Δ. Χανδακάρος: Η κ. Πρόεδρος, “η βοήθεια του κοινού…” & η κοροϊδία των κοινοτήτων από τον Δήμαρχο…

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της κοινότητας Αντιμάχειας τα θέματα ήταν κατεξοχήν διαδικαστικά παρόλο που ήταν και η μοναδική μέχρι σήμερα. Ως κοινοτικός σύμβουλος θεώρησα καθήκον μου να βάλω δύο βασικά ζητήματα που αφορούν το χωριό μου. Δύο ζητήματα που η παράταξή μου  πάλεψε μέσα από αντίξοες συνθήκες και έχοντας απέναντί της την σημερινή δημοτική αρχή. Το θέμα του κέντρου υγείας και της λειτουργίας του και την πώληση του αεροδρομίου και τις επιπτώσεις από αυτήν.
Για τα δύο αυτά ζητήματα η κυρία πρόεδρος, Μαρία Σκουφεζή, προφανώς ουδέν γνωρίζει. Την ενημερώνουμε λοιπόν ότι το κέντρο υγείας βρίσκεται στα διοικητικά όρια της Αντιμάχειας και ότι το αεροδρόμιο της Κω σε λίγες μέρες βγαίνει στο σφυρί.
Περί άλλων θεμάτων, ασκώντας κριτική και μόνο, αναλώθηκε η δημοτική αρχή. Στις δηλώσεις της όμως η κυρία Σκουφεζή στην δημοτική τηλεόραση παίρνοντας την βοήθεια του κοινού και της δημοσιογράφου κατάφερε να παρουσιάσει ως δική της ανακάλυψη το θέμα του κέντρου υγείας το οποίο «ξέχασε να βάλει» στο συμβούλιο. Έστω και έτσι χαιρόμαστε για την αναφορά της και περιμένουμε εισήγηση επί του θέματος στο κοινοτικό συμβούλιο και όχι απλές αναφορές, να χουμε να λέμε.
Κλείνοντας, θα ήθελα τέλος να αναφερθώ στις δήθεν αρμοδιότητες που ο δήμαρχος εκχώρησε στις κοινότητες: πρώτον δεν εκχωρήθηκε τίποτα καινούργιο γιατί αυτά τα προβλέπει ο ίδιος ο νόμος και τα εφαρμόζουμε εδώ και τρία χρόνια άρα προφανώς ο κος δήμαρχος ή δεν έχει διαβάσει τον νόμο ή επίτηδες κοροϊδεύει τα κοινοτικά συμβούλια και τις κοινωνίες των χωριών.
Με τιμή,
ΔΑΥΙΔ ΧΑΝΔΑΚΑΡΟΣ
Κοινοτικός Σύμβουλος Αντιμάχειας
με το Όραμα Κίνημα Πολιτών Κω

Το βίντεο που σαρώνει στο διαδίκτυο – Υδροστρόβιλοι «χτύπησαν» τη Μύκονο

Ένα εντυπωσιακό θέαμα αντίκρισαν κάτοικοι στη Μύκονο. 

Μικρής κλίμακας υδροστρόβιλοι χτύπησαν θαλάσσια περιοχή του νησιού και όσοι πρόλαβαν πήραν τα κινητά τους τηλέφωνα και τράβηξαν το βίντεο που σαρώνει στο διαδίκτυο.

Πηγή: mykonos PRESS.gr

Σοκ για γνωστό Ροδίτη τραγουδιστή: Ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι του και τον λήστεψαν!

Ευτυχώς που εκείνος έλειπε στην Ρόδο για συναυλία και δεν ήρθε αντιμέτωπος μαζί τους…γιατί σίγουρα δεν θα είχαν αποφευχθεί τα χειρότερα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σοκ να επιστρέφεις σπίτι σου από την δουλειά σου και να το βλέπεις λεηλατημένο, κυριολεκτικά κατεστραμμένο από τους ληστές. Με την εγκληματικότητα να χτυπάει κόκκινο, θύμα αυτή την φορά έπεσε ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης που σύμφωνα με αυτά που κατέγραψαν οι κάμερες, την Δευτέρα το βράδυ, ληστές κρατώντας όπλα στα χέρια τους, εισέβαλλαν στο σπίτι του με μελετημένες κινήσεις,γνωρίζοντας ότι απουσιάζει, παίρνοντας τους χρήματα μεγάλης αξίας όπως και αντικείμενα. Εκείνο το βράδυ ο τραγουδιστής βρισκόταν στην Ρόδο για συναυλία μαζί με το Λευτέρη Πανταζή, στα πλαίσια της συνεργασίας τους και της πρεμιέρας τους στις 14 Νοεμβρίου στο Romeo, μαζί με την Βασιλική Νταντά, τον Θοδωρή Φέρρη και τον Tus. Επιστρέφοντας και ζώντας από κοντά το τί είχε συμβεί το σοκ ήταν μεγάλο ενώ οι αστυνομικές αρχές ερευνούν για τους δράστες.

