ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Με Γ. Κυρίτση & υποψηφίους του γλέντι στο Λινοπότι για τα γενέθλια του φίλου Γ. Πετούση

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

από την αποψινή μάζωξη φίλων, που έσπευσαν να ευχηθούν στον καλό φίλο  Γιάννη Πετούση, χρόνια πολλά για τα γενέθλια του και να τα εκατοστήσει!

Λίγο η καλή παρέα, λίγο το κρασί και οι μεζέδες, η βραδιά δεν άργησε να εξελιχθεί σε κανονικό γλέντι, καθότι Δάσκαλος χορού (“JP Tango Oriental Dance” αλλά & μουσικός) ο ίδιος.

Δεν έλλειψαν μάλιστα και οι πολιτικές παρουσίες με τον Γ. Κυρίτση και τους φίλους της παράταξης του να δίνουν δυναμικό παρών, μιας και η μάζωξη έγινε στο Ηλεκτρολογείο του υποψηφίου του, Γ. Κυπραίου.

(Ευχαριστούμε τον φίλο Βαλάντη για τις φωτο & χρόνια πολλά στον φίλο Γιάννη, πάντα χαρούμενος & ευτυχισμένος!)

1421377_203523919831959_626537607_n

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ 48 + 12 τρόποι για να μείνετε υγιείς για πάντα (“Άσπρο Σπίτι & Π. Μαλαχία) -Πολύς κόσμος στην παρουσίαση

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

από την αποψινή παρουσίαση του πολύ ενδιαφέροντος ημερολογίου με τίτλο 48 + 12 τρόποι για να μείνετε υγιείς για πάντα, το οποίο εκδόθηκε σε δύο γλώσσες (Ελληνικά & Αγγλικά) με τη συμπλήρωση 30 χρόνων στο χώρο της φιλοξενίας από το γνωστό ξενοδοχείο “Άσπρο Σπίτι” της οικογένειας Διακαναστάση στο Τιγκάκι  & 20 χρόνων επαγγελματικής διαδρομής της γνωστής Διαιτολόγου, Πόπης Μαλαχία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο πολύκεντρο Θαλασσινού και συντονίστρια ήταν η Π. Μαλαχία, ενώ για το Ημερολόγιο μίλησαν η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Κω Αργυρώ Κατσίλη (με αναφορές σε λαογραφία και παράδοση), ο Αρχιμάγειρας και Ερευνητής της Ιπποκρατικής διατροφής Μιχάλης Ποταμούσης (με εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναφορά στα αρτοσκευάσματα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα) και η Οικονομολόγος – Πρόεδρος του Οικ. Επιμελητηρίου Κω Κωνσταντίνα Βόλου, η οποία έκανε μια ιδιαίτερα επίκαιρη αναφορά στον αγροτουρισμού και τις δυνατότητες ανάπτυξης του στο νησί μας.

To ημερολόγιο, περιλαμβάνει πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τροφές και βότανα από την εποχή του Ιπποκράτη μέχρι σήμερα που μας χαρίζουν υγεία και ευεξία.

Τέλος, ανάρπαστος έγινε & ο μπουφές με τις πεντανόστιμες παραδοσιακές λιχουδιές που ετοίμασε η οικογένεια Διακαναστάση.

DSC03608.resizedΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Εκτάκτως απόψε παρουσιάστηκε η επέκταση του λιμανιού Καρδάμαινας (150 σκάφη) 3εκ. 300χιλ.€ σε 4 χρόνια (Αφού ενταχθεί σε πρόγραμμα…)

Την προκαταρκτική πρόταση για την επέκταση του λιμανιού της  Καρδάμαινας ώστε να μπορεί να φιλοξενεί περί τα 150 τουριστικά σκάφη (από τα 30 που μπορεί μετά τη φετινή παρέμβαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου) παρουσίασαν εκτάκτως απόψε το βράδυ, ο Αντιδήμαρχος Θ. Νικηταράς, ο Αντιπρόεδρος του ΔΛΤ Ν. Νασταχανίδης (λόγω προσωπικού κωλύματος του Προέδρου Μ. Φάκκου) και ο Πολιτικός μηχανικός – Λιμενολόγος (από τα μεγαλύτερα εξειδικευμένα μελετητικά γραφεία στην Ελλάδα) Αλμπέρτο Γιαμίν.

Ο Θ. Νικηταράς έκανε λόγο στην εισήγηση του για τον στόχο της δημοτικής αρχής να μετατρέψει την Καρδάμαινα σε κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο.

