Η φωτογραφία της κόρης της Τατιάνας Στεφανίδου που σαρώνει στο διαδίκτυο! [photo]

Η Τατιάνα Στεφανίδου αν και έχει social media δεν ανεβάζει συχνά οικογενειακές της φωτογραφίες παρά μόνο επαγγελματικές…
Πριν από λίγη ώρα η παρουσιάστρια του Star, πόσταρε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται η κόρη της.
Η όμορφη μαμά της έχει μεγάλη αδυναμία καθώς την έχει ανεβάσει αρκετές φορές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τι δείχνει η φωτογραφία;

Τη μικρή της πριγκίπισσα να ξαπλώνει στο χιόνι και να το απολαμβάνει με το παραπάνω αν κρίνουμε από τη γκριμάτσα της!

Δείτε τη φωτογραφία που μέσα σε λίγα λεπτά «πλημμύρισε» από likes και σχόλια.

Η φωτογραφία της κόρης της Τατιάνας Στεφανίδου που σαρώνει στο διαδίκτυο! [photo]

ΠΗΓΗ : http://www.kamikaze.gr/

Ανδρέας Παπανδρέου Jr: Η νέα ζωή στη Νορβηγία και το μυστήριο με τη βολεϊμπολίστρια

Τι κάνει στη Νορβηγία ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέας;

Περίπου πριν έναν χρόνο, δημοσιεύματα ήθελαν τον Ανδρέας Παπανδρέου να αρραβωνιάζεται Πωλίνα Πατραμάνη και μάλιστα να κάνουν σχέδια γάμου.

Οι πληροφορίες ήθελαν τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα να αρραβωνιάστηκε σε φιλικό σπίτι της αγαπημένης του στην Κρήτη για ν’ αποφύγουν τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους που είχαν μάθει την ταβέρνα που επρόκειτο να γίνει ο αρραβώνας αρχικά.

Μάλιστα, στο φως της δημοσιότητας είχαν έρθει και όλες οι λεπτομέρειες του γάμου που τελικά δεν έγινε ποτέ.

Σύμφωνα με το ciao, ο Ανδρέας Παπανδρέου εδώ και λίγους μήνες ζει και εργάζεται στη Νορβηγία, ενώ η βολεϊμπολίστρια παραμένει στην Ελλάδα όπου αγωνίζεται σε ομάδα της Νέας Ερυθραίας.

Το μυστήριο είναι γιατί η Πωλίνα Πατραμάνη δεν ακολούθησε τον αγαπημένο της στη Νορβηγία.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ανδρέας Παπανδρέου επέλεξε να πάει εκεί γιατί βρίσκονται συγγενείς της αγαπημένης του, οι οποίοι τον βοήθησαν στην προσαρμογή του.

Μάλιστα, ασχολείται με τον βελονισμό παρά το γεγονός ότι είχε σπουδάσει οικονομικά στην Αμερική.

fimes

Τέως Βασιλιάς: Ποιο το νέο κόμμα που ιδρύει

Ποιο το νέο κόμμα του τέως βασιλιά;

Αναζωπυρώθηκαν οι ελπίδες της τέως βασιλικής οικογένειας για να παίξουν ρόλο στα πολιτικά και δημόσια πράγματα της χώρας, βλέποντας την πολυδιάσπαση των κομμάτων και του παλαιού πολιτικού συστήματος.

Ονειρεύονται τη δημιουργία ενός κόμματος ή ενός πολιτικού σχήματος, το οποίο θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τον κερματισμό της δεξιάς, προσελκύοντας μέλη και ψηφοφόρους από τη δεξιά πτέρυγα της ΝΔ και βεβαίως ότι υπάρχει δεξιότερα από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το πρόσωπο που εμφανίζεται από την πλευρά της βασιλικής οικογένειας είναι ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ ( δευτερότοκος γιός του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου) ο οποίος τα τελευταία 2-3 χρόνια κινείται προσεκτικά για να δημιουργήσει ένα κύκλο παραγόντων δίπλα του.

Ο Νικόλαος –υπό την υψηλή εποπτεία του τέως πάντα– έχει στενές σχέσεις με παράγοντες τη ΝΔ, εσχάτως μάλιστα και με ένα από τους υποψηφίους για την αρχηγία του κόμματος.

