μαθητές του

 

Το φροντιστήριο θεωρητικών μαθημάτων του Γιασουρίδη Μίλτου συγχαίρει όλους τους φετινούς εισακτέους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ιδιαιτέρως τους μαθητές του:

 

  • Γιαννούρη Τάσο  Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών

Σπουδών (Αθήνα) ΟΠΑ

  • Έψιμου Ελευθερία  Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής

(Αθήνα) ΟΠΑ

  • Ζαρμπούτη Μαρία  Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας (Αθήνα)
  • Καμπούρη Δήμητρα  Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής (Ηράκλειο)
  • Κρωτήρη Πάρη  Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών

Προϊόντων και  Τροφίμων (Αγρίνιο)

  • Παπαγιάννη Κατερίνα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού

(Θεσσαλονίκη)

  • Πικιώνη Ινώ   Θεάτρου (Θεσσαλονίκη) ΑΠΘ
  • Σαλτζίδου Μαρία  Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής &

Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (Ρόδος)

  • Τογρού Σκεύο   Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής (Άρτα)

 

Καλή Σταδιοδρομία!

picture_071 

2ο Γυμνάσιο Κω: Ενέργειες και δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ Γυμνασίου

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών της Α΄τάξης Γυμνασίου που έχουν εγγραφεί στο 2ο Γυμνάσιο Κω, θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο από 2/9-11/9/2013, για να υπογράψουν στο Ατομικό Δελτίο Μαθητή/τριας και να επικυρώσουν την εγγραφή του παιδιού τους.

Θα πρέπει επίσης να προσκομίσουν πριν την έναρξη των μαθημάτων το ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ για τη συμμετοχή του μαθητή/τριας στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

Εάν επιθυμούν συμμετοχή στο πρόγραμμα ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΊΑΣ θα πρέπει να υποβάλλουν τη σχετική υπεύθυνη δήλωση.

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά υπάρχουν προς εκτύπωση στην ιστοσελίδα του 2ου Γυμνασίου Κω:

http://2gym-ko.dod.sch.gr/site/

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό εκπαιδευτικού έργου  (Γ20942/13-6-2013) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για το σχολ έτος 2013-14:

Κατά το σχολικό έτος 2013-2014, θα συνεχιστεί το πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας στο Δημόσιο Γυμνάσιο και ως εκ τούτου για να γίνει ο προγραμματισμός, παρακαλούνται οι Διευθυντές των Δημοσίων Γυμνασίων να ενημερώσουν τους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών που θα εγγραφούν στην Α΄ τάξη Γυμνασίου, για το εν λόγω πρόγραμμα, προκειμένου να υποβάλουν σχετική αίτηση, σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. 72849/Γ7/29-05-2013 εγκύκλιο του Τμήματος Ε΄ της Διεύθυνσης ΣΕΠΕΔ.”

 

2ο Γυμνάσιο Κω,

Ν. Αλικαρνασσός. 85300

Τηλ. 2242026525

Φαξ: 2242048737

Επίσημος δικτυακός τόπος:  http://2gym-ko.dod.sch.gr/site

picture_070

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Καταδικάζουμε κάθε συμμετοχή Ελλ. Κυβέρνησης στο αιματοκύλισμα της Συρίας

 

Οι ιμπεριαλιστές του κόσμου κατασκεύασαν το κατάλληλο πρόσχημα για να αιματοκυλήσουν το λαό της Συρίας και να χαράξουν τους δικούς τους δρόμους εκμετάλλευσης των πλουτοπαραγωγικών πηγών στην περιοχή.

Οι ραγδαίες επικίνδυνες αυτές εξελίξεις καθρεπτίζουν τους μεταξύ τους ανταγωνισμούς και αποκαλύπτουν την γελοιότητα του επιχειρήματος για επέμβαση για δήθεν ανθρωπιστικούς λόγους.

Άλλωστε στη Συρία ξαναπαίζεται το ίδιο τραγικό σενάριο όπως στο Ιρακ,στο Αφγανιστάν, στη Γιουγκοσλαβία.