Σε ότι αφορά το χρόνο υλοποίησης της πρότασης ο κ. Νασταχανίδης ήταν ειλικρινής τονίζοντας ότι “δεν θα μπω στον πειρασμό λόγω προεκλογικής περιόδου να χαϊδέψω αυτιά…”

Ο κ. Γιαμίν από την πλευρά του ανέλυσε την πρόταση (βάση σχεδιαγράμματος) για το τι προτείνεται να υλοποιηθεί και αφού ολοκληρωθούν προηγουμένως δύο βασικές μελέτες (σε 1,5χρόνο με τις απαιτούμενες εγκρίσεις από τη στιγμή που προκηρυχθούν) : η μελέτη κυματισμού και η ακτομηχανική μελέτη (μέσω ενός μαθηματικού μοντέλου προσομοίωσης) που θα δείξει και πόσο επηρεάζεται ή επιβαρύνεται η γύρω περιοχή (τις παρακείμενες παραλίες κλπ), οπότε μπορεί η αρχική  πρόταση να τροποποιηθεί ή να υποδειχτούν άλλα εξωτερικά προστατευτικά έργα των ακτών μέσω άλλων συμβάσεων… (Τέθηκε ερώτημα συνολικά για τη διάβρωση ακτών στο νησί, για το οποίο ο κ. Νικηταράς απάντησε ότι συμπεριλαμβάνονται σε ένα συνολικό φάκελο που μελετά η δημ. αρχή)

Το κόστος των μελετών που πρόκειται να προκηρυχθούν υπολογίζονται όπως μας απάντησε ο κ. Γιαμίν σε 300.000 ευρώ με Φπα, αλλά με τις εκπτώσεις που δίνονται μπορεί να μειωθεί έως και 50% ´οπως συμπλήρωσε.

Ενώ το συνολικό κόστος κατασκευής του έργου,  υπολογίζεται γύρω στα 3εκ. ευρώ -που η δημ. αρχή όπως μας απάντησε ο κ. Νικηταράς υπολογίζει να εντάξει σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα στο πλαίσιο του σχεδιασμού της 6ετίας 2014-2020 (Για δε το μόλο πρόσδεσης κρουαζιεροπλοίων στην Κω απάντησε ότι υπάρχει εναλλακτική λύση να χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους και από τα διαθέσιμα του ΔΛΤ που ξεπερνούν τα 3,5εκ.)

Η δε υλοποίηση του (από τη στιγμή που ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα υπολογίζεται να κρατήσει γύρω στα 2,5 χρόνια με τη μικρότερη δυνατή ενόχληση στην υφιστάμενη λειτουργία του λιμανιού).

Στο χάρτη φαίνονται και οι προτάσεις για τον προσήνεμο (παράλληλο προς την ακτή) και τον υπήνεμο (λοξό) μόλο.

DSC03600.resized
Η εισήγηση  του Αντιπροέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κω, Νίκου Νασταχανίδη στη Συνέντευξη Τύπου για την επέκταση του Λιμένα Καρδάμαινας

 Θα μου επιτρέψετε αφού σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας εδώ να πω εισαγωγικά, λίγα λόγια για το Δ.Λ.Τ Κω

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω συστάθηκε ως Νομικό Πρόσωπο Δημόσιου Δικαίου με έδρα το Δήμο της Κω ασκώντας τις αρμοδιότητες στις λιμενικές εγκαταστάσεις των νησιών Κω, Νισύρου και Αστυπάλαιας.

Η σημερινή κατάσταση του φορέα περιγραφικά, είναι η εξής:

Η στελέχωση του είναι εξαιρετικά μειωμένη και περιλαμβάνει 1 υπάλληλο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και 2 τεχνολογικής.

Επίσης μειωμένη έως μηδενική είναι η στελέχωση σε εργατικό και τεχνικό προσωπικό.

Για το λόγο αυτό σε θέματα έργων, προμηθειών και γενικότερα σε παροχή υπηρεσιών, είναι σημαντική η συνδρομή των ΤΥ του Δήμου μας , μέσω της ειδικής ομάδας Λιμενικών Έργων που έχει συσταθεί με στόχο την υποστήριξη του Φορέα.

Στη συνέχεια, αξίζει να σας αναφέρω την κίνηση στους λιμένες αρμοδιότητας μας, κρίνοντας ότι τα στοιχεία αυτά θα είναι χρήσιμα για την εξαγωγή πολύτιμων συμπερασμάτων.