Συγχρόνως αξιοποιεί τις παραδοσιακές καλές σχέσεις του πατέρα του, τους τέως βασιλιά με εκδότες και ιδιοκτήτες ΜΜΕ. Ο Νικόλαος έχει ο ίδιος καλές σχέσεις με σημαντικούς οικονομικούς παράγοντες της χώρας, που δεν περιορίζονται μόνο μεταξύ των εφοπλιστών , ένα χώρο με τον οποίο ο τέως διατηρεί σχέσεις και λόγω της πολύχρονης παραμονής του στο Λονδίνο, μετά το 1967 οπότε και έφυγε από την Ελλάδα, ενώ μετά το δημοψήφισμα του 1974 , δεν μπορούσε να επιστρέψει έως περίπου το 2000. Έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα έχει ο Παύλος ο πρωτότοκος γιός του τέως, ο οποίος μάλιστα φαίνεται ότι ενδιαφέρεται για δουλειές και στην Ελλάδα όπως και ο Νικόλαος.

Για όσους γνωρίζουν τα περί βασιλικών οικογενειών αντιλαμβάνονται γιατί στον πολιτικό στίβο εμφανίζεται ο Νικόλαος και όχι ο Παύλος. Η τέως βασιλική οικογένεια θέλει να αφήσει ακόμα ανοικτό το θέμα του Θρόνου και γι αυτό ο πρωτότοκος γιός δεν πρέπει να ανακατευτεί με την πολιτική. Αν το πράξει «χάνει» το θεωρητικό δικαίωμα (βάσει των άγραφων νόμων) να διεκδικήσει τον Θρόνο, αν και εφόσον προκύψει τέτοια ευκαιρία.

Ο τρόπος που η τέως βασιλική οικογένεια κινείται, θυμίζει την περίπτωση του τέως βασιλιά της Βουλγαρίας Συμεών Σαξομπουρκόσκι που στη δεκαετία του ‘90 έγινε Πρωθυπουργός αφού πρώτα δημιούργησε πολιτικό κόμμα. Ήταν η εποχή που στην Βουλγαρία το πολιτικό σύστημα ήταν κατακερματισμένο.

Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ έχει εγκατασταθεί μονίμως στην Ελλάδα και μένει στο Καστρί. Όπως αναφέραμε παραπάνω έχει δημιουργηθεί ήδη ένας κύκλος τεχνοκρατών και επικοινωνιολόγων εδώ και τρία περίπου χρόνια, ο οποίος εργάζεται για την προετοιμασία ενός πολιτικού κόμματος. Η σημερινή κατάσταση στην πολιτική σκηνή, δημιουργεί την αίσθηση για τον Νικόλαο και τον τέως βασιλιά πως είναι η κατάλληλη ευκαιρία, ειδικά αν προκύψει διάσπαση στην ΝΔ. Φυσικά ο προσανατολισμός του πολιτικού σχήματος θα είναι συντηρητικός, (θρησκεία, πατρίδα, οικογένεια) θα δοθεί έμφαση στη διαφθορά που διαπερνά το πολιτικό σύστημα, καθώς και τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί.

Δεν είναι κάτι που η χώρα χρειάζεται, ούτε ξέρουμε αν τελικώς θα δοθεί η ευκαιρία που πιστεύει η ίδια η βασιλική οικογένεια. Όμως στο κέντρο της Αθήνας, οι άνθρωποι του Νικόλαου κινούνται εδώ και καιρό και τώρα ετοιμάζονται και να εμφανισθούν.

fimes

«Ο Καλογήρου είχε βιάσει όλες τις πρωταγωνίστριες»

«Ο Καλογήρου είχε βιάσει όλες τις πρωταγωνίστριες»

«Ο Καλογήρου είχε βιάσει όλες τις πρωταγωνίστριες»

 

Εκείνος ήταν λάτρης του γυναικείου φύλου με πολλές κατακτήσεις στο ενεργητικό του. «Τι θαυμάστριες; Αφού είχε βιάσει όλες τις πρωταγωνίστριες. Είναι ο επίσημος βιαστής! Έλεγε τότε ο Φίνος. Ξέρεις, πηγαίνανε τότε κάτι κοριτσάκια που λέγανε «αχ σας παρακαλώ, θέλω να παίξω αυτό» και τους έλεγε: «Παιδί μου , έχεις βιαστεί από Καλογήρου; Αν δεν έχεις βιαστεί, τι περιμένεις τώρα; Πως περιμένεις να γίνεις πρωταγωνίστρια;». Υποτίθεται πως ήταν το γούρι. Και πηγαίνανε αυτά τα σαχλοκούδουνα στο καμαρίνι και του λέγανε: «Αχ κύριες Καλογήρου, βιάστε με», αποκάλυψε στο Χάι η σύζυγός του Ευαγγελία Σαμιωτάκη.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/g-specials/back-to-the-future/story/407005/o-kalogiroy-eixe-viasei-oles-tis-protagonistries#ixzz3szNKp3RP

