Ξεψύχησε πηγαίνοντας στο νοσοκομείο για… ένα ράμμα στο φρύδι!

Η μοίρα επεφύλαττε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι για τον 36χρονο Μάριο Μαρκουτσά, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, που από τη διασκέδαση με τους φίλους του έπεφτε λίγη ώρα αργότερα νεκρός…

Ο Μάριος βρισκόταν στο γήπεδο της Αμαλιάδας με τους φίλους του για να παίξουν, όπως το συνήθιζαν, έναν αγώνα μπάσκετ.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα ωστόσο, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του patrisnews.com, η μπάλα αναπήδησε χτυπώντας τον άτυχο νέο πάνω από το μάτι, προκαλώντας του ένα ανεπαίσθητο σχίσιμο στο μάτι.

Οι φίλοι του τον έβαλαν στο αυτοκίνητό τους και τον πήγαν στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Το νοσοκομείο της Αμαλιάδας ωστόσο δεν εφημέρευε και έτσι οι φίλοι ξαναμπήκαν στο αυτοκίνητο για να πάνε στο νοσοκομείο του Πύργου, καθώς ο 36χρονος έπρεπε να κάνει ένα ράμμα στο φρύδι.
Κατά την διάρκεια της διαδρομής όμως ο Μάριος είπε στους φίλους του ότι δεν αισθανόταν καλά και λίγο μετά λιποθύμησε. Όταν η παρέα έφτασε στο νοσοκομείο του Πύργου, ελάχιστα λεπτά μετά, ήταν πολύ αργά πια για τον Μάριο καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του… από ανακοπή καρδιάς!
Η οικογένεια  του άτυχου νέου απαρηγόρητη.
Δεν πέρασαν καλά – καλά δύο μήνες από τη μέρα που «έφυγε» η μητέρα του άτυχου νέου και ήρθε, το νέο «χτύπημα» της μοίρας. Η κηδεία του 36χρονου Μάριου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.

http://platykalamatas.blogspot.gr/

Σοβαρό τροχαίο στην Κέφαλο – ΙΧ παρέσυρε μοτοποδήλατο με μητέρα δύο παιδιών από Κέφαλο (διακομίσθηκε στην Αθήνα)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα

σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στο δρόμο λίγο πριν το Club Med στην Κέφαλο όπου ΙΧ το οποίο οδηγούσε κάτοικος Κεφάλου παρέσυρε από άγνωστη αιτία μοτοποδήλατο που οδηγούσε γυναίκα από την Κέφαλο (μητέρα δύο ανήλικων παιδιών- το μηχανάκι πρέπει να έβγαινε από παράδρομο).

Η γυναίκα διακομίσθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κω από ασθενοφόρο του Νοσοκομείου (το Νοσοκομειακό της Κεφάλου ήταν αλλού, άρα πήρε αρκετό χρόνο η διακομιδή) και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας του τραύματος (στον αυχένα, στο κεφάλι και στον ώμο), διακομίσθηκε άμεσα με ΕΚΑΒ στην Αθήνα.

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά!!

picture_376

Δ.Χ: ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. (Σου λέει η μαμά σου ότι σε αγαπάει; Διασταύρωσε το! )

ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ του  χάρτη των ΜΜΕ στο νησί με αναπροσανατολισμό των Δημοτικών ΜΜΕ από τη ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ…

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ (απαγόρευση δημοσκοπήσεων από τον κ. Διαμαντή στην Κω!

 

Άρθρο του Δ. Χόνδρου

 

Στο τμήμα επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, διδάσκουν ότι «οι δημοσκοπήσεις – έρευνες αγοράς χρησιμοποιούνται πλέον σε πάρα πολλούς τομείς της καθημερινής ζωής, όπως επιχειρήσεις, καταναλωτικά αγαθά, διαφήμιση, πολιτική, κοινωνικά φαινόμενα κ.ά., με σκοπό να περιγράψουν τις τάσεις και απόψεις που επικρατούν στο ευρύ κοινό σχετικά με διάφορα θέματα.» http://www2.media.uoa.gr/lectures/survey/index.html

Ένα τμήμα της τοπικής δημοσιογραφίας έχει βαλθεί να «διδάξει» ότι οι δημοσκοπήσεις είναι μια λαμογιά που απευθύνεται σε πολίτες χαμηλής αντίληψης και, ειδικά στην Κω, γίνονται για να πληγεί ο Καίσερλης!

