Χρυσό ψαλίδι!

H επίσκεψη των Αγγελόπουλων στο ΣΕΦ δεν έστειλε απλώς το μήνυμα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, αλλά και ενόψει καλοκαιριού: Έρχεται χοντρό ψαλίδι στα «χρυσά» συμβόλαια!Η εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στην έναρξη των τελικών της Α1 ήταν αρκετή για να κάνουν τον Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να χάσουν την, ώρες ώρες, αξιοθαύμαστη ψυχραιμία τους και να αναγκαστούν να βρεθούν χθες στο ΣΕΦ και να μιλήσουν σε «σκληρή» γλώσσα προς άπαντες. Με τη δεύτερη αναμέτρηση της σειράς να πλησιάζει (αύριο, 9.45 μ.μ., ΣΚΑΪ), οι δύο ισχυροί άνδρες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ δεν είχαν και πολλά περιθώρια να μην το κάνουν, όχι βλέποντας πως άλλη μία χρονιά η ομάδα κινδυνεύει να μείνει χωρίς το πρωτάθλημα, στην περίπτωση που δεν υπάρχει άμεση βελτίωση.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως ο λόγος της επίσκεψής τους δεν ήταν απλώς η «αφύπνιση» εν όψει της δεύτερης συνάντησης με τους «πράσινους», αλλά και να ενημερώσουν πως «έρχεται δύσκολο καλοκαίρι»!

Η ατάκα αυτή που ακούστηκε από τα χείλη του προέδρου της ΚΑΕ, Παναγιώτη Αγγελόπουλου, αφορούσε ως επί το πλείστον τους υψηλά αμειβόμενους παίκτες, όπως οι Παπαλουκάς, Μπουρούσης, Τσίλντρες, Κλέιζα, Βασιλόπουλος, καθώς οι Βούιτσιτς, Χαλπερίν, Μπέβερλι, Πεν ούτως ή άλλως αποχαιρετούν το «λιμάνι», δεδομένου ότι τα συμβόλαιά τους τελειώνουν.

Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των καιρών, που θέλουν τα ευρώ να βγαίνουν με δυσκολία από την τσέπη, η διοίκηση των Πειραιωτών φαίνεται να έχει ήδη αποφασίσει σε μεγάλες περικοπές, ασχέτως κατάληξης της φετινής χρονιάς. Αν η σειρά των τελικών «γυρίσει», δε σημαίνει πως θα «γυρίσει» πίσω κι η απόφαση, αλλά ενδέχεται, έχοντας τη γλύκα της κατάκτησης του τίτλου που λείπει από το 1997, τα δύο αφεντικά της ΚΑΕ να φανούν περισσότερο επιεικείς.

Το σίγουρο είναι πως ό,τι και να γίνει, το φετινό καλοκαίρι δε θα είναι ίδιο με αυτό των τελευταίων χρόνων. Η ομάδα έχει ξοδέψει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στην προσπάθειά της να επιστρέψει στην κορυφή και μη έχοντας καταφέρει να το κάνει πράξη φάνταζε αναπόφευκτο πως κάποια στιγμή θα παρθούν ανάλογα μέτρα. Κι η πρώτη προειδοποίηση έγινε χθες πρόσωπο με πρόσωπο…

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα πάψει να είναι ανταγωνιστικός ή θα. τσιγγουνευτεί να φέρει παίκτες μεγάλης κλάσης. Απλώς θα επιδιωχθεί μια πιο συνετή οικονομική πολιτική. Εξάλλου από τους παίκτες που θα αποχωρήσουν -και εκεί αναμένονται πολύ μεγάλες εκπλήξεις στο ενδεχόμενο απώλειας του τίτλου- θα εξοικονομηθούν πολλά χρήματα για να γίνουν πιο αξιόπιστες επενδύσεις.

 

 

 

http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/85452-χρυσό-ψαλίδι

Leave a Reply

Your email address will not be published.