Καταρχήν για το Λιμένα Κω, ο οποίος αποτελεί τον κεντρικό εμπορικό λιμένα, με καθημερινή σύνδεση με τον Πειραιά, τη Ρόδο, και τα νησιά δορυφόρους. Εξυπηρετεί επίσης σκάφη αναψυχής και κρουαζιερόπλοια

Η κίνηση των οχημάτων πλησίασε τις 5000.

Οι προσεγγίσεις των κρουαζιερόπλοιων είναι ελαφρώς λιγότερες από 100 για το 2013. Η μετακίνηση επιβατών εσωτερικού έφτασε τις 40.000.

Επίσης, διακινούνται κατά μέσο όρο των τελευταίων δύο ετών, 270.000 επιβάτες από και προς Τουρκία

Για τους λιμένες:

 • Μαστιχαρίου, ο οποίος αποτελεί τον κόμβο ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Κω με την Κάλυμνο, εξυπηρετώντας την εμπορική και επιβατική κίνηση, με ωριαία κατανομή των δρομολογίων
 • Κεφάλου, ο οποίος λειτουργεί ως εμπορικός και επιβατικός λιμένας, εξυπηρετώντας κυρίως την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κω – Νισύρου, με συχνότητα 3 φορές την εβδομάδα.
 • Καρδάμαινας , ο οποίος επίσης λειτουργεί ως εμπορικός και επιβατικός λιμένας, εξυπηρετώντας κυρίως την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κω-Νισύρου, με συχνότητα 2 πλοίων ανά εβδομάδα.

Η ετήσια διακίνηση επιβατών, ανέρχεται στις 250.000

Να σημειώσουμε εδώ τη βούληση του φορέα για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των Λιμένων αρμοδιότητας του, που αποτελεί τη βάση των πολιτικών αποφάσεων μας, από την αρχή της ανάληψης της ευθύνης αυτού του τόπου από τη Δημοτική αρχή, και προσωπικά από το Δήμαρχο της Kω τον Κώστα Καΐσερλη.

Προγραμματίσαμε και υλοποιούμε έργα μεσαίας ή μεγάλης κλίμακας που βρίσκονται στο στάδιο των αδειοδοτήσεων ή βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης.

Ενδεικτικά θα θυμίσω:

 • Τη σύνταξη μελέτης για την κατασκευή μόλου για την πρόσδεση κρουαζιερόπλοιων που βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης της
 • Την ανάπλαση του Λιμένα Μαστιχαρίου που βρίσκεται στο στάδιο των αδειοδοτήσεων
 • Την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την τοποθέτηση 2 πλωτών προβλητών στο Μανδράκι Κω και στο Λιμάνι της Κεφάλου.
 • Την προμήθεια πλωτών προσκρουστήρων για την ευθυγράμμιση του προβλήτα του εμπορικού λιμένα και την βελτίωση της πρόσδεσης κρουαζιερόπλοιων .
 • Την αισθητική και λειτουργική παρέμβαση στο Λιμάνι της Κεφάλου υλοποιώντας μελέτη ύψους 180 χιλιάδων ευρώ.

Να καταγράψουμε επίσης σπουδαίας σημασίας δράσεις και πρωτοβουλίες που έθεταν ως προτεραιότητα τη βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας του Εμπορικού Λιμένα Κω, καθώς και την πιστή εφαρμογή της Συνθήκης Σέγκεν, με την υλοποίηση των κανόνων ασφαλείας του isps.

Να θυμίσουμε ότι:

 • για πρώτη φορά στο νησί μας, λειτούργησαν info kiosk για την ενημέρωση των επιβατών.
 • Τυπώθηκαν και διανεμήθηκαν χάρτες στους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων, καθώς και σε όσους αναζητούσαν σχετικές πληροφορίες.
 • Τοποθετήθηκαν φωτεινές ενημερωτικές πινακίδες κατεύθυνσης και πληροφόρησης.
 • Βελτιώθηκε αισθητικά και λειτουργικά το κτίριο επιβατών Κω .
 • Έγινε γενναία παρέμβαση με την αναδιάταξη των χρήσεων του χερσαίου τμήματος του Λιμένα.

 

Σε ότι αφορά την προώθηση της κρουαζιέρας, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω, με στοχευμένες κινήσεις, πέτυχε την κατακόρυφη άνοδο τα τρία τελευταία χρόνια στις αφίξεις πλοίων και επιβατών.