Ο πρώτος, ίσως, που θα μπορούσε να αντιδράσει για την δημοσκόπηση είναι η αφεντιά μου. Μπορώ, μάλιστα να υποστηρίξω ότι τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά αν είχε μετρηθεί και η δική μου υποψηφιότητα κλπ. Θα ήμουν όμως ευτυχής αν μπορούσα να είχα μπροστά μου τα αποτελέσματα της μέτρησης, ανεξαρτήτως των αντιρρήσεων μου, ακόμα και για τη διατύπωση των ερωτημάτων. Δεν θα μείνω στο ότι δεν με «μέτρησε». Αν αυτή ήταν η επιθυμία του εντολέα, δεν πέφτει λόγος ούτε σε μένα, ούτε στην εταιρία (από ένα σημείο και πέρα).

Θα ήθελα να είχα τα αποτελέσματα, γιατί οι δημοσκοπήσεις μπορεί να χρησιμοποιούνται και για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης, δεν παύουν όμως να αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο αποτύπωσης των τάσεων της κοινής γνώμης, τη στιγμή που διενεργούνται.

Γιατί, η μία πλευρά των δημοσκοπήσεων που είδαν το φώς της δημοσιότητας, τρεις μήνες (αν δεν κάνω λάθος) πριν τις εκλογές του 2010 είναι ότι μια δημοσκόπηση που πέφτει έξω κοντά 20 μονάδες, δεν μπορεί, κάτι κρύβει. Η άλλη, ότι μπορεί πράγματι το τελευταίο τρίμηνο το φίνις του Κώστα να ήταν τόσο δυνατό! Τρείς μήνες σε προεκλογική περίοδο ισοδυναμούν με αιώνα.

Από εκεί και πέρα το πλαίσιο που διέπει τις δημοσκοπήσεις είναι σαφές. http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/7b24652e-78eb-4807-9d68-e9a5d4576eff/R-SKOPID-EPIST.pdf Δεν μου προκύπτει απαγόρευση διενέργειας δημοσκοπήσεων από τον κ. Διαμαντή στη Κω! Ας αφήσουμε λοιπόν τους παραλογισμούς!

 

Περί δημοσιογραφίας: «Σε αγαπάει η μαμά σου; Διασταύρωσε το!»

 

Ένα από τα δημοφιλέστερα κλισέ με τα οποία γαλουχηθήκαμε όσοι μπήκαμε στο μαγικό κόσμο της δημοσιογραφίας στα τέλη της δεκαετίας του 80 ήταν, «σου λέει η μαμά σου ότι σε αγαπάει; Διασταύρωσε το!» Σου λέει μια τηλεφωνήτρια κάτι; Διασταύρωσε το!

 

Δυστυχώς η διασταύρωση στις μέρες μας πήγε περίπατο. Την εποχή του Ίντερνετ πρώτα μεταδίδεις την είδηση και μετά την διασταυρώνεις. Η είδηση στις διάφορες ιστοσελίδες γράφεται και ξαναγράφεται. Αυτό είναι και το πρόβλημα των εφημερίδων. Στις εφημερίδες ότι γράφεται δεν ξεγράφεται. Αυτό λοιπόν που γράφεται θα πρέπει να είναι διασταυρωμένο.

 

Οι παραδοσιακές εφημερίδες εξακολουθούν να έχουν σημαία τη διασταύρωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μεταδίδουν την είδηση διασταυρωμένη αλλά τελευταίες και καταιδρωμένες. Ακόμα και στις ηλεκτρονικές τους εκδόσεις. Η ηλεκτρονική έκδοση της Ελευθεροτυπίας για παράδειγμα δεν μπορεί να μεταδώσει τόσο εύκολα την «είδηση» που τσαμπουνά ένα οποιοδήποτε μπλόγκ.

 

Δυστυχώς, σήμερα, παραδοσιακές εφημερίδες, μπλογκ, αναρτήσεις στο facebook, «τιτιβίσματα» κλπ, συνυπάρχουν ισότιμα σε μια επικοινωνιακή βαβέλ στην οποία συγκατοικούν, η διασταυρωμένη είδηση, η φήμη, η ανάλυση, οι θεωρίες συνομωσίας. Το μέγεθος της πληροφόρησης είναι τέτοιο που τελικά οδηγεί στην αποπληροφόρηση.

 

Για αυτό εκτιμώ ότι ο Τύπος, έντυπος και ηλεκτρονικός θα αποτελέσει και πάλι το καταφύγιο ενημέρωσης των σκεπτόμενων πολιτών. Για αυτό, ο ρόλος του Τύπου, φυσικά και στις τοπικές κοινωνίες, είναι σημαντικός. Δεν πρέπει να παίζει το ρόλο του προστάτη μαχών οπισθοφυλακής συμμετέχοντας σε αδιασταύρωτα σενάρια συνομωσιολογίας.