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ την Παρασκευή 6μμ με 33 θέματα

 

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΩ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ, ΣΤΙΣ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015, ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΩΡΑ 18:00, ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ:

 1. Λήψη απόφασης επί του αιτήματος κ. Σαράντη Δημητρίου, περί ακύρωσης χρηματικού καταλόγου υπ’ αριθμ. 45/2014, που αφορά ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ. 2007.

 2. Λήψη απόφασης επί του αιτήματος κ. Μαργαρίτη Ιπποκράτη, περί διαγραφής βεβαιωμένης οφειλής ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ.

 3. Λήψη απόφασης επί του αιτήματος εκμισθωτή δημοτικού ακινήτου (Καλάβρια Ανδρέα), για τη διαγραφή του μισθώματος του κυλικείου κλειστού γυμναστηρίου, που εκμισθώνει από τον Δήμο Κω.

 4. Λήψη απόφασης για την παράταση μίσθωσης ακινήτου που στεγάζει το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κω.

 5. Έγκριση διενέργειας προμηθειών – υπηρεσιών Δήμου Κω.

 6. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 160/2015 Απόφασης του Δ/Σ της Κ.Ε.Κ.Π.Α.Π.Υ.Α.Σ., περί ψήφισης Προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικον. έτους 2016.

 7. Έγκριση της υπ’ αριθ. 161/2015 Απόφασης του Δ/Σ της Κ.Ε.Κ.Π.Α.Π.Υ.Α.Σ., περί ετησίου προγράμματος δράσης έτους 2016.

 8. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 162/2015 Απόφασης του Δ/Σ της Κ.Ε.Κ.Π.Α.Π.Υ.Α.Σ., περί εισηγητικής έκθεσης για την τεκμηρίωση των εσόδων και εξόδων της επιχείρησης.

 9. Έγκριση της υπ’ αριθ. 187/2015 απόφασης του Δ/Σ της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., περί διόρθωσης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) της επιχείρησης, μετά από οδηγίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.

 10. Λήψη απόφασης για τον αποχαρακτηρισμό κτηματολογικού δρόμου στην περιοχή Μαρμάρι της δημοτικής ενότητας Δικαίου, (Αίτημα MEDI TOURS).

 11. Έκφραση γνώμης για την Μ.Π.Ε. του έργου: “Επέκταση υφιστάμενης ξενοδοχειακής μονάδος (ΓΚΑΓΙΑ ΠΑΛΛΑΣ), κατηγορίας 5*, δυναμικότητας 254 κλινών, επί γηπέδου επιφανείας 28.800 τ.μ. (προσθήκη ΚΜ 1050 Γαιών Αντιμάχεια / Ε = 9.880 τμ), στην περιοχή ΤΟΥΒΑΚΗ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙΟΥ, Δ.Κ. Αντιμάχειας, Δ.Ε. Ηρακλειδών, Δήμου Κω, νήσου Κω, Νομού Δωδ/σου, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ιδιοκτησίας «ΓΚΑΓΙΑ ΠΑΛΛΑΣ Α.Ε.»”.

 12. Λήψη απόφασης για τη σύναψη διαβαθμιδικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Κω για την υλοποίηση του έργου: “Καθαρισμός και κλάδευση του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου νήσου Κω” – Εξουσιοδότηση κ. Δημάρχου για την υπογραφή της σύμβασης.

 13. Έγκριση νυχτερινής απασχόλησης προσωπικού του Τμήματος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης έτους 2016.

 14. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 218/2015 Απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Κω, περί παραχώρησης Κ.Χ. για την εγκατάσταση και λειτουργία ψυχαγωγικών παιχνιδιών.

 15. Λήψη απόφασης για τη δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση αίθουσας για στέγαση του γραφείου του Σωματείου Επαγγελματιών Κτηνοτρόφων Νήσου Κω.