Είναι τεράστιες και εγκληματικές οι ευθύνες της συγκυβέρνησης που ετοιμάζεται να διευκολύνει τις στρατιωτικές δυνάμεις σε αυτό το πόλεμο

Είναι τεράστιες και εγκληματικές οι ευθύνες των πολιτικών δυνάμεων που μιλάνε για όφελος ενός λαού όταν ένας άλλος μακελεύεται.

Κανένας αποπροσανατολισμός,κανένα συγχωροχάρτι στους μακελάρηδες των λαών.

Το Εργατικό Κέντρο Β. Συγκροτήματος Δωδεκανήσου καταδικάζει κάθε συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης στην προώθηση των ιμπεριαλιστικών σχεδίων.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην Εργατική Τάξη και το λαό της Συρίας

Απαιτούμε

Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας.

Να μη δοθεί καμία διευκόλυνση στις ΗΠΑ , στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ και τους συμμάχους τους σε οποιαδήποτε πολεμική επιχείρηση κατά της Συρίας ή άλλης χώρας στην περιοχή. Να μην διατεθούν στρατιωτικές υποδομές που βρίσκονται στη χώρα μας

Να μη συμμετέχουν οι ελληνικές στρατιώτικές δυνάμεις στον νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Να σταματήσει κάθε στρατιωτική συνερασία με το Ισραήλ.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

picture_069

ΕΥΔΑΜΟΣ Πρόγραμμα Προπονήσεων – Άρχισαν οι εγγραφές

Πρόγραμμα προπονήσεων

Σας ενημερώνουμε για την έναρξη και προγραμματισμό των προπονήσεων του Γ.Σ. ΕΥΔΑΜΟΣ για την περίοδο 2013-2014.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ θα πραγματοποιούνται στο Αθλητικό Πολύκεντρο ως εξής:

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 17:00-18:00

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 17:00-18:00

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 17:00-18:00

Λόγω μη διάθεσης προς το παρόν του Αθλητικού Πολυκέντρου Σάββατο και Κυριακή, το πρόγραμμα προπονήσεων διαμορφώνεται ως εξής:

Αγωνιστικό Τμήμα

Έναρξη Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 10:00

Για αθλητές 14 ετών και άνω, καθημερινά από 17:00-19:00 και Σάββατο από 10:00-13:00, στο Αθλητικό Πολύκεντρο και στο νέο Στάδιο Ανταγόρας με τους προπονητές Δημήτριο Παπαθεοδώρου (τηλ. 6974830238) και Εμμανουήλ Φραζή (τηλ. 6955471303).

Κατηγορία ΠΠ-ΠΚ Β΄

Έναρξη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 16:00

Για αθλητές 12-13 ετών, Δευτέρα 16:00-17:00, Τρίτη16:00-17:00 , Τετάρτη 16:00-17:00, και Πέμπτη 16:00-17:00 , στο Αθλητικό Πολύκεντρο και στο νέο Στάδιο Ανταγόρας, με τον προπονητή Δημήτριο Παπαθεοδώρου (τηλ. 6974830238)

Ακαδημίες 5-8 ετών

Έναρξη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 15:00

Για παιδιά 5-8 ετών, Δευτέρα 15:00-16:00, Τετάρτη 17:00-18:00 , Πέμπτη 15:00-16:00 και Παρασκευή (2 τμήματα) 15:00-16:00 και 16:00-17:00, στο Αθλητικό Πολύκεντρο και στο νέο Στάδιο Ανταγόρας, με την προπονήτρια του συλλόγου Αρχοντία Χατζηλάου (τηλ. 6942712210)

Ακαδημίες 9-11ετών

Έναρξη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 17:00

Για παιδιά 9-11 ετών , Δευτέρα 17:00-18:00, Τρίτη 15:00-16:00, Τετάρτη 15:00-16:00, Πέμπτη 16:00-17:00 και Παρασκευή 17:00-18:00, στο Αθλητικό Πολύκεντρο και στο νέο Στάδιο Ανταγόρας, με την προπονήτρια του συλλόγου Αρχοντία Χατζηλάου (τηλ. 6942712210)

 

picture_067

Με 6 αθλητές & 1 αθλήτρια ο ΑΣ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ στους Βαλκανικούς στο Ζάγκρεμπ στην Κροατία