 

Η σύγχρονη δημοσιογραφία μοιάζει με Άγρια Δύση. Οι κανόνες ξαναγράφονται. Ο χάρτης της ενημέρωσης αλλάζει αφήνοντας πίσω του καθεστωτικές νοοτροπίες και μονοπώλια.Ο καθένας έχει λόγο και κανένας δεν έχει τη συνταγή της επιτυχίας.

 

Ένα είναι βέβαιο. Νοοτροπίες και χάρτης των ΜΜΕ στο νησί, δεν μπορεί παρά να αλλάξουν. Η αναμόρφωση του χάρτη των ΜΜΕ στο νησί με μοχλό την αναδιοργάνωση και αναπροσανατολισμό των δημοτικών ΜΜΕ στην κατεύθυνση που έχω περιγράψει, ας αποτελέσει προτεραιότητα για τη νέα συλλογική ηγεσία του νησιού.

picture_3733

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Παρασκευή: Γήπεδο Καρδάμαινας Η/Φ επαρχιακού Δημοτικό Πυλίου Έργα 2014 επιχορήγηση Αθλ. Σωματείων

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΩ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ, ΣΤΙΣ 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΩΡΑ 16:00, ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 36 ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ:

 

 1. Λήψη απόφασης για τη σύναψη Διαβαθμικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Κω και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την υλοποίηση του έργου: «Ηλεκτροφωτισμός Επαρχιακού Οδικού Δικτύου από Σταυρού Πέραμα έως αεροδρόμιο, με σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας».

 2. Έγκριση των υπ’ αριθμ. 25 & 26/2013 αποφάσεων του Δ/Σ της Κ.Ε.Κ.Π.Α.Π.Υ.Α.Σ., α) περί ψήφισης του ετήσιου προγράμματος δράσης έτους 2013 & β) περί ψήφισης της εισηγητικής έκθεσης για την τεκμηρίωση των εσόδων & εξόδων της επιχείρησης για το έτος 2013.

 3. Λήψη απόφασης για την εξαγορά τμήματος της Κ.Μ. 1901 γαιών Πυλίου για κάλυψη αναγκών του δημοτικού σχολείου Πυλίου.

 4. Λήψη απόφασης για την μετακίνηση Επιτροπής για την παραλαβή της σημαίας των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων, που θα διεξαχθούν στη Κω.

 5. Εισήγηση εκτελεστικής επιτροπής και λήψη απόφασης για την έγκριση του τεχνικού προγράμματος Δήμου Κω, έτους 2014.

 6. Λήψη απόφασης για την επιχορήγηση αθλητικών σωματείων.

 7. Σύμπραξη Δήμου Κω για την από κοινού διοργάνωση του «3ου εντατικού σεμιναρίου διαχείρισης θυμάτων καταστροφών», που θα λάβει χώρα 20/10/2013 – 25/10/2013 στην Κω και ψήφιση πιστώσεων.

 8. Έγκριση της υπ’ αριθ. 68/2013 απόφαση του Δ/Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου περί «Λήψης απόφασης για μελέτη – κατασκευή – λειτουργία υδατοδρομίων νήσων Κω – Νισύρου – Αστυπάλαιας».

 9. Μετατροπή υποχρέωσης παραχώρησης τμήματος γηπέδου σε υποχρέωση καταβολής χρηματικού ποσού για την υφιστάμενη επέκταση υφιστάμενης τουριστικής εγκατάστασης ΑΑ’ Τάξεως, 600 κλινών, ιδιοκτησίας της ανωνύμου εταιρίας με τον διακριτικό τίτλο «Τ.Ξ.Ε. OCCIDENTAL Α.Ε.»

 10. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών πλακοσκεπούς οχετού στην Αγ. Μαρίνα».

 11. Έγκριση 3ης Παράτασης συμβατικής προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Λειτουργική Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων – 1η φάση».

 12. Έγκριση της υπ’ αριθ. 20/2013 μελέτης και τρόπος εκτέλεσης του έργου: «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Καρδάμαινας».

 13. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 142/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στην σύναψη Π.Σ. μεταξύ Δήμου Κω και Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, για την λειτουργία τμήματος ελέγχου αδειών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Α.Δ.Α., σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠ.ΕΣ.

 14. Λήψη απόφασης για την διόρθωση της απογραφής έναρξης Δήμου Κω.