 16. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 59/2015 μελέτης και λήψη απόφασης για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου: “Αναδιαρρύθμιση Πολιτιστικών Κέντρου Δημ. Διαμερίσματος Κεφάλου – Αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων”.

 17. Έγκριση 4ης παράτασης εκτέλεσης συμβατικής προθεσμίας του έργου: “Ολοκληρωμένη αστική ανάπλαση στην πόλη της Κω – Βελτιωτικές παρεμβάσεις και επέκταση δικτύου ποδηλατοκίνησης στην ευρύτερη περιοχή ιστορικού κέντρου πόλης Κω – Ανάπλαση πλατώματος παραπλεύρως πλατείας Πλατάνου”.

 18. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου: “Συντήρηση αγροτικών οδών δημοτικής κοινότητας Κεφάλου”, (Α.Μ. 42/2015).

 19. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου: “Ανακατασκευή μικρών εσωτερικών οδών οικισμού Πυλίου”, (Α.Μ. 43/2015).

 20. Σύσταση Επιτροπής παραλαβής του έργου : «Περιβαλλοντική αποκατάσταση ΧΑΔΑ του (πρώην) Δήμου Ηρακλειδών στη θέση “Κούκος”», σύμφωνα με τα άρθρα 73 & 75 του Ν. 3669/2008 και του άρθρου 61 του Ν. 4257/2014.

 21. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής Φυσικού Εδάφους για το έργο: “Έργα επέκτασης Χ.Υ.Τ.Α. νήσου Κω”.

 22. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής – οριστικής παραλαβής του έργου: “Ανέγερση παιδικού σταθμού Ζηπαρίου”.

 23. Έγκριση πρωτοκόλλου διαπίστωσης βλαβών του έργου: “Περιβαλλοντική Αποκατάσταση Χ.Α.Δ.Α. Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου Δήμου Κω, στη θέση Αγ. Κωνσταντίνος”.

 24. Έγκριση 1ης παράτασης συμβατικής προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: “Περιβαλλοντική Αποκατάσταση Χ.Α.Δ.Α. Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου Δήμου Κω, στη θέση Αγ. Κωνσταντίνος”.

 25. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: “Ολοκληρωμένη αστική ανάπλαση στην πόλη της Κω – Αποκατάσταση & στερέωση δεξαμενής και πηγαδιού παραπλεύρως ΚΑΖΑ ΡΟΜΑΝΑ”.

 26. Έγκριση πρωτοκόλλου της Επιτροπής Κρίσης Παρακολούθησης του ορειχάλκινου αγάλματος της “ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ”, για την ποιοτική παραλαβή του έργου.

 27. Έγκρισης της υπ’ αριθμ. 187/2015 Εισηγητικής Απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Κω, που αφορά στην πρόταση για τη μονοδρόμηση οδού στην περιοχή Κοίμησης Θεοτόκου της Δημοτικής Κοινότητας Καρδάμαινας.

 28. Έγκριση αιτήματος Δ/Σ της Μ.Α.Ε.Ε.Τ.Λ.Κ. περί ορισμού των μελών της Επιτροπής Συντήρησης – Επισκευής Οχημάτων Δήμου Κω και στην ως άνω Α.Ε., λόγω έλλειψης προσωπικού.

 29. Έγκριση αιτήματος Δ/Σ του Δ.Η.Ρ.Α.Σ. Κω περί ορισμού των μελών Επιτροπών Παραλαβής Έργων Δήμου Κω και στην επιχείρηση, λόγω έλλειψης προσωπικού.

 30. Έγκριση της υπ’ αριθ. 192/2015 απόφασης του Δ/Σ του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ., περί απαλλαγής γονέα από την υποχρέωση καταβολής της μηνιαίας οικονομικής εισφοράς για τη φιλοξενία του παιδιού του στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω, για το σχολικό έτος 2015 – 2016.

 31. Λήψη απόφασης επί του αιτήματος της “ΓΑΜΒΡΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ Α.Ε.”, για επιστροφή παρεπιδημούντων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.

 32. Προέγκριση εξόδων κίνησης.

 33. Έγκριση εξόδων κίνησης για εκτός έδρας υπηρεσία & ψήφιση πιστώσεων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

Ν.Γ.ΜΥΛΩΝΑΣ

 

picture_000000047w22Y015zxc0q0c022012

Σας ευχαριστώ που μαζί περάσαμε καλά! » – Σύλλογος Εν Κω Πελοποννησίων

Σας ευχαριστώ που μαζί περάσαμε καλά! » – Σύλλογος Εν Κω Πελοποννησίων.