govastileto.gr

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο 10χρονος Παναγιώτης Μαρκάκης! (ΒΙΝΤΕΟ στην Κρήτη με τον Μ. Αλεφαντινό)

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο δεκάχρονος Παναγιώτης Μαρκάκης!

Το Καλοκαίρι, και πιο συγκεκριμένα τον Αύγουστο, γνωρίσαμε μέσα από αφιέρωμα της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας τον δεκάχρονο Παναγιώτη Μαρκάκη και μείναμε έκπληκτοι, όπως και πολλοί από εσάς με το ταλέντο του στην λύρα.
Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε και κάνοντας αναφορά στον “μικρό” πληροφορηθήκαμε πως η προσπάθεια του συνεχίζεται ακόμη περισσότερο και γίνεται ολοένα και πιο έντονη, αφού μεγαλώνοντας έχει την ευχέρεια να παρακολουθήσει καλύτερα τα μαθήματα μουσικής.
Σε πρόσφατο ταξίδι του Παναγιώτη στην Κρήτη, ο μεγάλος Λυράρης και μουσικός Μιχάλης Αλεφαντινός, για άλλη μια φορά δεν δίστασε να ανεβάσει στη σκηνή τον Παναγιώτη για να παίξει και να τραγουδήσει μαζί του.
Ο μικρός όμως είναι “ασταμάτητος”, αφού άρπαξε την ευκαιρία να παίξει με τον επίσης Κρητικό Μάνο Πυροβολάκη, σε εκδήλωση που έγινε στο Πυλί για τα παραδοσιακά χοιροσφάγια. Για άλλη μια φορά “ξεδιπλώθηκε”  το εξαιρετικό ταλέντο του, το οποίο πλέον, δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν.
Τα βίντεο που ακολουθούν είναι από ερασιτεχνική λήψη από τις δύο εκδηλώσεις που συμμετείχε ο Παναγιώτης Μαρκάκης. Απολαύστε τον!


7 μετάλλια ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα W.T.F TAE KWO Παίδων – Κορασίδων (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δυναμική ήταν η παρουσία του συλλόγου ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα W.T.F TAE KWO Παίδων και Κορασίδων που συνδιοργάνωσαν ο ΔΟΠΑΡ και  ο Γ.Α.Ο ΤΑΕ ΚWO DO ΡΟΔΟΥ με την αιγίδα της ομοσπονδίας TAE KWO DO , στο Βενετόκλιο (Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο) στην Ροδο .

Στους αγώνες συμμετείχαν 150 περίπου αθλητές από Αθλητικούς Συλλόγους της Ρόδου, Κω, Καλύμνου , Νισύρου, Λέρου κ Πάτμου.

Ο Σύλλογος Ασκληπιός συμμετείχε με αντιπροσωπεία 15 αθλητών ηλικίας 7-12 ετών και κατάφερε να πάρει 7 μετάλλια κάνοντας ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους και αποκτώντας θετικά σχόλια τόσο ο προπονητής κ Κώστογλου Βασίλειος όσο και οι 15 αθλητές που συμμετείχαν , τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διαπαιδαγωγικό κ οργανωτικό επίπεδο .

Έντονη ήταν η παρουσία και των γονέων που συνόδευσαν τους μικρούς αθλητές στην αποστολή αυτή , εμψυχώνοντας τους με την δυναμική κ ζεστή ατμόσφαιρα της εξέδρας που δημιούργησαν στις κερκίδες του Βενετόκλειου δείχνοντας έτσι για άλλη μια φορά την έμπρακτη αγάπη και εμπιστοσύνη που έχουν στο άθλημα ,στο Σύλλογο και κυρίως στον Δάσκαλο κ Κώστογλου Βασίλειο.