 15. Λήψη απόφασης για την αναπροσαρμογή προθεσμιών έναρξης και εκτέλεσης του έργου: «Συντήρηση παραπλεύρων οδών στις οδούς Μπουμπουλίνας και Αβέρωφ».

 16. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 06/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, ως προς τον προϋπολογισμό .

 17. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 325/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, ως προς τον προϋπολογισμό.

 18. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 09/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, ως προς τον προϋπολογισμό .

 19. Έγκριση μελέτης και τρόπος εκτέλεσης του έργου : «Τελική Διαμόρφωση επίστρωσης δαπέδου στο Ο.Τ. 224».

 20. Λήψη απόφασης για την διόρθωση υποχρέωσης παραχώρησης τμήματος γηπέδου της ξενοδοχειακής μονάδος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.», που έχει μετατραπεί σε υποχρέωση καταβολής χρηματικού ποσού.

 21. Λήψη απόφασης ως προς την αναγκαιότητα τμήματος δημοσίου ακινήτου που βρίσκεται στη νήσο Κω (ΒΚ 221) για κρατικές ανάγκες.

 22. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση του Ο.Τ. 6 του ρυμοτομικού σχεδίου Ζηπαρίου μετά από άρση ρυμοτομικής δέσμευσης ή εκ νέου επιβολή της αρθείσας ρυμοτομικής δέσμευσης.

 23. Έγκριση τοπικού ρυμοτομικού σε τμήμα της Κ.Μ. 2008 Γαιών Κεφάλου στην εκτός σχεδίου περιοχή».

 24. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Κω οικον. έτους 2013, για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών.

 25. Αποδοχή χρηματοδότησης για το έργο: «Αποκατάσταση Δημοσίων Δικτύων και Κοινόχρηστων υποδομών στη νήσο Κω».

 26. Αποδοχή χρηματοδότησης για το έργο: «Ανέγερση παιδικού σταθμού Ζηπαρίου».

 27. Έκφραση γνώμης Δ.Σ. ως προς την χορήγηση βεβαίωσης του Δήμου Κω για άδεια λειτουργίας μοτοσυκλετών άνω των 50 cc.

 28. Λήψη απόφασης επί του αιτήματος δημότη για την επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος από πρόστιμα αυθαιρέτων.

 29. Λήψη απόφασης επί του αιτήματος δημότισσας για την επιστροφή δημοτικών τελών.

 30. Λήψη απόφασης για την διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών.

 31. Λήψη απόφασης για την διαγραφή προστίμων αυθαίρετων κατασκευών.

 32. Λήψη απόφασης για την διόρθωση της υπ’ αριθ. 473/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Κω.

 33. Αντικατάσταση παραιτηθέντος συμβούλου δημοτικής κοινότητας Κω, από τα Δ/Σ Ν.Π. και Επιτροπών Δήμου Κω και ορισμός νέου μέλους.

 34. Έγκριση μετάβασης των Αντιδημάρχων κ. Νικηταρά Θεοδοσίου και κ. Πη Σταματίου, στο Ηράκλειο Κρήτης.

 35. Έγκριση μετάβασης του δημοτικού συμβούλου & Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών Δήμου Κω κ. Μήτρου Εμμανουήλ & του Προέδρου της Ο.Δ.Ε. δια βίου μάθησης & Αντιπροέδρου των Σχολικών Επιτροπών κ. Χασαπλαδάκη Δημήτριου, στην Αθήνα, κατόπιν προσκλήσεων του Υφυπουργού Παιδείας.

 36. Έγκριση εξόδων κίνησης μετακινούμενων για εκτός έδρας υπηρεσία και ψήφιση πιστώσεων.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ

picture_371

 


 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Χιλιάδες πιστοί στην Παναγία Βουλκανιώτισσα

Χιλιάδες πιστοί συνόδευσαν την Παναγία Βουλκανιώτισσα στο Μοναστήρι της | Amen.gr – Πύλη Εκκλησιαστικών Ειδήσεων
Φωτογραφίες – Ρεπορτάζ: Βασίλης Γεωργιόπουλος
Χιλιάδες πιστοί από την Μεσσηνία και προσκυνητές απ’ όλη την Ελλάδα συνόδευσαν την ιερή Εικόνα της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας κατά την επιστροφή της στο ιστορικό Μοναστήρι της, ύστερα από οκταήμερο προσκύνημα στη Μεσσήνη.
Προηγήθηκε πανηγυρικός Εσπερινός και Παράκληση στο Μετόχι της Ζωοδόχου Πηγής, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μεσσήνιας Χρυσοστόμου με τη συμμετοχή κλήρου, των αρχών του τόπου και του πιστού λαού. Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στη σύντομη ομιλία του υπογράμμισε την ανάγκη ενότητας του λαού του Θεού γύρω από την Εκκλησία η οποία πάντοτε στέκεται αρωγός και πνευματικό στήριγμα του, ιδιαιτέρως σε περιόδους δοκιμασίας όπως αυτή που βιώνει η κοινωνία μας.
Αμέσως μετά παρέδωσε το ιερό εικόνισμα στους μοναχούς της Ιεράς Μονής Βουλκάνου οι οποίοι ξεκίνησαν, μαζί με τους πιστούς, την λιτανευτική πορεία τους προς το Μοναστήρι. Οι δρόμοι της Μεσσήνης ήταν στρωμένοι με βασιλικό, μυρτιές, δάφνες και αγριολούλουδα ενώ σε πολλά σημεία της διαδρομής και από τα χωριά απ’ όπου πέρασε η εικόνα οι πιστοί έραιναν την Παναγιά τους με άνθη.

amen.gr

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Αρχιμουσικού Θ. Πουλιού στους ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ μουσικούς της Φιλαρμονικής μας

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

 

Θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχηθούμε καλή και Μελωδική πορεία στο ξεκίνημα της φοιτητικής ζωής τους ,στους μουσικούς της φιλαρμονικής μας :

 

 • ΑΓΑΠΗ ΔΡΑΚΑΚΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ BILKENT UNIVERSITY (ΑΓΚΥΡΑ)

 

 • ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΚΟΥ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ)

 

 • ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΥΓΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΗΧ/ΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ-ΕΠΙΚΟΙΝ/ΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΣΑΜΟΣ)

 

 

 • ΜΕΛΙΝΑ ΔΡΟΣΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ)

 

 

 • ΜΙΧΑΕΛΑ ΓΙΑΛΟΥΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΟ LEEDS UNIVERSITY OF MUSIC (ΟΛΛΑΝΔΙΑ)

 

 • ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ

 

Ο ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΣ ΘΑΝ.ΠΟΥΛΙΟΥ

ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜ.ΕΝΟΤ.ΚΩ

picture_366

Άνοιγμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κω – (Έως Κυριακή οι εγγραφές)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το άνοιγμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού το Σάββατο 28/9 στην Μαρίνα της Κω.

Θερμά ευχαριστούμε την Μαρίνα της Κω,το προσωπικό που φρόντισε για την ασφάλεια των παιδιών μας και ιδιατέρα τον διευθυντή κύριο Δρόσο Αντώνη για την άψογη συνεργασία μας.

Οι νέες εγγραφές για τα μέλη μας θα πραγματοποιηθούν έως και 6/10 Κυριακή πληροφορίες Μαργαρίτη Σταματία 6945456293

picture_365

Τρέλα! Χεράκι – χεράκι αγαπημένοι εμφανίστηκαν στην Καρδάμαινα ο Άγγλος με τη γυναίκα που του δάγκωσε-έκοψε τη μύτη…

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γνωστοί τους στην Καρδάμαινα όταν είδαν και πάλι μαζί χεράκι- χεράκι, αγκαλιασμένους και αγαπημένους, τον “φασκιωμένο στο πρόσωπο” (από τον τραυματισμό) Άγγλο (“ασθενή”) καλογυμνασμένο  άντρα με τη σύζυγο του (η οποία του δάγκωσε, του έκοψε και του πέταξε τη μύτη στην τουαλέτα τραβώντας και το καζανάκι… έπειτα από συζυγκικό καυγά, επειδή την χτύπησε όταν έγινε αντιληπτή η εξωσυζυγική περιπέτεια της με κάποιους από το προσωπικό του ξενοδοχείου).

Τελικά η γυναίκα δεν αναχώρησε για Αγγλία την επόμενη μέρα, όπως “διέρρευσε” όταν την αναζητούσε ο εξοργισμένος σύζυγος, αλλά παρέμεινε στην Καρδάμαινα και ω του θαύματος τα ξαναβρήκαν και εμφανίστηκαν ξανά μαζί πιο αγαπημένοι από πριν…

picture_364

Τα λόγια είναι πλέον περιττά… (Άστε που όπως μας είπαν -επειδή σε κάποια σχόλια γράφτηκε πως ευτυχώς που του έκοψε μόνο τη μύτη και όχι κάτι άλλο- πως πριν μερικά χρόνια πάλι σε ξενοδοχείο της Καρδάμαινας είχε συμβεί και αυτό, πάλι επάνω σε συζυγικό καυγά…)