Οι Εν Κω Πελοποννήσιοι σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας καθώς και όσους ενίσχυσαν την χοροεσπερίδα μας και σας υποσχόμαστε ένα νέο συναπάντημα σύντομα!
Εκ μέρους του Δ.Σ

Ο Πρόεδρος 
Δ.Καραματζιάνης
Καθηγητής Φυσικής-Πληρ/κης

Copyright © 2015 Σύλλογος Εν Κω Πελοποννησίων «Θεοδ.Κολοκοτρώνης», All rights reserved.

Our mailing address is:

Σύλλογος Εν Κω Πελοποννησίων «Θεοδ.Κολοκοτρώνης»

25 Μαρτιου

Κως, Δωδεκάνησα 85300

Greece

Add us to your address book

http://moriasko.gr/

20 χρόνια Πρώτο 91.5 ! Χρόνια Πολλά, μουσικά και ενημερωτικά!

20 χρόνια Πρώτο 91.5 ! Χρόνια Πολλά, μουσικά και ενημερωτικά!

Χρόνια πολλά στο αγαπημένο μας ραδιόφωνο! Την 1η Δεκεμβρίου το Πρώτο συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής. Σαν χθες θυμάμαι τον τεχνικό μας Μανόλη Δραμουντανή να τρέχει να φτιάξει καλώδια, μηχανήματα, κασετόφωνα, πικάπ,cd. Δεν μείναμε όμως εκεί. Οι κασέτες πήγαν στην άκρη, τα cd παρέμειναν αλλά ήρθαν οι υπολογιστές. Ο Παναγιώτης Γρηγορίου μας έστησε τα καινούργια προγράμματα, μας έφτιαξε την ιστοσελίδα μας και έτσι η επαφή με την ομογένεια, για ακόμη μία φορά ήταν μοιραία και πραγματικότητα. Σύντομα και σε εφαρμογή.

Πολλοί οι άνθρωποι που βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια. Για να μην ξεχάσουμε κάποιον, ευχαριστούμε έναν προς έναν.  Άνθρωποι  που άφησαν το δικό τους μουσικό αποτύπωμα στο Πρώτο και στο ακροατήριο γράφοντας ιστορία στα Κωακά ερτζιανά. Βγάζοντας ειδήσεις του νησιού μας και όχι μόνο και ενημερώνοντας  έγκαιρα και έγκυρα.

Μία ολόκληρη ομάδα αθόρυβα εργάζεται καθημερινά προκειμένου το Ράδιο Πρώτο 91.5 να είναι κοντά σας και υπό αντίξοες συνθήκες. Τα γενέθλιά μας σηματοδοτούν τη νέα παραγωγική φάση στην οποία βρισκόμαστε. Το νέο έτος θα μας βρει ανανεωμένους τεχνολογικά και με μία συνεργασία έκπληξη.

Μπορεί πολλά να έχουν αλλάξει, ένα πράγμα όμως παραμένει ίδιο. Το πικάπ. Είναι στην θέση του και λειτουργεί καθημερινά. Ο Πάρις, ο αιώνιος τινέιτζερ, ο άνθρωπος πίσω από το Πρώτο είναι ο μοναδικός ραδιοφωναντζής σε ολόκληρη την επικράτεια που συνεχίζει να ψυχαγωγεί χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων και το πικάπ του. Έχοντας γράψει την δική του ιστορία στην ελληνική παροικία της Αμερικής, με μεράκι, ζήλο, κέφι και κόπο καθημερινά βάζει τα δυνατά του για να έχετε εσείς χαμόγελα και κέφι. Το 3ο του παιδί βαδίζει στην 2η δεκαετία της ζωής του και παρέα θα μας κρατήσουν παρέα για πολλά χρόνια ακόμα.

Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο καθώς οι δυσκολίες τις τελευταίας εξαετίας είναι πολλές. Μία οικογενειακή επιχείρηση με τον Πάρι, τον Μιχάλη και όλους εσάς δεν έχει άλλη επιλογή από το να παραμείνει ζωντανή. Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας δίνετε ώθηση για το αύριο. Φίλοι, συνεργάτες, συνάδελφοι, διαφημιζόμενοι και κυρίως οι ακροατές.

