BARISTA: Άλλη μια παραμονή Πρωτοχρονιάς στο δρόμο τελείωσε με επιτυχία!!! ΔΕΙΤΕ τον τυχερό αριθμό…

Άλλη μια παραμονή Πρωτοχρονιάς στο δρόμο τελείωσε με επιτυχία!!!Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που βοήθησαν γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό και εύκολο να γίνει.Η ομάδα του Barista Delivery Bars σας εύχεται Καλή Χρονιά με αγάπη και υγεία!!!

O TYXEΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ:

 ………….χρόνια πολλά. …..


— σε γιορτινή διάθεση.

ΟΡΑΜΑ: Να σταματήσει τώρα η κοροϊδία από τον Τουρίστα Αντιδήμαρχο, κ. Σιφάκη & την παραπαίουσα ΔA

Να σταματήσει τώρα η κοροϊδία πολιτών και επαγγελματιών από τον Τουρίστα Αντιδήμαρχο, κ. Σιφάκη και την παραπαίουσα Δημοτική Αρχή
Μετά από 4 μήνες απόλυτης απραξίας και τραγικών πολιτικών επιλογών η Δημοτική Αρχή μέσα στον πανικό της ανικανότητάς της, καλεί την ύστατη ώρα τους φορείς του τουρισμού να την ξελασπώσουν και να μοιραστούν μαζί της το κόστος της αποτυχίας.
Καλεί σε βοήθεια τους ίδιους φορείς που συγκροτούν τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού και που για δεύτερη φορά απαξίωσε επιδιώκοντας να διαλύσει τον μοναδικό αμιγή οργανισμό τουρισμού που διαθέτει ο Δήμος μας.
Ολοκληρώνοντας τις διακοπές του στην Αμερική ο παρουσιαζόμενος και ως μεσσίας, Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Σιφάκης θυμήθηκε ότι ο Κωακός λαός τον εξέλεξε και τον πληρώνει μηνιάτικο (ενώ βρίσκεται σε διακοπές) και είπε να περάσει και μια βόλτα από το Δημαρχείο συνεχίζοντας να κοροϊδεύει κατάματα τους αποσβολωμένους φορείς του τουρισμού που εδώ και ένα μήνα τον κατηγορούν για εγκληματική αδράνεια στους χειρισμούς με τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους και εκείνος περί άλλων τυρβάζει.
Αυτό βέβαια αγαπητοί συμπατριώτες για εμάς δεν αποτελεί έκπληξη. Δυστυχώς για ολόκληρη την Κωακή κοινωνία ο κ. Σιφάκης έχει τα προβλήματα του λυμένα. Τα συμβόλαιά του με τους μεγάλους Tour Operator είναι ταχτοποιημένα άρα για ποιον να κάτσει να σκάσει και να χαλάσει τις χειμερινές του διακοπές…
Όσο για τις περίφημες 300.000 Ευρώ του προγράμματος τουριστικής προβολής… «ακούστε» λοιπόν τι θα πληρώσουμε ως δημότες για τη δήθεν τουριστική προβολή του νησιού μας και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του για το που ακριβώς θα ξοδευτούν αυτά τα χρήματα.