Η προσπάθεια των νεαρών αθλητών (που οι περισσότεροι από αυτούς συμμετείχαν για πρώτη φορά) είναι αξιοσημείωτη και μερικοί από αυτούς κατάφεραν εκτός από την εμπειρία ενός επίσημου αγώνα να διακριθούν και να προσθέσουν 6 μετάλλια στο ενεργητικό του Συλλόγου .

 

1). Μάγκος Νίκος 2 θεση

2). Φλάσκος Στέλιος 2Η θέση

3). Πετράκης θέμελης 3η θέση

4). Γιωργαρά Βάσια 3η θέση

5).Κυριλάκης Κων/νος 3η Θέση

6). Μακρυπούλια Ειήνη 3η θέση

 

 

Εγκύκλιος-βόμβα της Ιεράς Συνόδου: Η Εκκλησία δεν θα τελεί κηδείες και μνημόσυνα σε όσους…

Την απόφασή της να μην πραγματοποιεί νεκρώσιμο ακολουθία ή μνημόσυνο για όσους έχουν επιλέγει την αποτέφρωση ανακοίνωση η Ιερά Σύνοδος με εγκύκλιό της που εστάλη σε όλες τις μητροπόλεις.

Στο κείμενο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εκκλησίας, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος ενημερώνει τους πιστούς για τις συνέπειες που θα έχουν όσοι επιλέγουν την αποτέφρωση του σώματος.

Η εγκύκλιος, με τίτλο«Περί τῶν κανονικῶν συνεπειῶν τῆς καύσεως νεκρῶν», που εστάλη σε όλες τις μητροπόλεις αναφέρει ότι, με ευθύνη του κάθε μητροπολίτη, θα μπορεί να τελείται μόνο ένα τρισάγιο.

«Μέ τά ἄρθρα 48 καί 49 τοῦ Νόμου 4277/2014 ὁ νομοθέτης δέν λαμβάνει ὑπ’ ὄψιν τίς θρησκευτικές πεποιθήσεις τοῦ νεκροῦ. Ἐάν ὁ θανών δέν εἶχε ἐκφρασθεῖ ἐν ζωῇ περί τῆς μετά θάνατον ἐπιθυμίας ταφῆς ἤ ἀποτεφρώσεως τοῦ σώματός του, ἡ ἀποτέφρωση δύναται νά λάβει χώρα μέ μόνη τή δήλωση τοῦ/τῆς συζύγου ἤ «συντρόφου», μετά τοῦ/τῆς ὁποίου/ας ἔχει συνάψει «σύμφωνο συμβίωσης», ἤ τή δήλωση τῶν συγγενῶν πρώτου ἤ δευτέρου βαθμοῦ. Τοῦτο, κύημα τοῦ συγχρόνου μηδενιστικοῦ τρόπου ζωῆς καί τῆς τάσεως πρός ἀποθρησκευτικοποίηση κάθε πτυχῆς καί ἐκφάνσεως τῆς ζωῆς τοῦ ἀνθρώπου, ἀποτελεῖ ἐκ προοιμίου καταστρατήγηση τῶν θρησκευτικῶν πεποιθήσεων τοῦ κεκοιμημένου μέλους τῆς Ἐκκλησίας, ἔλλειψη σεβασμοῦ καί φροντίδος πρός τό ἀνθρώπινο σῶμα. Ἡ Ἐκκλησία δέν δέχεται γιά τά μέλη Της τήν ἀποτέφρωση τοῦ σώματος, διότι τοῦτο εἶναι ναός τοῦ Ἁγίου Πνεύματος (Α΄ Κορ. 6, 19), στοιχεῖο τῆς ὑποστάσεως τοῦ κατ’ εἰκόνα καί καθ’ ὁμοίωσιν Θεοῦ πλασθέντος ἀνθρώπου (Γεν. 1, 24), καί περιβάλλει αὐτό μέ σεβασμό καί τιμή ὡς ἔκφραση ἀγάπης πρός τό κεκοιμημένο μέλος Της καί ὡς ἐκδήλωση πίστεως στήν κοινή πάντων ἀνάσταση» αναφέρεται στην εγκύκλιο και τονίζεται «Ἡ ἀποτέφρωση τοῦ σώματος δέν εἶναι σύμφωνη πρός τήν πράξη καί παράδοση τῆς Ἐκκλησίας γιά θεολογικούς, κανονικούς καί ἀνθρωπολογικούς λόγους».

Αναλυτικά η εγκύκλιος:

«Περί τῶν κανονικῶν συνεπειῶν τῆς καύσεως νεκρῶν»
Πρωτ. 5055
Ἀριθμ. Διεκπ. 2415 Ἀθήνῃσι 29ῃ Ὀκτωβρίου 2014

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 2 9 5 9

Πρός
Τούς Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτας
τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος
Εἰς τάς Ἕδρας των

Ἡ Διαρκής Ἱερά Σύνοδος, μέ ἀφορμή τό νέο νομοθετικό καθεστώς γιά τήν ἀποτέφρωση νεκρῶν, σύμφωνα μέ τά ἄρθρα 48 καί 49 τοῦ Νόμου 4277/2014 «Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας – Αττικής και άλλες διατάξεις» (Φ.Ε.Κ. 156/1-8-2014, τ. Α΄), κατά τήν Συνεδρία Αὐτῆς τῆς 14ης μηνός Ὀκτωβρίου ἐ.ἔ., ἐπελήφθη καί τοῦ ζητήματος τούτου καί ἀπεφάσισε νά σᾶς ἐνημερώσει περί τῶν κανονικῶν συνεπειῶν ἀπό τήν ἀποτέφρωση τοῦ σώματος.

Μέ τά ἄρθρα 48 καί 49 τοῦ Νόμου 4277/2014 ὁ νομοθέτης δέν λαμβάνει ὑπ’ ὄψιν τίς θρησκευτικές πεποιθήσεις τοῦ νεκροῦ. Ἐάν ὁ θανών δέν εἶχε ἐκφρασθεῖ ἐν ζωῇ περί τῆς μετά θάνατον ἐπιθυμίας ταφῆς ἤ ἀποτεφρώσεως τοῦ σώματός του, ἡ ἀποτέφρωση δύναται νά λάβει χώρα μέ μόνη τή δήλωση τοῦ/τῆς συζύγου ἤ «συντρόφου», μετά τοῦ/τῆς ὁποίου/ας ἔχει συνάψει «σύμφωνο συμβίωσης», ἤ τή δήλωση τῶν συγγενῶν πρώτου ἤ δευτέρου βαθμοῦ.

Τοῦτο, κύημα τοῦ συγχρόνου μηδενιστικοῦ τρόπου ζωῆς καί τῆς τάσεως πρός ἀποθρησκευτικοποίηση κάθε πτυχῆς καί ἐκφάνσεως τῆς ζωῆς τοῦ ἀνθρώπου, ἀποτελεῖ ἐκ προοιμίου καταστρατήγηση τῶν θρησκευτικῶν πεποιθήσεων τοῦ κεκοιμημένου μέλους τῆς Ἐκκλησίας, ἔλλειψη σεβασμοῦ καί φροντίδος πρός τό ἀνθρώπινο σῶμα.

Ἡ Ἐκκλησία δέν δέχεται γιά τά μέλη Της τήν ἀποτέφρωση τοῦ σώματος, διότι τοῦτο εἶναι ναός τοῦ Ἁγίου Πνεύματος (Α΄ Κορ. 6, 19), στοιχεῖο τῆς ὑποστάσεως τοῦ κατ’ εἰκόνα καί καθ’ ὁμοίωσιν Θεοῦ πλασθέντος ἀνθρώπου (Γεν. 1, 24), καί περιβάλλει αὐτό μέ σεβασμό καί τιμή ὡς ἔκφραση ἀγάπης πρός τό κεκοιμημένο μέλος Της καί ὡς ἐκδήλωση πίστεως στήν κοινή πάντων ἀνάσταση.

Κατόπιν τούτου, ἡ Διαρκής Ἱερά Σύνοδος ἀπεφάσισε νά ἐνημερώσει, στό πλαίσιο τῆς ἀγρύπνου ποιμαντικῆς φροντίδος Της, τό εὐσεβές Αὐτῆς πλήρωμα, κληρικούς καί λαϊκούς, γιά τίς ἀκόλουθες κανονικές συνέπειες τῆς ἀποτεφρώσεως τοῦ σώματος:

-Ἡ ἀποτέφρωση τοῦ σώματος δέν εἶναι σύμφωνη πρός τήν πράξη καί παράδοση τῆς Ἐκκλησίας γιά θεολογικούς, κανονικούς καί ἀνθρωπολογικούς λόγους.

-Πρός ἀποφυγήν οἱασδήποτε θεολογικῆς, κανονικῆς καί ἀνθρωπολογικῆς ἐκτροπῆς, ἀπαραίτητος εἶναι ὁ σεβασμός τῶν θρησκευτικῶν πεποιθήσεων καί ἡ διακρίβωση τῆς οἰκείας βουλήσεως τοῦ κεκοιμημένου καί ὄχι ἡ βούληση ἤ ἡ δήλωση τῶν οἰκείων του.

-Ἐκεῖνος ὁ ὁποῖος ἀποδεδειγμένως οἰκειοθελῶς ἐδήλωσε τήν ἐπιθυμία περί καύσεως τοῦ σώματός του, δηλώνει τήν αὐτονόμησή του καί ὡς ἐκ τούτου δέν τελεῖται Νεκρώσιμος Ἀκολουθία καί Ἱερό Μνημόσυνο ὑπέρ αὐτοῦ.

Παρά ταῦτα, ἐπαφίεται στήν ποιμαντική σύνεση καί τήν διακριτική εὐχέρεια τοῦ οἰκείου Μητροπολίτου ἡ τέλεση ἁπλῶς Τρισαγίου.
Ἐπί δέ τούτοις, κατασπαζόμενοι τήν ὑμετέραν Σεβασμιότητα ἐν Κυρίῳ, διατελοῦμεν μετ’ ἀγάπης.

† Ὁ Ἀθηνῶν Ι Ε Ρ Ω Ν Υ Μ Ο Σ, Πρόεδρος
† Ὁ Σταγῶν καί Μετεώρων Σεραφείμ
† Ὁ Περιστερίου Χρυσόστομος
† Ὁ Κεφαλληνίας Σπυρίδων
† Ὁ Καλαβρύτων καί Αἰγιαλείας Ἀμβρόσιος
† Ὁ Τρίκκης καί Σταγῶν Ἀλέξιος
† Ὁ Καρπενησίου Νικόλαος
† Ὁ Λήμνου καί Ἁγίου Εὐστρατίου Ἱερόθεος
† Ὁ Γουμενίσσης, Ἀξιουπόλεως καί Πολυκάστρου Δημήτριος
† Ὁ Βεροίας, Ναούσης καί Καμπανίας Παντελεήμων
† Ὁ Διδυμοτείχου, Ὀρεστιάδος καί Σουφλίου Δαμασκηνός
† Ὁ Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανῆς καί Κονίτσης Ἀνδρέας
† Ὁ Ξάνθης καί Περιθεωρίου Παντελεήμων
Ὁ Ἀρχιγραμματεύς

† Ὁ Μεθώνης Κλήμης»

Θεσσαλονίκη: τα τελευταία λόγια του 13χρονου που πέθανε κάνοντας παρκούρ [φωτο & BINTEO kαρέ καρέ η μοιραία πορεία ]

Θεσσαλονίκη: τα τελευταία λόγια του 13χρονου που πέθανε κάνοντας παρκούρ [φωτο]

Ποια τα τελευταία λόγια του 13χρονου, που σκοτώθηκε κάνοντας παρκούρ;

Ανείπωτη η τραγωδία που εξελίχθηκε την Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη με μικρούς και μεγάλους να αρνούνται να δεχτούν ότι ο 13χρονος Θοδωρής δεν είναι πλέον ανάμεσα τους.

Πένθιμο είναι το κλίμα και στο σχολείο του, όπου οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριες του δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως ένα παιχνίδι στέρησε τη ζωή στον 13χρονο φίλο τους, που βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας από φωταγωγό πολυκατοικίας κάνοντας παρκούρ.

Μια συμμαθήτριά του δήλωσε πως ο άτυχος 13χρονος μαθητής λίγη ώρα πριν αφήσει την τελευταία πνοή του μίλησε μαζί της. Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο μικρός φέρεται να της είπε λίγη ώρα πριν το τραγικό συμβάν, πως ένιωθε τυχερός γιατί θα σχολούσε νωρίτερα λόγω των εκλογών και θα μπορούσε να κάνει παρκούρ με τους φίλους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 13χρονος ήταν ένα παιδί που ασχολούταν με τον αθλητισμό και συμμετείχε σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες του σχολείου. Οι φίλοι του ήξεραν ότι ανεβαίνει σε ταράτσες, αλλά όχι ότι κάνει παρκούρ. Και αυτό ήταν τελικά που του στοίχισε τη ζωή. Μετά την προσευχή στο σχολείο τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του άτυχου 13χρονου.

Δείτε το βίντεο με την τραγική κατάληξη ενός 13χρονου, που βρήκε τραγικό θάνατο κάνοντας παρκούρ.

Η μοιραία πορεία που ακολούθησε ο 13χρονος νεαρός από την ταράτσα της πολυκατοικίας στην οδό Μητροπόλεως 46-48 της Θεσσαλονίκης έως την πτώση του από το φωταγωγό αποκαλύπτεται από τις αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες, η πόρτα της πολυκατοικίας όπως και η πόρτα που οδηγεί στην ταράτσα ήταν ξεκλείδωτες, οπως αναφέρει το seleo.gr.

Η παρέα των παιδιών μαζί με τον άτυχο 13χρονο, ανέβηκαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας και πηδώντας από κτίριο σε κτίριο – το λεγόμενο παρκούρ – βρέθηκαν στην ταράτσα της οικοδομής στην Αγίας Σοφίας 5. Εκεί μετά από λάθος χειρισμό ο μαθητής βρήκε τραγικό θάνατο.

Το τζάμι του φωταγωγού έσπασε και ο ίδιος βρέθηκε στο κενό.

Δείτε τη φωτογραφία του φωταγωγού, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 13χρονος:

Πηγή: http://www.fimes.gr/2014/10/13xronos-parkour/#ixzz3HjyQK27D

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε το βίντεο:

fimes.gr/2014/10/13xronos-parkour/#ixzz3Hjy4y8kQ

43 χρόνια πηγαινοέρχεται ο Γερμανός δημοσιογράφος Dr Uli Pabst στην Καρδάμαινα (video-ρεπορτάζ)

43 συναπτά έτη επισκέπτεται την Κω και την Καρδάμαινα, ο Γερμανός δημοσιογράφος Dr Uli Pabst, παρακολουθώντας την εξέλιξη του χωριού που γνώρισε ως ψαροχώρι, την δεκαετία του ’70 να μεταλλάσσεται σε ένα παράδεισο του all inclusive.

Ο Uli  με μια κάμερα  super 8 κατέγραφε από τότε την καθημερινή ζωή των κατοίκων του χωριού ,διαφυλάσσοντας έτσι πολύτιμα ντοκουμέντα και εικόνες μιας παλιάς εποχής  και τις στιγμές μιας κοινωνίας που άλλαξε δραματικά με την τουριστική ανάπτυξη.

Πηγή: site dhras.gr

“Πάμε Πακέτο: Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με την ιστορία της Κωνσταντίνας από τη Ρόδο

Συγκλονιστική ήταν και αυτή η ιστορία στο ”Πάμε Πακέτο” του Alpha με την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής είχε καλεσμένη μία 20χρονη κοπέλα που αναζητούσε τους λόγους που έφυγε η μάνα της από το σπίτι. Η πανέμορφη Κωνσταντίνα ήθελε να μάθει γιατί η μάνα της δεν έμεινε μαζί με τα δύο της παιδιά και τον άντρα της. Οι απαντήσεις ξεκίνησαν να δίνονται όταν η μητέρα Γιώτα ήρθε στο στούντιο. Άλλη μία ιστορία βγαλμένη από τη ζωή.

Στήριγμα στο χωρισμό της ο νέος σύντροφος!!! Πραγματικά η δική τους ιστορία είχε σαν αποτέλεσμα να δακρύσει όλη η Ελλάδα.

Δείτε την εκπομπή (δεύτερη ιστορία) από την σελίδα του Alpha εδώ

www.rodosinfonews.com