1η Δεκεμβρίου θα σβήσουμε τα  κεράκια μας. Μπαίνουμε στην 2η δεκαετία. Ολόκληρος ο Δεκέμβριος θα είναι εορταστικός. Την Τρίτη σας περιμένουμε να έρθετε να μας πείτε χρόνια πολλά στο στούντιο (Μητροπόλεως 24) από τις 9.00 πμ – 12.30 μμ. Καλέστε μας στο 22420 29 400. Μείνετε συντονισμένοι για δώρα και εκπλήξεις!

Sandy Ladikou

Proto 91.5

tel: 22420 29 400

fax: 22420 29 099

mobile: 69 44 53 66 88

email: radioproto@hotmail.com , info@radioproto.gr

picture_000000006w22Y015zxc0q0c022032

Παρουσίαση νέου βιβλίου Φ. Θαλασσινού με Γ. Χρονά & Β. Ζηλάκο – Σάββατο 19:30 Πολ. Θαλλασινού

Το Πολύκεντρο Ν.Θαλασσινού και οι Εκδόσεις Οδός Πανός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Φώτη Θαλασσινου : Τα ημερολόγιά μου
Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου  2015 ,7.30 μ.μ. στο Πολύκεντρο
Μιλάει ο Βασίλης Ζηλάκος και ο Γιώργος Χρονάς
Ο Φώτης Θαλασσινός διαβάζει από το βιβλίο του συνομιλεί με το κοινό και υπογράφει βιβλία.

Πολύκεντρο Ν.Θαλασσινού, Αργυροκάστρου και Κορυτσάς, Κως ,τηλ 22420 28907
Εκδόσεις Οδός Πανός, Διδότου 39,106080 Αθήνα, τηλ 2103616782

picture_000000050w22Y015zxc0q0c022020

«Μνημειακός τάφος στο Ψαλίδι της πόλης Κω και ρωμαϊκά έθιμα ταφής» Παρουσιάζει η Β. Χριστοπούλου (Τετάρτη 8μμ Πολ. Θαλασσινού)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

«Μνημειακός τάφος στο Ψαλίδι της πόλης Κω και ρωμαϊκά έθιμα ταφής»

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Ομίλου Κώων «ΦΙΛΗΤΑΣ»

σας προσκαλεί την Τετάρτη 2 Δεκέμβρίου στις 20:00 στο Πολύκεντρο Θαλασσινός

όπου θα παρουσιαστεί από την αρχαιολόγο Βασιλική Χριστοπούλου

«ένα ρωμαϊκό ταφικό οικοδόμημα που ανακαλύφθηκε σε ανασκαφή των ετών 2006-2011

στο Ψαλίδι της Κω, με ιδιαίτερη μνεία στα ταφικά έθιμα της περιόδου αυτής στο νησί».

 

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας τιμήσετε με

την παρουσία σας.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΚΙΛΕΚΩ παρουσιάζει το “Μικρό νησί” στον Ορφεα στις 1/12 και ώρα 21:15

Ισπανικός Νότος, 1980. Μια σειρά από βάναυσες δολοφονίες έφηβων κοριτσιών σε μια απομονωμένη πόλη φέρνει κοντά δυο παντελώς ανόμοιους χαρακτήρες, δύο ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών που στέλνονται από τη Μαδρίτη για να ερευνήσουν τις υποθέσεις. Ο Χουάν και ο Πέδρο θα πρέπει να παραμερίσουν τις διαφωνίες τους προκειμένου να βρουν τον δολοφόνο που για χρόνια τρομοκρατεί τη μικρή κοινότητα, η οποία κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά.

 

Ο σκηνοθέτης, με τον αυθεντικότερο τρόπο, μελετά, διακριτικά, και ένα άλλο έγκλημα: την εποχή του Φράνκο και τ’ απόνερά της, τοποθετώντας την πολιτική στο βάθος, σ’ έναν κρεμασμένο στον τοίχο σταυρό «στολισμένο» με τις φωτογραφίες του Φράνκο και του Χίτλερ, στην απεργία των αγροτών που σιγοβράζει και στην κλασική μικρή κοινότητα που κρύβει μόνο ενοχή, αλλά κλείνει τα μάτια γιατί έτσι έχει μάθει να κάνει, γιατί όλοι είναι τόσο βρώμικοι όσο ο διπλανός τους: όλοι κρύβουν τα ίδια νοσηρά μυστικά.

 


τρειλερ:

 

picture_000000006w22Y015zxc0q0c022031