1. 20.000 Ευρώ για έξοδα μετακινήσεων, οδοιπορικά και διαμονή (για να θυμηθούμε τα μεγαλεία της περιόδου 2007-2010)
2. 10.000 Ευρώ για ημερήσιες αποζημιώσεις (θα τους αποζημιώσετε για να κάνουν την δουλειά που ήδη τους πληρώνετε με μηνιαίο μισθό)
3. 15.000 Ευρώ για αποστολές έντυπου υλικού (άραγε πόσους τόνους έντυπα θα στείλουμε…;)
4. 25.000 Ευρώ για την ανάθεση σε τρίτους της λειτουργίας του Τουριστικού Πόρταλ του Δήμου της Κω (της δικής μας δηλαδή πλατφόρμας από την οποία θα μπορούσαμε και θα καταθέσουμε σχετική πρόταση να βγάζουμε λεφτά ως Δήμος και όχι να πληρώνουμε και από πάνω).
Όσο για την «επιθετική πολιτική προσέλκυσης αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους», στο συγκεκριμένο πρόγραμμα αγαπητοί συμπατριώτες δεν περιλαμβάνετε ούτε ένα ευρώ για συνδιαφήμιση με αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους και αν αυτό μας πει ο κ. Σιφάκης ότι υποκρύπτεται στο σκέλος του προγράμματος που αναφέρει 100.000 Ευρώ για συνεργασία με διαφημιστικές εταιρίες τότε τον πληροφορούμε ότι αυτά δεν φτάνουν ούτε για πασατέμπο.
Ευτυχώς που υπάρχει το ΕΒΕΔ και συνεχίζει την κοινή γραμμή που χαράξαμε ώστε να έχουμε τις πτήσεις που βλέπουμε μέχρι στιγμής, ενώ συνεχίζει τις πιέσεις και τις διαπραγματεύσεις με την Ryanair, στο πλαίσιο της σοβαρότητας και της αξιοπιστίας που έδειξε όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Η Δημοτική Αρχή, αγαπητοί συμπατριώτες, συνειδητά εγκληματεί σε βάρος του τουρισμού. Σε βάρος των μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών που δεν έχουν τις προσβάσεις και την άνεση του κ. Σιφάκη. Και όλα αυτά για να ικανοποιήσουν τις πολιτικές εμμονές τους.
Το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να επεκτείνουν την υπάρχουσα συμφωνία που έληγε για έναν ακόμη χρόνο ώστε να μην υποστούμε καμία συνέπεια όπως αναλυτικά τις περιγράφει σε σχετικό άρθρο του ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και κατόπιν να εκμεταλλευτούν το υπόλοιπο διάστημα ώστε να επιτύχουν όλα αυτά που έταξαν προεκλογικά υφαρπάζοντας την ψήφο των Κώων πολιτών.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ

picture_000000044w2Y012016

Κλήρωση πρωτοχρονιάτικου Λαχείου 2015 Δείτε τον τυχερό αριθμό που κερδίζει τα 6.000.000 ευρώ & ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ!

Κλήρωση πρωτοχρονιάτικου Λαχείου 2015 (31/12/2014)

Δείτε τον τυχερό αριθμό που κερδίζει τα 6.000.000 ευρώ

87425 της
4ης ΣΕΙΡΑΣ

Κλήρωση Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου 2015: Οι αριθμοί που κερδίζουν

Κλήρωση Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου 2015: Οι αριθμοί που κερδίζουν

Ο πρώτος αριθμός του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου για το 2015 που κερδίζει τα 4.000.000 ευρώ είναι ο: 87425 με τυχερή σειρά την 4η.

Από 500.000 ευρώ κερδίζουν όλα τα γραμμάτια με τους αριθμούς 87421 87422 87423 87424 με τυχερή σειρά την 4η.

Όποιος είναι κάτοχος της παραπάνω τυχερής πεντάδας κερδίζει τα 6.000.000 ευρώ!

Το γραμμάτιο με τον αριθμό 87425 σε όλες τις σειρές κερδίζει 10.000 ευρώ.

Από 5.000 ευρώ κερδίζουν σε όλες τις σειρές οι αριθμοί:

87421
87422
87423
87424

Από 1.000 ευρώ κερδίζουν όλα τα γραμμάτια ανεξάρτητα από σειρά που λήγουν σε 7425.

Από 100 ευρώ κερδίζουν όλα τα γραμμάτια ανεξάρτητα από σειρά που λήγουν σε:

7421
7422
7423
7424

Από 5 ευρώ κερδίζουν όλα τα γραμμάτια ανεξάρτητα από σειρά που λήγουν σε:

21
22
23
24
25

Από 1.000 ευρώ κερδίζουν όσοι λήγουν σε 7425, και από 100 ευρώ όσοι λήγουν σε 7421, 7422, 7423 και 7424 ανεξαρτήτως σειράς

δείτε όλους τους αριθμούς:

 

 

 

 

Ντίνα Κ.