Με συνεχή παρουσία στην Ένωση Λιμένων Ελλάδος, καθώς σε εκθέσεις και συνέδρια που αφορούν την κρουαζιέρα και το yachting, έχει καταφέρει να εδραιώσει την Κω, ως δυναμικά εξελισσόμενο προορισμό, με τεράστιες προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης.

Να σημειώσουμε εδώ τον τριπλασιασμό σχεδόν των αφίξεων κρουαζιερόπλοιων τα τρία τελευταία χρόνια . Από 33 το 2010 σε 86 το 2013.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας, προκύπτει ότι το 2014 θα είναι χρονιά σημαντικής αύξησης στις αφίξεις, με ποσοστό που ίσως ξεπεράσει και το 25%.

Κίνηση κρουαζιερόπλοιων

Κίνηση επιβατών και πληρωμάτων κρουαζιέρας

2010

2011

2012

2013

2010

2011

2012

2013

33

48

64

86

24978

34737

59492

64756

 

Η αύξηση προσεγγίσεων κρουαζιερόπλοιων από το 2010 έως το 2013 είναι 96% και η αύξηση των αφίξεων επιβατών και πληρωμάτων κρουαζιέρας για την αντίστοιχη χρονική περίοδο, είναι της τάξεως του 260%.

Δεν θέλω να σας κουράσω παραθέτοντας το πλήθος των παρεμβάσεων και των δραστηριοτήτων που ανέπτυξε το ΔΛΤ τα τρία τελευταία χρόνια.

Θεωρώ ότι όσα σας παρέθεσα παραπάνω, αποτυπώνουν με καθαρότητα την επιτυχή και παραγωγική διαχείριση του Φορέα στην παρούσα περίοδο.

Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να πω ότι είναι χαρά και τιμή για μένα, η συνεργασία με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου τον Μιλτιάδη τον Φάκκο , ενός ανθρώπου με μεγάλη προσφορά στον τόπο και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Μαζί, έχουμε την ευκαιρία να υλοποιήσουμε έργα και δράσεις που ήταν ζητούμενα χρόνων για την τοπική κοινωνία, και τώρα παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης.

Παραλάβαμε εγκαταλελειμμένα λιμάνια χωρίς οργάνωση , καθαριότητα και σύγχρονες εγκαταστάσεις, και σε τρία μόλις χρόνια, έχουμε αλλάξει σημαντικά την εικόνα τους.

Αγαπητοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης,

Το λιμάνι της Καρδάμαινας, γρήγορα διαπιστώσαμε ότι μπορεί, με μεθοδευμένες κινήσεις αλλά και σωστό σχεδιασμό, να μετατραπεί, σε ένα ασφαλές και σύγχρονο καταφύγιο τουριστικών σκαφών, με παράλληλη λειτουργία εξυπηρέτησης αλιευτικών σκαφών και δρομολογημένων πλοίων της γραμμής Κω Νισύρου.

Για τον λόγο αυτό ,σε συνεργασία με τον τοπικό Λιμενικό Σταθμό τολμήσαμε με αποφάσεις μας, την αύξηση του χώρου ελλιμενισμού σκαφών αναψυχής με την αλλαγή του τρόπου πρόσδεσης πλοίων.

Πετύχαμε έτσι, χωρίς οικονομικό κόστος, τη δημιουργία 30 θέσεων σκαφών που αποτελούν για εμάς μια παρέμβαση απαραίτητη για την στήριξη της οικονομίας του χωριού.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το 2010, ο κατάπλους τουριστικών σκαφών αναψυχής ήταν μηδενικός.

Το 2011 έφτασε τα 90 σκάφη, το 2012 τα 250, και το 2013 τα 370.

Αυτή η επιτυχία στην Καρδάμαινα, αποτέλεσε για εμάς μια κορυφαία πολιτική επιλογή.

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, μπορέσαμε να στηρίξουμε σε ικανοποιητικό βαθμό την εμπορική λειτουργία του παραλιακού μετώπου τουλάχιστον, ενισχύοντας τις τοπικές επιχειρήσεις που αναπτύσσονται σε αυτό.