Με έξι(6) αθλητές και μία(1)  αθλήτρια αναχωρεί η αποστολή του ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ την Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου όπου θα ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής Ελλάδος με προορισμό το ΖΑΓΚΡΕΠ της ΚΡΟΑΤΙΑΣ όπου θα διεξαχθεί φέτος η γιορτή του κλασσικού αθλητισμού  των χωρών της Βαλκανικής χερσονήσου, οι Βαλκανικοί αγώνες Στίβου Βετεράνων Αθλητών. Στους αγώνες θα λάβουν μέρος 740 αθλητές και αθλήτριες από δώδεκα (12) Βαλκανικές χώρες, και θα διεξαχθούν το τριήμερο 6,7,και 8 Σεπτεμβρίου.    Με συνέπεια και συνέχεια οι αθλητές και οι αθλήτριες μας θα δώσουν και φέτος το παρόν σε μεγάλη διοργάνωση τιμώντας την χώρα μας και εκπροσωπώντας την  Δωδεκάνησο μας. Με τις καλύτερες ευχές μας να τους συνοδεύουν ,και την προσδοκία της ανταμοιβής των κόπων τους από την σκληρή προσπάθεια που καταβάλουν , τους ευχόμαστε να  χαρούν τη συμμετοχή τους πρώτα από όλα σε αυτή τη γιορτή, να διατηρούν για πάντα  άσβεστη τη φλόγα του αθλητισμού ,και τη χαρά του δώρου της ζωής.
Καλή επιτυχία
Για το Δ.Σ.
-Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ-
Στέργος Χατζηστέργος

picture_065

Έκτακτοι Ψεκασμοί Δημοτικών Γηπέδων Ποδοσφαίρου

Έκτακτοι Ψεκασμοί Δημοτικών Γηπέδων Ποδοσφαίρου.
Σας ενημερώνουμε ότι ,  σήμερα Σάββατο  31 Αυγούστου 2013 θα γίνει Έκτακτος Ψεκασμός με ισχυρά εντομοκτόνα Φυτοφάρμακα:
1. Στο Νέο Δημοτικό Στάδιο « Ανταγόρας » στις 18:00 θα γίνει έκτακτος ψεκασμός κατά της κάμπιας που εντοπίστηκε άμεσα από το χθεσινό έλεγχο του αγωνιστικού χώρου από το προσωπικό του Σταδίου.
2. Το Δημοτικό Προπονητήριο ΦΙΛΙΝΟΣ θα διατίθεται για την προετοιμασία των ποδοσφαιρικών ομάδων.
3. Το Δημοτικό Γήπεδο « Ζηπαρίου» το οποίο διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα θα δοθεί για χρήση όλων των ενδιαφερόμενων Ποδοσφαιρικών Ομάδων , κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω και τους αρμόδιους προπονητές των ποδοσφαιρικών τμημάτων της Αναγέννησης Ασφενδίου.
4. Η αθλητική εγκατάσταση του κ. ΣΤΕΦΑΔΟΥΡΟΥ είναι διαθέσιμη για όλες τις ομάδες που ξεκινούν την προετοιμασία τους και μπορούν να πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους εκεί, κατόπιν συνεννόησης με τον κύριο Βασίλη Στεφαδούρο και τη Διεύθυνση του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω.
5. Η ανωτέρω γεωπονικές έκτακτες εργασίες πραγματοποιούνται υπό τις οδηγίες του Υπευθύνου Γεωπόνου του Δήμου Κω κ. Δημήτρη Ρουμελιώτη.
6. Όλα τα Δημοτικά Γήπεδα που διαθέτουν αγωνιστικό χώρο με φυσικό χλοοτάπητα θα επιβλέπονται επί καθημερινής βάσης από το προσωπικό για τυχόν προσβολή τους από κάμπια.
7. Η διάθεση προς χρήση του Νέου Σταδίου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ θα σας κοινοποιηθεί με Δελτίο Τύπου.
Με  ιδιαίτερη τιμή,
Υπεύθυνος των Δημοτικών Σταδίων- Γηπέδων
Δημοτικών Ενοτήτων Κω-Δικαίου
Χατζηστέργου Θ. Στέργιος

picture_059