Ποιοι θα είναι υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Ουρές για μια θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ… Το μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα δημιουργεί συνωστισμό υποψηφίων για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπου οι αποφάσεις αναμένεται να οριστικοποιηθούν στην προσεχή συνεδρίαση της ΚΠΕ το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το παζλ των ψηφοδελτίων συμπληρώνεται ως εξής:

Επικρατείας: Αναζητείται προσωπικότητα με υψηλό συμβολισμό για τη θέση του επικεφαλής, από τη στιγμή που ο Φώτης Κουβέλης θα κατέβει στη Β Αθήνας. Σε εκλόγιμη θέση ο Νίκος Κοτζιάς. Εκεί, πιθανότατα, και ο εκπρόσωπος τύπου Πάνος Σκουρλέτης. Γίνεται προσπάθεια να αποδεχτεί ο καθηγητής Ευτύχης Μπιτσάκης που έχει δεσμούς με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Β Αθήνας: Εκτός από τους νυν (13) βουλευτές θα είναι υποψήφιοι διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παππάς, ο πρώην ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής και ο Γραμματέας της ΚΠΕ Δημήτρης Βίτσας. Θεα

ήτρης Τσουκαλάς θα μετακομίσουν στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας από το Επικρατείας. Επίσης, ο υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης και δημοσκοπήσεων Κώστας Πουλάκης (από την Μαγνησία) και ο Γιάννης Μπαλάφας. Στη Β΄ Αθηνών θα ενταχθούν επίσης, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Ήσυχος, η Σόφη Παπαδόγιαννη, ο Γιάννης Τόλιος. Εκεί ήθελε να πολιτευτεί ο Οδυσσέας Βουδούρης, για τον οποίο υπάρχουν σοβαρές εσωκομματικές αντιδράσεις. Ερωτηματικό είναι η Μιλένα Αποστολάκη.
Α Αθήνας: Εκτός από τους νυν βουλευτές, θα είναι υποψήφιοι η συνδικαλίστρια της ΑΔΕΔΥ Δ. Σπανού, η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου (από το Επικρατείας), ο καθηγητής Στ. Κουβελάκης, και ο Γ. Σακελλαρίδης.
Περιφέρεια Αττικής: Πέραν των τριών νυν βουλευτών Αλέξη Μητρόπουλου, Νάσου Αθανασίου και Γιώργου Πάντζα, υποψήφιοι θα είναι ο πρώην συνδικαλιστής και στέλεχος του πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος Αλέκος Καλύβης, καθώς και ο Βασίλης Πριμηκήρης.
Από τους ανεξάρτητους πιθανή θεωρείταιη υποψηφιότητα του Θ.Παραστατίδη στο Κιλκίς (υπάρχουν αντιδράσεις μετά την κοινή δήλωσή του με τον Βουδούρη), της Θ. Τζάκρη (Πέλλα), του Μ. Μπόλαρη (Α΄ Θεσσαλονίκης ή Σέρρες). Από πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ακούγονται τα ονόματα των Σταύρου Εμινίδη (Καβάλα), τον Θανάση Γικόνογλου (Ημαθία) και της Μαρίας Θεοχάρη (Καρδίτσα). Από το ευρωψηφοδέλτιο εκτιμάται ότι θα αξιοποιηθούν ο Νικήτας Κανάκης, πρώην Πρόεδρος των «Γιατρών του Κόσμου”, ο πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κρίτων Αρσένης, ο δημοσιογράφος Νίκος Ξυδάκης, η Σία Αναγνωστοπούλου, ο γιατρός Δ. Βαρνάβας, ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσυφάκης, η καθαρίστρια Δήμητρα Μανώλη, η πρώην δημοσιογράφο της ΕΡΤ Α. Χριστακάκη, το στέλεχος του Γραφείου Τύπου Ράνια Σβίγκου, τα κομματικά στελέχη Χρήστος Λιάσκος και Τασία Χριστοδουλοπούλου.
Από τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ αναμένεται να διεκδικήσουν την επανεκλογή τους οι Δ. Αναγνωστάκης, Α. Ξηροτύρη, Μ. Ρεπούση, Μ. Γιαννακάκη, Γ. Κυρίτσης.
Στο Πειραιά θα δώσουν τη μάχη η Νίνα Κασιμάτη, κόρη του πρώην ΓΓ Αθλητισμού (επί Ανδρέα Παπανδρέου) Γιώργου Κασιμάτη και ο Στάθης Λεουτσάκος.
Στη Θεσσαλονίκη θα πολιτευτεί ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ Γ. Μυλόπουλος, “παίζεται” ο καθηγητής Εργατικού Δικαίου Άρης Καζάκος, ίσως ο δημοσιογράφος της ΕΤ-3 Αλέκος Τριανταφυλλίδης. Στα Γιάννενα ο πρώην Πρύτανης Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, στην Αιτωλοακαρνανία ο καθηγητής Γιάννης Κολοβός, στην Αχαΐα ο Δημήτρης Τεμπονέρας, γιός του αδικοχαμένου καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα, στην Ηλεία ο Δημήτρης Μητρόπουλος, αδελφός του Αλέξη Μητρόπουλου, στην Κορινθία ο Πρόεδρος των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία Θανάσης Καποτάς.