Για την ολοκληρωμένη παρέμβαση, στην κατεύθυνση αυτή:

 • Προγραμματίσαμε και υλοποιήσαμε την κατασκευή Δημοσίων τουαλετών και ντους στο υπαίθριο αμφιθέατρο του λιμένα
 • Τοποθετήσαμε 17 Pillar για την εξυπηρέτηση των σκαφών.
 • ολοκληρώσαμε μετά από πολλά χρόνια την εκβάθυνση, του λιμένα.
 • Τοποθετήσαμε αστικό εξοπλισμ, παγκάκια και κάδους απορριμμάτων, καθώς και ενημερωτικές πινακίδες
 • Αντικαταστήσαμε το πυροσβεστικό συγκρότημα για την τήρηση των κανόνων Ασφαλείας.
 • Σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Καρδάμενας ολοκληρώσαμε τον φωτισμό στην ανατολική πλευρά του Λιμένα
 • Εντάχθηκε από τις τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου στο ΕΣΠΑ, η πλήρης ανάπλαση της παραλιακής οδού, μήκους 700μ, με χρηματοδότηση 270 χιλιάδων ευρώ. Το επόμενο διάστημα, δημοπρατείται το έργο.

Κλείνοντας, να πω ότι ο σχεδιασμός για την Καρδάμαινα, περιλαμβάνει τη σύνταξη προετοιμασίας φάκελου για την επέκταση του Λιμένα, με σκοπό και στόχο την δημιουργία άλλων 105 τουλάχιστον θέσεων ελλιμενισμού τουριστικών σκαφών.

 

Με την υλοποίηση της πρότασης που καταθέτουμε σήμερα, πιστεύω ότι θα συμβάλλουμε σημαντικά στη βελτίωση των οικονομικών δεδομένων που καταγράφει η πληγείσα από την οικονομική κρίση περιοχή του Δήμου μας.

Προσβλέπουμε, στην επωνυμία του χωριού, με τη μετατροπή του σε ένα κοσμοπολίτικο τουριστικό προορισμό επισκεπτών και τουριστικών σκαφών.

Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το εγχείρημα αυτό.

Τα στάδια που ακολουθούν, μέχρι την υλοποίηση του, είναι τα παρακάτω:

 • Οριστική παραλαβή της προετοιμασίας φακέλου του έργου. Ήδη λάβαμε την πρώτη αδειοδότηση από τη ΓΓ Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής που είναι τα αποφαινόμενα όργανα για την μελέτη του έργου.
 • Προκηρύσσουμε την οριστική μελέτη του έργου
 • Προχωρούμε στην λήψη των απαραίτητων από τον νόμο αδειοδοτήσεων
 • Οριστικοποιούμε τις πήγες χρηματοδότησης, και προκηρύσσουμε την κατασκευή του έργου.

Βλέπετε, ότι αποφεύγω να αναφερθώ σε χρόνους υλοποίησης του έργου. Δεν θέλω να μπω στον πειρασμό, λόγω και της επικείμενης προεκλογικής περιόδου, να χαϊδέψω αυτιά. Είναι ο εύκολος δρόμος, δεν είναι όμως ο σωστός.

Είναι προτιμότερο, η πρόοδος των προσπαθειών μας, να αποτυπώνει τις πολιτικές μας προθέσεις.

Στην συνέχεια θα ήθελα να δώσω το λόγο στον Πολιτικό Μηχανικό -Λιμενολόγο μελετητή, κ. Αλμπέρτο Γιαμίν που έχει την ευθύνη προετοιμασίας του φακέλου του έργου, ο οποίος θα κάνει και την αναλυτική παρουσίαση.

Να τον ευχαριστήσω και δημόσια, για την παρουσία του σήμερα εδώ.

Τέλος να πω ότι μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει διάλογος που θα αφορά μόνο την λειτουργία του Λιμένα Καρδάμαινας όπως και την προτεινόμενη επέκταση του.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Ποια γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έγινε καλόγρια [φωτο]

Ποια γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έγινε καλόγρια; Τι οδήγησε την τραγουδίστρια να πάρει αυτή τη δύσκολη απόφαση;

Η μεγάλη πίστη της Ειρήνης Μερκούρη στο θεό την οδήγησε στο μοναστήρι και να γίνει καλόγρια. Η πανέμορφη τραγουδίστρια όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα παραπολιτικά πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει τη ζωή που έκανε και να αφιερωθεί στο θεό. Η πρώην τραγουδίστρια πάντα ήθελε να δείχνει την πίστη της με κάθε τρόπο.

eirini-merkouri-kalogria

 

Χαρακτηριστικό είναι πως την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου η Ειρήνη Μερκούρη βρέθηκε στην Τήνο όπου έφτασε γονατιστή στην εκκλησία.

