Μ. Χατζημιχαήλ: Το έγκλημα συνεχίζεται και εμείς παρακολουθούμε, ανήμποροι θεατές

Το έγκλημα συνεχίζεται και εμείς παρακολουθούμε, ανήμποροι θεατές μιας θεατρικής παράστασης, που όλοι γνωρίζουμε το τραγικό φινάλε!!!!

Το σχέδιο ανάπτυξης των 14 αεροδρομίων- Αεροδρόμιο Κω: Εκέκταση κατά 18χιλ. τμ – Διαπλάτυνση διαδρόμου & παράλληλος διάδρομος

Του Φάνη Ζώη
fzois@naftemporiki.gr

O στρατηγικός σχεδιασμός της κοινοπραξίας Fraport-Slentel, η οποία αναλαμβάνει από τον Οκτώβριο τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια για 40 χρόνια, βρέθηκε στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την περασμένη Πέμπτη με τη συμμετοχή του διευθύνοντος συμβούλου της Fraport Στέφαν Σούλτε και του προέδρου της Slentel και του ομίλου, Δημ. Κοπελούζου.

Η σύμβαση και το επενδυτικό σχέδιο 330 εκατ. ευρώ μέχρι το 2020 και 1,4 δισ. στη διάρκεια της παραχώρησης, συζητήθηκαν εκτενώς. Σύμφωνα με τη στρατηγική ανάλυση της κοινοπραξίας για τα περιφερειακά αεροδρόμια, ο παραχωρησιούχος θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα του ελληνικού κλίματος και του καλού καιρού ως κύριο εργαλείο μάρκετινγκ για τους 14 προορισμούς, με στόχο την επέκταση της σεζόν τόσο στους ανοιξιάτικους όσο και στους φθινοπωρινούς μήνες, ώστε να αντιμετωπιστεί η εποχικότητα της τουριστικής περιόδου.

Επίσης, θα δώσει έμφαση στις τιμές των 14 προορισμών, στην ασφάλεια, και κυρίως στο ποικιλόμορφο τοπίο, αλλά και στον πολιτιστικό και ιστορικό πλούτο, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπάρχει τουριστικό δυναμικό που δεν έχει ακόμη πλήρως αξιοποιηθεί, επιδιώκοντας να αυξήσει το επίπεδο αναγνωρισιμότητας της Θεσσαλονίκης, της Κέρκυρας, των Χανίων, της Κεφαλονιάς, της Ζακύνθου, του Ακτίου, της Καβάλας, της Ρόδου, της Κω, της Σάμου, της Μυτιλήνης, της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Σκιάθου.Τα συγκεκριμένα αεροδρόμια αποτελούν σήμερα βασικές πηγές εσόδων του ελληνικού τουρισμού, αντιπροσωπεύοντας το 75%-78% της συνολικής κίνησης και εξυπηρετώντας το 2015 πάνω οπό 23 εκατ. επιβάτες. Σύμφωνα με στοιχεία, το 2015 από το «Μακεδονία» διακινήθηκαν 5,59 εκατ. επιβάτες, από τη Ρόδο 4,57 εκατ. και από τα Χανιά 2,75 εκατ.

Οργανωτική δομή

Σύμφωνα με τη σύμβαση παραχώρησης, τα αεροδρόμια θα αναπτυχθούν ανεξάρτητα και με εξειδικευμένο κατά περίπτωση πλάνο, κάτω από μία ενιαία διοικητική ομπρέλα, ενώ οι αποφάσεις για την παραχώρηση θέσεων στις αεροπορικές εταιρείες θα καθοδηγούνται από τη ζήτηση της αγοράς. Η οργανωτική δομή της κοινοπραξίας θα περιλαμβάνει ένα διοικητικό και ένα εκτελεστικό συμβούλιο, ενώ θα συσταθούν ξεχωριστές διοικήσεις για κάθε αεροδρόμιο. Το εκτελεστικό συμβούλιο θα αποτελείται από έναν διευθύνοντα σύμβουλο, έναν οικονομικό διευθυντή και έναν γενικό διευθυντή επιχειρήσεων.