Ουρές για μια θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ… Το μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα δημιουργεί συνωστισμό υποψηφίων για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπου οι αποφάσεις αναμένεται να οριστικοποιηθούν στην προσεχή συνεδρίαση της ΚΠΕ το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το παζλ των ψηφοδελτίων συμπληρώνεται ως εξής:

Επικρατείας: Αναζητείται προσωπικότητα με υψηλό συμβολισμό για τη θέση του επικεφαλής, από τη στιγμή που ο Φώτης Κουβέλης θα κατέβει στη Β Αθήνας. Σε εκλόγιμη θέση ο Νίκος Κοτζιάς. Εκεί, πιθανότατα, και ο εκπρόσωπος τύπου Πάνος Σκουρλέτης. Γίνεται προσπάθεια να αποδεχτεί ο καθηγητής Ευτύχης Μπιτσάκης που έχει δεσμούς με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Β Αθήνας: Εκτός από τους νυν (13) βουλευτές θα είναι υποψήφιοι διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παππάς, ο πρώην ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής και ο Γραμματέας της ΚΠΕ Δημήτρης Βίτσας. Θεανώ Φωτίου και Δημήτρης Τσουκαλάς θα μετακομίσουν στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας από το Επικρατείας. Επίσης, ο υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης και δημοσκοπήσεων Κώστας Πουλάκης (από την Μαγνησία) και ο Γιάννης Μπαλάφας. Στη Β΄ Αθηνών θα ενταχθούν επίσης, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Ήσυχος, η Σόφη Παπαδόγιαννη, ο Γιάννης Τόλιος. Εκεί ήθελε να πολιτευτεί ο Οδυσσέας Βουδούρης, για τον οποίο υπάρχουν σοβαρές εσωκομματικές αντιδράσεις. Ερωτηματικό είναι η Μιλένα Αποστολάκη.
Α Αθήνας: Εκτός από τους νυν βουλευτές, θα είναι υποψήφιοι η συνδικαλίστρια της ΑΔΕΔΥ Δ. Σπανού, η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου (από το Επικρατείας), ο καθηγητής Στ. Κουβελάκης, και ο Γ. Σακελλαρίδης.
Περιφέρεια Αττικής: Πέραν των τριών νυν βουλευτών Αλέξη Μητρόπουλου, Νάσου Αθανασίου και Γιώργου Πάντζα, υποψήφιοι θα είναι ο πρώην συνδικαλιστής και στέλεχος του πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος Αλέκος Καλύβης, καθώς και ο Βασίλης Πριμηκήρης.
Από τους ανεξάρτητους πιθανή θεωρείταιη υποψηφιότητα του Θ.Παραστατίδη στο Κιλκίς (υπάρχουν αντιδράσεις μετά την κοινή δήλωσή του με τον Βουδούρη), της Θ. Τζάκρη (Πέλλα), του Μ. Μπόλαρη (Α΄ Θεσσαλονίκης ή Σέρρες). Από πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ακούγονται τα ονόματα των Σταύρου Εμινίδη (Καβάλα), τον Θανάση Γικόνογλου (Ημαθία) και της Μαρίας Θεοχάρη (Καρδίτσα). Από το ευρωψηφοδέλτιο εκτιμάται ότι θα αξιοποιηθούν ο Νικήτας Κανάκης, πρώην Πρόεδρος των «Γιατρών του Κόσμου”, ο πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κρίτων Αρσένης, ο δημοσιογράφος Νίκος Ξυδάκης, η Σία Αναγνωστοπούλου, ο γιατρός Δ. Βαρνάβας, ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσυφάκης, η καθαρίστρια Δήμητρα Μανώλη, η πρώην δημοσιογράφο της ΕΡΤ Α. Χριστακάκη, το στέλεχος του Γραφείου Τύπου Ράνια Σβίγκου, τα κομματικά στελέχη Χρήστος Λιάσκος και Τασία Χριστοδουλοπούλου.
Από τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ αναμένεται να διεκδικήσουν την επανεκλογή τους οι Δ. Αναγνωστάκης, Α. Ξηροτύρη, Μ. Ρεπούση, Μ. Γιαννακάκη, Γ. Κυρίτσης.
Στο Πειραιά θα δώσουν τη μάχη η Νίνα Κασιμάτη, κόρη του πρώην ΓΓ Αθλητισμού (επί Ανδρέα Παπανδρέου) Γιώργου Κασιμάτη και ο Στάθης Λεουτσάκος.
Στη Θεσσαλονίκη θα πολιτευτεί ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ Γ. Μυλόπουλος, “παίζεται” ο καθηγητής Εργατικού Δικαίου Άρης Καζάκος, ίσως ο δημοσιογράφος της ΕΤ-3 Αλέκος Τριανταφυλλίδης. Στα Γιάννενα ο πρώην Πρύτανης Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, στην Αιτωλοακαρνανία ο καθηγητής Γιάννης Κολοβός, στην Αχαΐα ο Δημήτρης Τεμπονέρας, γιός του αδικοχαμένου καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα, στην Ηλεία ο Δημήτρης Μητρόπουλος, αδελφός του Αλέξη Μητρόπουλου, στην Κορινθία ο Πρόεδρος των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία Θανάσης Καποτάς.