Τα ηχηρά χαστούκια τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, όπως φαίνεται οδήγησαν την όμορφη κυρία στο δρόμο του μοναχισμού.

Δείτε γιατί έδιωξαν τη Μερκούρη από τα Μad Awards.

Ν. Αφρική: Βίασαν και λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου! (Vid σκληρές εικόνες)

Ν. Αφρική: Βίασαν και λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου!

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε περιλαμβάνει σκληρές εικόνες

Ένας άνθρωπος λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου στους δρόμους της Νότιας Αφρικής, αφού είχε πρώτα βιασθεί, μεταδίδουν διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.

Με την εξέλιξη του βίαιου γεγονότος, να μην έχουν ακόμα επίσημα επιβεβαιωθεί, οι εικόνες που θα παρακολουθήσετε είναι πραγματικά σοκαριστικές, αφού δείχνουν έναν άνθρωπο να αφήνει την τελευταία του πνοή στην κυριολεξία κι ενώ έχει δεχτεί απανωτά χτυπήματα από πέτρες.

Μέχρι στιγμής καμία ανθρωπιστική οργάνωση δεν έχει κάνει επίσημη δήλωση για το γεγονός.

Προσοχή! Τις εικόνες να μην τις δουν μικρά παιδιά!

newsbomb.gr/diethnh/story/376518/afrikiviasan-kai-lithovolisan-mehri-thanatoy-leyki-gynaika#ixzz2m8hiU9yc

Αυτός είναι ο στυγερός δολοφόνος της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποια η νέα τροπή στη δολοφονία της συντρόφου του δημοσιογράφου Ανδρέα Βρή, Ναταλία Βουτσινά; Τι έγινε τελικά με τον Αλβανό;

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά σύντροφο του γνωστού εκδότη Ανδρέα Βρή στην Πάτρα από 33χρονο Αλβανό.

Η οικογένεια της άτυχης μάνας και ο σύντροφος της Ανδρέας Βρης ετοιμάζουν δικαστικές προσφυγές αποκρούοντας μετά βδελυγμίας τα όσα διαδίδονται περί ερωτικού εγκλήματος.

Ο δολοφόνος απασχολούνταν σε βοηθητικές εργασίες στις επιχειρήσεις της Ναταλίας Βουτσινά (βιβλιοπωλείο, καφετέρια κτλ) και φαίνεται πως είχε οικονομικές διαφορές με το ζευγάρι.

Ποιες είναι οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με τη στυγερή δολοφονία της Nαταλίας Βουτσινά συντρόφου γνωστού δημοσιογράφου;

Σοκ στην Πάτρα από τη στυγερή δολοφονία της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά από τον 33χρονο Αλβανό, που κατακρεούργησε με μαχαίρι τη μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού.

Με τα χέρια του βαμμένα στο αίμα, ο δράστης της δολοφονίας της συντρόφου γνωστού δημοσιογράφου Ναταλίας Βουτσινά, πήγε στις 09:00 το πρωί στην αστυνομία λέγοντας, σύμφωνα με το thebest, ότι σκότωσε μια γυναίκα στα Μποζαΐτικα!

«Τσακωθήκαμε και τη σκότωσα» φέρεται να ομολόγησε ο Αλβανός μαχαιροβγάλτης. Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, πριν από λίγο, παρέδωσε στους αστυνομικούς και το μαχαίρι με το οποίο έκανε το έγκλημα.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία της 43χρονης γυναίκας Ναταλίας Βουτσινά.

Ιχνη πάλης έχουν εντοπισθεί στο άψυχο σώμα της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά, κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς να συμπεράνουν ότι πριν ο δράστης της καταφέρει τα θανατηφόρα χτυπήματα με το μαχαίρι, η γυναίκα είχε συγκρουστεί μαζί του.

Το θύμα Ναταλία Βουτσινά σύμφωνα με τον ιατροδικαστή φέρει τρεις μαχαιριές. Μία έχει δεχθεί στην πλάτη, μία στο στέρνο ενώ ο δράστης με το τρίτο χτύπημα της έκοψε την καρωτίδα.