Κατά τη μεταβατική περίοδο, μία ομάδα από εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες διαχείρισης αεροδρομίων θα τους υποβοηθήσει.

Οι βασικές λειτουργίες με υψηλές δυνατότητες συνέργειας θα ομαδοποιούνται και θα συγκεντρώνονται σε business units στα κεντρικά για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας, ενώ οι υπόλοιπες λειτουργίες με τοπικό ενδιαφέρον θα παραμένουν στα αεροδρόμια.

Οι διευθυντές των περιφερειακών αεροδρομίων θα αναφέρονται στον διευθύνοντα σύμβουλο, ενώ μεταξύ άλλων θα υπάρχει ειδικό τμήμα συνδέσμου με την Πολεμική Αεροπορία και την ΥΠΑ.

Ειδική ομάδα διαχείρισης

Κάθε αεροδρόμιο θα διαθέτει ειδική ομάδα διαχείρισης, που θα είναι εξειδικευμένη στη λειτουργία και στα τεχνικά θέματα των αεροδρομίων, με επικεφαλής διευθυντή αεροδρομίου, ο οποίος θα έχει την πλήρη ευθύνη για το εκάστοτε αεροδρόμιο και θα ενεργεί ως εκπρόσωπος της κοινοπραξίας απέναντι στις τοπικές αρχές. Για την απρόσκοπτη λειτουργία των αεροδρομίων σε 24ωρη βάση θα υπάρχουν δύο διευθυντές επιχειρήσεων ανά βάρδια, οι οποίοι θα είναι και αναπληρωτές διευθυντές αεροδρομίου.

Επίσης, θα υπάρχει ομάδα τεχνικών και μηχανικών σε ετοιμότητα επί τόπου. Εξωτερικοί συνεργάτες ή τρίτοι θα αναλάβουν υπηρεσίες διάσωσης και πυρόσβεσης, ασφαλείας, εξυπηρέτησης εδάφους, ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας κτλ. Η κοινοπραξία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βασιστεί στους υφιστάμενους εργαζομένους της ΥΠΑ και στις ικανότητές τους, καθώς θεωρεί ότι εκτελούν εξαιρετική δουλειά σε δύσκολο περιβάλλον.

Διαφορετικό project plan παρεμβάσεων για κάθε χώρο

Για κάθε αεροδρόμιο έχει διαμορφωθεί ένα συγκεκριμένο project plan που περιλαμβάνει πλήθος ηλεκτρομηχανικών και κτηριακών παρεμβάσεων, το οποίο και θα εξελίσσεται στη συνέχεια, ανάλογα με τη μακροπρόθεσμη πρόβλεψη της αεροπορικής-επιβατικής κίνησης.

* Θεσσαλονίκη, αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Στην πρώτη φάση προβλέπεται αναδιάταξη και επέκταση του αεροσταθμού κατά 35.000 τ.μ., δομικές επισκευές στον διάδρομο και στον χώρο ελιγμών, παρεμβάσεις στον χώρο στάθμευσης και αύξηση της χωρητικότητας από 22 σε 28 αεροσκάφη. Μελλοντικά προγραμματίζονται άλλες δύο επεκτάσεις του αεροσταθμού κατά 100.000 τ.μ.

Χανιά, αεροδρόμιο «I. Δασκαλογιάννης»: Σχεδιάζεται επέκταση του αεροσταθμού στα 80.000 τ.μ., σε δύο φάσεις, εγκατάσταση ραδιοβοηθημάτων για τις ανάγκες της Πολεμικής Αεροπορίας και αύξηση των χώρων στάθμευσης αεροσκαφών.

* Ρόδος, αεροδρόμιο «Διαγόρας»: Προβλέπεται αποκατάσταση και διαπλάτυνση του διαδρόμου τροχοδρόμησης και επέκταση του αεροσταθμού κατά 11.000 τ.μ., σε πρώτη φάση.

* Αεροδρόμιο Ακτίου: Προγραμματίζεται διαπλάτυνση του διαδρόμου κατά 75 μέτρα και επέκταση του τερματικού σταθμού κατά 4 στρέμματα.

* Αεροδρόμιο Καβάλας «Μ. Αλέξανδρος»: Προβλέπεται επέκτασή του αεροσταθμού κατά 5.000 τ.μ.

* Αεροδρόμιο Σαντορίνης: Προβλέπεται αναβάθμιση και επέκταση των βασικών χώρων του αεροσταθμού κατά 17.000 τ.μ., ενώ θα ακολουθήσουν άλλες δύο, καθώς και αναδιαμόρφωση και επέκταση του διαδρόμου κατά 75 μέτρα.

Αεροδρόμιο Κέρκυρας «I. Καποδίστριας»: Προβλέπεται επέκταση του αεροσταθμού, σε δύο ή τρεις φάσεις, αρχικά κατά 2.700 τ.μ., αποκατάσταση του διαδρόμου και αναδιάταξη των θέσεων στάθμευσης προς αύξηση της χωρητικότητας των αεροσκαφών.

Αεροδρόμιο Μυκόνου: Σχεδιάζεται άμεση ανακαίνιση και αντικατάσταση του οδοστρώματος του διαδρόμου και του χώρου ελιγμών, αλλά και μελλοντική επέκτασή τους με απαλλοτρίωση 13 στρ., επέκταση του αεροσταθμού κατά 9.000 τ.μ., επείγουσες παρεμβάσεις σε συστήματα φωτισμού και σήμανσης.

* Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς: Προβλέπεται ριζική ανακαίνιση και περιορισμένη επέκτασή του σε πρώτη φάση, επέκταση-διαπλάτυνση διαδρόμου και χώρου ελιγμών των αεροσκαφών, μέσω απαλλοτριώσεων. Σε δεύτερη φάση θα ακολουθήσει νέα επέκταση του αεροσταθμού.

* Αεροδρόμιο Ζακύνθου «Δ. Σολωμός»: Προβλέπεται αναβάθμιση του αεροσταθμού, εκτεταμένος εκσυγχρονισμός των υποδομών και διαπλάτυνση του διαδρόμου κατά 75 μέτρα μέσω απαλλοτρίωσης 250 στρεμμάτων.

* Αεροδρόμιο Μυτιλήνης «Οδ. Ελύτης»: Προβλέπεται αναδιάταξη και επέκταση του αεροσταθμού κατά 7.000 τ.μ., βαριά συντήρηση και επέκταση του διαδρόμου προς υφιστάμενη έκταση του αεροδρομίου.

* Αεροδρόμιο Σάμου «Αρίσταρχος ο Σάμιος»: Δρομολογείται αναβάθμιση του αεροσταθμού (αίθουσες αναμονής), εγκατάσταση συστήματος διαχείρισης αποσκευών και διαπλάτυνση του διαδρόμου (δεν υπάρχει παράλληλος τροχόδρομος), ώστε να ανταποκρίνεται στοιχειωδώς στα διεθνή πρότυπα.

* Αεροδρόμιο Κω «Ιπποκράτης»: Προγραμματίζεται επέκταση κτηριακών εγκαταστάσεων, αρχικά, κατά 18.000 τ.μ. και θα ακολουθήσουν άλλες δύο, παράλληλος διάδρομος τροχοδρόμησης, διαπλάτυνση διαδρόμου κατά 75 μέτρα.

* Αεροδρόμιο Σκιάθου «Αλ. Παπαδιαμάντης»: Χρήζει ειδικής αντιμετώπισης, καθώς η θέση του σχεδόν εντός του αστικού ιστού (2 χλμ από το κέντρο της πόλης) και περικυκλωμένο από θάλασσα και δρόμους περιορίζει τις δυνατότητες. Προτεραιότητα είναι η διαπλάτυνση του διαδρόμου για να ανταποκρίνεται στους διεθνείς κανόνες.

Ριζική αναβάθμιση υποδομών

Τη σύσκεψη απασχόλησε και η σημερινή κατάσταση των αεροδρομίων, μετά και τις επισκέψεις του ίδιου του διευθύνοντος συμβούλου της Fraport, τα περισσότερα εκ των οποίων όπως διαπιστώθηκε βρίσκονται σε κατάσταση εγκατάλειψης και παρακμής με ελλιπέστατες υποδομές και δεκάδες προβλήματα, από τους διαδρόμους προσαπογειώσεως μέχρι τους ασυντήρητους ιμάντες αποσκευών και της τριτοκοσμικής κατάστασης τουαλέτες.