aftodioikisi.gr

νώ Φωτίου και Δημήτρης Τσουκαλάς θα μετακομίσουν στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας από το Επικρατείας. Επίσης, ο υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης και δημοσκοπήσεων Κώστας Πουλάκης (από την Μαγνησία) και ο Γιάννης Μπαλάφας. Στη Β΄ Αθηνών θα ενταχθούν επίσης, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Ήσυχος, η Σόφη Παπαδόγιαννη, ο Γιάννης Τόλιος. Εκεί ήθελε να πολιτευτεί ο Οδυσσέας Βουδούρης, για τον οποίο υπάρχουν σοβαρές εσωκομματικές αντιδράσεις. Ερωτηματικό είναι η Μιλένα Αποστολάκη.
Α Αθήνας: Εκτός από τους νυν βουλευτές, θα είναι υποψήφιοι η συνδικαλίστρια της ΑΔΕΔΥ Δ. Σπανού, η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου (από το Επικρατείας), ο καθηγητής Στ. Κουβελάκης, και ο Γ. Σακελλαρίδης.
Περιφέρεια Αττικής: Πέραν των τριών νυν βουλευτών Αλέξη Μητρόπουλου, Νάσου Αθανασίου και Γιώργου Πάντζα, υποψήφιοι θα είναι ο πρώην συνδικαλιστής και στέλεχος του πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος Αλέκος Καλύβης, καθώς και ο Βασίλης Πριμηκήρης.
Από τους ανεξάρτητους πιθανή θεωρείταιη υποψηφιότητα του Θ.Παραστατίδη στο Κιλκίς (υπάρχουν αντιδράσεις μετά την κοινή δήλωσή του με τον Βουδούρη), της Θ. Τζάκρη (Πέλλα), του Μ. Μπόλαρη (Α΄ Θεσσαλονίκης ή Σέρρες). Από πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ακούγονται τα ονόματα των Σταύρου Εμινίδη (Καβάλα), τον Θανάση Γικόνογλου (Ημαθία) και της Μαρίας Θεοχάρη (Καρδίτσα). Από το ευρωψηφοδέλτιο εκτιμάται ότι θα αξιοποιηθούν ο Νικήτας Κανάκης, πρώην Πρόεδρος των «Γιατρών του Κόσμου”, ο πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κρίτων Αρσένης, ο δημοσιογράφος Νίκος Ξυδάκης, η Σία Αναγνωστοπούλου, ο γιατρός Δ. Βαρνάβας, ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσυφάκης, η καθαρίστρια Δήμητρα Μανώλη, η πρώην δημοσιογράφο της ΕΡΤ Α. Χριστακάκη, το στέλεχος του Γραφείου Τύπου Ράνια Σβίγκου, τα κομματικά στελέχη Χρήστος Λιάσκος και Τασία Χριστοδουλοπούλου.
Από τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ αναμένεται να διεκδικήσουν την επανεκλογή τους οι Δ. Αναγνωστάκης, Α. Ξηροτύρη, Μ. Ρεπούση, Μ. Γιαννακάκη, Γ. Κυρίτσης.
Στο Πειραιά θα δώσουν τη μάχη η Νίνα Κασιμάτη, κόρη του πρώην ΓΓ Αθλητισμού (επί Ανδρέα Παπανδρέου) Γιώργου Κασιμάτη και ο Στάθης Λεουτσάκος.
Στη Θεσσαλονίκη θα πολιτευτεί ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ Γ. Μυλόπουλος, “παίζεται” ο καθηγητής Εργατικού Δικαίου Άρης Καζάκος, ίσως ο δημοσιογράφος της ΕΤ-3 Αλέκος Τριανταφυλλίδης. Στα Γιάννενα ο πρώην Πρύτανης Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, στην Αιτωλοακαρνανία ο καθηγητής Γιάννης Κολοβός, στην Αχαΐα ο Δημήτρης Τεμπονέρας, γιός του αδικοχαμένου καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα, στην Ηλεία ο Δημήτρης Μητρόπουλος, αδελφός του Αλέξη Μητρόπουλου, στην Κορινθία ο Πρόεδρος των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία Θανάσης Καποτάς.

aftodioikisi.gr


ΑΥΤΟΣ είναι ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ καφενείου στην Πτολεμαίδα που…ΣΑΡΩΝΕΙ στο διαδίκτυο!! ΔΕΙΤΕ γιατί…

kafeneio

Αν δεν έχετε χρήματα και θέλετε να πιείτε ένα καφέ ή… ένα ποτό τότε μπορείτε να τα πάτε στο παρακάτω καφενείο που βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα.

Στο εν λόγω καφενείο μπορείτε να πάρετε έναν καφέ ή ένα ποτό και αντί για χρήματα να δώσετε τρόφιμα.

Αν θέλετε να πείτε καφέ θα το ανταλλάξετε με ένα αυγό.

Αν θέλετε ένα τσίπουρο θα το ανταλλάξετε με ραδίκια.

Αν θέλετε κάποιο ποτό που είναι πιο ακριβό θα το ανταλλάξετε με μία κότα!

diaforetiko.gr : timokata Απίθανος τιμοκατάλογος σε καφενείο της Πτολεμαΐδας!

«ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ» στο Πυλί από ΑΠΕΛΛΗ – Παρασκευή 16:00 πλ. Αγ. Νικολάου

«ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ»

Στο πλαίσιο των Χειμερινών Πολιτιστικών    Ιπποκρατείων 2014 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυλίου «0         ΑΠΕΛΛΗΣ» και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω, σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα   «  Η ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ», που θα πραγματοποιηθεί ,την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015 ,στην Πλατεία  Αγίου Νικολάου  Πυλί  στις 16:00.  

Γραφείο Ενημέρωσης
Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. ΚΩ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ ΤΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ

Σας γνωρίζουμε ότι, η εορτή της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Εφραίμ στο Μαστιχάρι (300 μέτρα επί της κεντρικής λεωφόρου  πριν το χωριό), θα εορταστεί και φέτος ως ακολούθως:

– Παρασκευή 02 Γενάρη, ώρα 17:00, Εσπερινός και
– Σάββατο ανήμερα της εορτής 03 Γενάρη, ώρα 07:30,  ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία  

ΥΓ : Σας επισυνάπτουμε μερικές φωτογραφίες από το εκκλησάκι, από το Blog της φωτογράφου Σοφίας Καραγιάννη

Εκ της Εκκλησιαστικής Επιτροπής

ΠΕΝΘΕΙ σήμερα η Φιλαρμονική μας – “Έφυγε” σε ηλικία 49 ετών ο Άνθιμος Χατζηκώστας…


Ο Pouliou Athanasios κοινοποίησε ένα σύνδεσμος.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΝΘΕΙ , πενθεί ενα μουσικό της ενα καλό φίλο, ενα παιδί που υπηρέτησε για 35 χρόνια την ομάδα της Φιλαρμονικής του Δημου της Κω, ενα ΠΑΙΔΙ 49 ετων που παρέμεινε παιδί ανάμεσα στα παιδιά της φιλαρμονικής μας . Ενα παιδι που κανεις δεν εχει να πει άσχημη κουβέντα γιαυτον. Ενας άριστος μουσικός ,με ήθος και πειθαρχεία σωστό παράδειγμα για ολα τα νέα μας παιδιά.

Ενας απο τους λίγους συμμαθητές μου, που το 1995 που ανέλαβα ως Αρχιμουσικός στήρηξε την προσπάθεια μου μέχρι και τις τελευταίες πρόβες που κάναμε φέτος παραμονή της 28ης Οκτωβρίου όπου συνεβη το μοιραίο ατύχημα. Άνθιμε εισαι μεγάλη απώλεια για την οικογένεια της Φιλαρμονικής μας. Δεν ξέρω πως να πάρω τον Θέμο τον 3ο φιλο της παρέας και να του το πω…………………………..αντίο φιλαράκι μας καλό και νάνε μελωδικό το ταξίδι σου.

Συλλυπητήρια & από όλα τα παιδιά της Φιλαρμονικής

Τα μέλη της φιλαρμονικής της δημοτικής ενότητας Κω εκφράζουν τα θερμά
συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Άνθιμου Χατζηκώστα που επί
σειρά ετών υπηρέτησε την ομάδα της Φιλαρμονικής της δημοτικής ενότητας
Κω. Καλό ταξίδι φίλε Άνθιμε.

picture_000000024w2Y012016

Έκλεψαν καλώδιο σύνδεσης διαδικτύου στην Αντιμάχεια… Σύλληψη 42χρονου οδηγού για μέθη…

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στην Κω 

     Στις 30-12-2014 το απόγευμα καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών ότι άγνωστος δράστης αφαίρεσε υπόγειο καλώδιο σύνδεσης διαδικτύου, ιδιοκτησίας του Δήμου, στην περιοχή του κάστρου της Αντιμάχειας Κω. Διενεργείται έρευνα.
Σύλληψη (1) ημεδαπού  για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στην Κω

Στις 30-12-2014 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω ένας 42χρονος ημεδαπός γιατί διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημίες.