Τι συζήτησαν τα αυτοδιοικητικά στελέχη της ΝΔ παρουσία του Τέλη στο Πυλί;;; Aπουσίες παρουσίες τοποθετήσεις υπέρ των κομματικών συνδιασμών…

Στο πολύκεντρο του Πυλιού συγκεντρώθηκαν το Σαββατοβραδο παρουσία του Αρ. Παυλίδη περίπου 20 με 25 αυτοδιοικητικά στελέχη της ΝΔ με πρωτοβουλία και των τριών τοπικών επιτροπών.

Επαναβεβαίωσαν την απόφαση της προηγούμενης συνάντησης που είχε γίνει τον Ιανουάριο στην Αντιμάχεια με τελικό συμπέρασμα σε περίπτωση ενός Δήμου να κατέβει ενωμένη η ΝΔ  με ένα συνδιασμό που θα στηριξουν όλοι . Για την τιμή των όπλων πάντως η απόφαση λεει ότι θα επιμείνουν στη θέση του κόμματος για τοπικά δημοψηφίσματα πριν την ψήφιση του Καλλικράτη…

Αξίζει να σημειωθεί ότι τοποθετήσεις υπερ της ενότητας και της πλαισίωσης του συνδιασμού (στον Ενιαίο) ή των συνδιασμών που θα στηρίξει το κόμμα (σε περίπτωση τριών ή δύο Δήμων…) έκαναν μεταξυ αλλων η Αντιδήμαρχος Δικαίου Σέβη Βλάχου (βασική εισηγήτρια) ο Παναγιώτης Αβρίθης ο Σωτήρης Μαραγκός και οι υπόλοιποι που πήραν το λόγο όπως φυσικά και ο Αρ. Παυλίδης.

Οι υπόλοιποι που παρευρέθηκαν ήταν οι: Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου, Κώστας Ασλάνης, Μιχάλης Περεζούς, Πασχάλης Βρακίδης, Φίλιππος Παπανικολάου, Ιάκωβος Χατζηδαυίδ, Γιάννης Κρητικός,  Ψύρρης Γιωργος,Aντώνης Πιζάνιας, Σεβαστός Παπαντωνίου, Μανόλης Μπαλάσσας, Ελευθερία Μοναστηριώτη, Νίκος Βλάχος, Δημήτρης Κουζούκας,Χατζηαμαλος Μανολης,Σωμος Μιχαλης,Σαραντης Δημητρης,Αρκουδακος Παναγιωτης και κάποια ακόμα στελέχη των τοπικών επιτροπών. Ο Θεόφιλος Μουζουράκης δήλωσε δικαιολογημένη απουσία λόγω προβλήματος υγείας ενώ δεν πήγαν παρότι προσεκλήθησαν οι : Ανδρέας Χατζημιχαήλ και Βασίλης Ξυπολιτάς.
Τι συμπερασμα βγάζετε απόλα τα παραπάνω;

Leave a Reply

Your email address will not be published.