Στόχος των Fraport-Slentel (όμιλος Κοπελούζου) είναι η απόλυτη ανατροπή αυτής της εικόνας και ο ριζικός εκσυγχρονισμός τους, με βασικούς πυλώνες:

α) την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων διαχείρισης επιβατών διεθνών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας,

β) την αναβάθμιση των υποδομών (από διαδρόμους μέχρι συστήματα φωτισμού και πυροσβεστικούς σταθμούς) ώστε να συμμορφωθούν με τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας της ΙΑΤΑ,

γ) την αύξηση του τουριστικού ρεύματος, μέσω επέκτασης της σεζόν την άνοιξη και το φθινόπωρο και του ανοίγματος σε καινούργιες αγορές (προσέλκυση νέων αεροπορικών εταιρειών).

Στρατηγική κατεύθυνση αποτελεί η επέκταση των εμπορικών δραστηριοτήτων, καθώς, όπως δείχνουν τα στοιχεία από Ευρώπη και Αμερική, το 60% περίπου των εσόδων των αεροδρομίων προέρχονται από τα ρυθμιζόμενα τέλη (επιβατών, προσγείωσης και στάθμευσης αεροσκαφών), και το υπόλοιπο 40% (με ανοδική τάση) από τις μη αεροπορικές δραστηριότητες, όπως πάρκινγκ, ενοικίαση αυτοκινήτων, εστίαση, duty free και άλλα καταστήματα.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ την Παρασκευή με 23 θέματα

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΩ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ, ΣΤΙΣ 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016, ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΩΡΑ 18:00, ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ:

 1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Κω οικον. έτους 2016 – Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος & τροποποίηση Ο.Π.Δ. Δήμου (Πίνακας Στοχοθεσίας).

 2. Επικύρωση της υπ’ αριθμ. 61/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, περί διοργάνωσης έκθεσης με θέμα: “7 Μαρτίου 1948, η ολοκλήρωση μιας πορείας” και ψήφιση – διάθεση πίστωσης.

 3. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) Δήμου Κω.

 4. Προγραμματισμός προσλήψεων εκτάκτου προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα Δήμου Κω, για το έτος 2016.

 5. Προγραμματισμός προσλήψεων εκτάκτου προσωπικού Δήμου Κω (πρόσληψη ναυαγοσωστών), για το έτος 2016.

 6. Επικαιροποίηση διενέργειας διαγωνισμού προμήθειας με τίτλο: “Ανταλλακτικά μηχανημάτων – οχημάτων του Δήμου Κω, για το έτος 2015. ”

 7. Επικαιροποίηση διενέργειας διαγωνισμού προμήθειας υγρών καυσίμων και ελαιολιπαντικών των Νομικών Προσώπων Δήμου Κω (Κ.Ε.Π.Α.Π.Α.Υ.Α.Σ. – Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. – Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο), για το έτος 2015.

 8. Έγκριση διενέργειας προμηθειών Δήμου Κω.

 9. Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή ή μη του Δήμου Κω στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ Α.Ε.

 10. Λήψη απόφασης για την  υποβολή πρότασης του Δήμου Κω στο πλαίσιο του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας V – B Adriatic – Ionian Programme ADRION 2014 -2020, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

 11. Λήψη σχετικής απόφασης (υποβολή πρότασης έργων (πράξεων) του Δήμου Κω στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα – Κύπρος 2014-2020).

 12. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 60/2015 μελέτης και λήψη απόφασης για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου: “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ”.

 13. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 57/2016 μελέτης και λήψη απόφασης για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου: “ΑΠΟΚΑΤΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΕΦΑΛΟΥ & ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ”.

 14. Έγκριση ανασύνταξης 2ου Α.Π.Ε. του έργου: “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΒΕΡΩΦ”.

 15. Σύσταση Επιτροπής παραλαβής του έργου: “ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΩ (Β’ ΦΑΣΗ) – Ανάπλαση δημοτικού υπαίθριου χώρου στην Δημοτική Κοινότητα Πυλίου,” (Α.Μ.: 3/2013).

 16. Σύσταση Επιτροπής παραλαβής του έργου: “ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΔΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ”.

 17. Σύσταση Επιτροπής παραλαβής του έργου: “ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΟΔΩΝ ΣΤΑ Ο.Τ. 359, 360 ΚΑΙ 378 ΈΩΣ 385 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΜΠΑΒΡΗ (Β’ ΦΑΣΗ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗΣ),” (Α.Μ.: 35/2008).

 18. Σύσταση Επιτροπής παραλαβής του έργου: “ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΜΠΗΣ”, (Α.Μ.: 46/2012).

 19. Σύσταση Επιτροπής παραλαβής του έργου: “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ”, (Α.Μ.: 40/2015).

 20. Εφαρμογή προγράμματος καταπολέμησης του Δάκου της ελιάς, κατά το έτος 2016.

 21. Έγκριση έκτακτης μετακίνησης Αντιδημάρχου για εκτός έδρας υπηρεσία.

 22. Προέγκριση μετάβασης αιρετών Δήμου Κω, για εκτός έδρας υπηρεσία.

 23. Έγκριση εξόδων κίνησης μετακινουμένων για εκτός έδρας υπηρεσίας.

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ:

— ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ/ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

— ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ.

— ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ.

— ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ Ν.Π.Δ.Δ. & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΩ.

— ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.

— ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ & ΤΜΗΜΑΤΩΝ.

— ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ – ΑΡΧΕΙΟΥ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

Ν.Γ.ΜΥΛΩΝΑΣ

ΔΟΠΑΒΣ: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΠΑΙΔΙ & ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ


Μετά από  την  έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, ξεκινάει με πρωτοβουλία του Α.Σ Αετός ενημέρωση στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για το άθλημα του jiou jitsou.
Η ενημέρωση θα γίνει από τον σύλλογο Αετός Κω που διατηρεί τμήματα jiou  jitsou, με την υποστήριξη του Τμήματος Αθλητισμού του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ,
Για την ενημέρωση του κοινού θα πραγματοποιηθεί επίδειξη στον καφέ – παιδότοπο ‘’Friends’’   την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 και ώρα 18.00 .
Με εκτίμηση,

Ο Υπεύθυνος του Τμήματος Αθλητισμού                                                                    

Σταματάκης Αθανάσιος

ΠΕΡΠΑΤΩ ΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ-1ο ΓΕΛ ΚΩ “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ” (Τετάρτη 5μμ στον Ορφέα)

Η θεατρική ομάδα του 1ου ΓΕΛ ΚΩ «Ιπποκράτειο» παρουσιάζει την παράσταση «Περπατώ εις το δάσος» της Στέλλας Μιχαηλίδου στο Χειμερινό Κινηματογράφο «Ορφέας» την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 στις 17:00 μ.μ ακριβώς!

Στην παράσταση θα παρευρεθεί η συγγραφέας του έργου Στέλλα Μιχαηλίδου.

Παρατήρηση: Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 17:00 μ.μ ακριβώς, λόγω προγραμματισμένης προβολής του Κιν/φου.

Εκ της δ/νσεως
picture_000000032w22Y015zxc023q03c0322035

Προβολή ντοκιμαντέρ από τον ΟΦΑ ΚΩ Cosmos Spacetime…13οεπ.Χωρίς το φόβο του σκοταδιού

Την Τετάρτη 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 και ώρα 19:30 στο ξενοδοχείο Αιγαίον θα προβληθεί το 13ο επεισόδιο και τελευταίο της σειράς
<< Cosmos: A SPACETIME ODYSSEY, Χωρίς το φόβο του σκοταδιού.>>

Στο τέλος της βραδιάς θα υπάρχουν τηλεσκόπια από μέλη του συλλόγου για παρατήρηση ουράνιων σωμάτων, αν ο καιρός το επιτρέπει.

Είσοδος Ελεύθερη

www.ofa-ko.org

Ομιλος Φίλων Αστρονομίας Κω

Web: http://www.ofa-ko.org/

E-mail: info@ofa-ko.org ; ofakos2010@gmail.com

Fb: https://www.facebook.com/groups/ofako/?fref=ts