Σύμφωνα με τον Αλβανό, ναι! Μάλιστα διατηρούσαν σχέση τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Αυτό τουλάχιστον, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Τους ισχυρισμούς του πάντως απορρίπτουν οι συγγενείς και το περιβάλλον της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη Ναταλία Βουτσινά ήταν παντρεμένη με τον Ανδρέα Βρη, εξάδελφο γνωστού δημοσιογράφου της Πάτρας που φέρει το ίδιο όνομα, και με τον οποίο είχαν αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr o δράστης της δολοφονίας της συντρόφου γνωστού δημοσιογράφου Ναταλίας Βουτσινά περιστασιακά εργαζόταν στο σπίτι του ζευγαριού και βοηθούσε και στο καφέ που είχαν.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση συνεχίζονται για να διαπιστωθούν τα αίτια του φρικιαστικού εγκλήματος, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δείτε τι είπε στην κατάθεση του ο Αλβανός δολοφόνος της συντρόφου γνωστού δημοσιογράφου Ναταλίας Βουτσινά.

ΔΕΙΤΕ το νέο άπαιχτο ΒΙΝΤΕΟ των BAD BOYS: “Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ” στους δρόμους της Κω…

Ο “ποδηλάτης”, είναι μια διακωμώδηση αληθινών περιστατικών στους ποδηλατοδρόμους της Κω, με την υπερβολή που μας διακρίνει σαν Έλληνες.

Από τα BaD BoYs

ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ:
ΖΗΣΗΣ ΓΡΙΒΑΣ
ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΣ
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΠΙΤΤΑΡΑΣ

ΚΑΜΕΡΑ – ΜΟΝΤΑΖ
ΓΙΩΡΓΟΣ SACHELASHVILI

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΠΙΤΤΑΡΑΣ / GEO BLACK

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΠΙΤΤΑΡΑΣ

ΗΧΟΛΗΨΙΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Art & Commercial 2013

picture_999591

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΦΙΛΗΤΑ στον Ηλία Σιφάκη

ΠΡΟΣ:

Αρ. Πρ.: 8

Τον κ. Ηλία Σιφάκη

Επιχειρηματία – Κως

                                            Αγαπητέ κ. Σιφάκη,

Ο Όμιλός μας έκλεισε εφέτος τριάντα εφτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πολιτιστική ζωή του νησιού μας. Στην πολύχρονη αυτή πορεία του, σημαντικό πολιτιστικό έργο παράχθηκε και ευτυχώς αναγνωρίστηκε από το σύνολο των συμπατριωτών μας εντός και εκτός Κω.

Όλα όσα έγιναν όμως δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν χωρίς τη βοήθεια αρκετών συμπατριωτών μας και Δημοσίων φορέων. Θα θέλαμε εγκάρδια να σας ευχαριστήσουμε για την προσφορά εκ μέρους σας στον Όμιλο μας ενός φορητού Η/Υ μάρκας Samsung ο οποίος θα στηρίξει πολλαπλά το έργο μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                               Ο Γραμματέας

Κώστας Ιωάννου                            Ανδρέας Χατζημιχαήλ

picture_999587

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Παζάρι μεταχειρισμένων ΟΛΑ 1€ σήμερα & αύριο στο 6ο Νηπιαγωγείο Κω στη Λάμπη

Με αρκετά ικανοποιητική προσέλευση ξεκίνησε σήμερα (& συνεχίζεται αύριο από τις 11 το πρωί έως τις 4μ.μ.) το διήμερο παζάρι μεταχειρισμένων ειδών και παιχνιδιών, στο χώρο του 6ου Νηπιαγωγείου στη Λάμπη δίπλα στο Μύλο.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του σχολείου.

Σας περιμένουμε & αύριο!!!

DSC03563.resized

Στέλεχος ΝΔ Κω για εκλογές ΝΟΔΕ: Παρά τις παρεμβάσεις Δημάρχου Κω στον Νισύρου.. Άρωμα γυναίκας!

Παρά τις παρεμβάσεις Δημάρχων και κορυφαίων παραγόντων περί του αντιθέτου. Βλέπε παρέμβαση Δημάρχου Κω στον Δήμαρχο Νισύρου για επηρεασμό εκλεκτόρων της Τ.Ε.

Στις αυριανές εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου της Ν.Δ. δυνατός άνεμος φυσά στα πανιά της Νέας Δημοκρατίας με άρωμα γυναίκας στην Προεδρία της ΝΟΔΕ.

Στέλεχος ΝΔ Κω

picture_999586