Ο Αργυροπουλος στο “απόσπασμα” της “Δημοκρατίας” Κυρίτση…


ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΝΕΟ ΜΑΘΗΜΑ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…”

Eπειδή το παρασκήνιο με την υπόθεση Αργυρόπουλου και την εταιρεία High Fidelity το εχουμε εξαντλήσει… Και αυτά που ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν η επιφάνεια και όσα επιχείρησαν με “γαπικες” μεθόδους να προσάψουν στον άνθρωπο που τοποθέτησαν οι ίδιοι στον ΔΟΤ αλλά έκανε το “θανάσιμο αμάρτημα” να τους ασκήσει κριτική… Να σταθούμε μόνο στα μαθήματα “Δημοκρατίας” που αυτή τη φορά μας παρέδωσε ο κ. Κυρίτσης κλείνοντας…  “Η Δημοκρατία έχει κανόνες που πρέπει να τους σεβόμαστε…”
Και τον καταδίκασε “αναπολόγητο” όπως τόνισε ο Γ. Θεοφιλίδης θυμίζοντας το προφανώς ξεπερασμένο και ντε μοντέ γι αυτούς:«Μηδενί δίκην δικάσης πριν αμφοίν μύθον ακούσης». 

Kι ύστερα εσπευσε να παρομοιάσει τους εκπροσώπους της μειοψηφίας με τους ανθρώπους των σοβιέτ λέει που έσφαζαν τους αντιπάλους τους κατά τις προεπαναστατικές συγκρούσεις της Οκτωβριανής Επανάστασης… (Ημαρτον και πάλι καθρεφτης γυαλί…)
Κι εκλεισε με το δακρύβρεχτο ” Φτωχότεροι οικονομικά θα φύγουμε από το δήμο, πλουσιότεροι δεν θα φύγουμε…” και ” Δεν θα φτάσουμε ποτέ στο σημείο που έφτασε ο Α. Παπανδρεου να πούμε ότι κάναμε κι εμείς ένα δωράκι για κανένα…”

Στη θέση του κ .Αργυρόπουλου τοποθετήθηκε ο κ.Θοδωρής Φράγκος του Αχιλλέα.

Και το “κουφό” που είπε αρχικά στην εισήγηση του ο κ. Σιφάκης: ότι τα υπόλοιπα κανάλια (ποιά εννοεί άραγε;) πλην της Θου Κου δεν μετεδωσαν λέει καποια χαρτια που τους εδωσε… Μπα και γιατί τοτε τον προκαλουσαν δημοσίως να βγει στον αερα μόνος του ή με τον κ. Αργυρόπουλο και τους έγραφε;;;

Leave a Reply

Your email address will not be published.