Eπιστολή ΚΟ-ΛΑ-ΦΟΣ της Σοφίας Λ…… προς Κυρίτση

Στον Εισαγγελέα η επιστολή από τον Αλκιβιάδη… Κι ακόμα που είστε… <<ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ!!!>> ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ aegeanews.gr

Η γυναίκα που ήταν “το λύσε και το δέσε” στη Μαρίνα και που κατά τον λαλίστατο κ. Κανταρζή εργαζόταν λέει “αφιλοκερδώς…” Βεβαιώνει με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ότι όχι μόνο εργαζόταν ΠΑ-ΡΑ-ΝΟ-ΜΑ για 8 μήνες αλλά είχε αποκαλύψει και η ίδια στον τότε Πρόεδρο Κυρίτση όλα όσα βγάλαμε στη φόρα για τη Μαρίνα ως τώρα (και αφήνει να διαφανεί ότι γνωρίζει ακόμα περισσότερα κρατώντας τους στο χέρι…)

Τώρα σε ότι αφορά την αμοιβή της με μαύρα τιμολόγια είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να το πει η ίδια (μας το διέψευσε) το αφήνει να διαφανεί όμως στην επιστολή της (“ώστε να μη στερηθούν τα παιδία μου τον άρτο τον επιούσιο…”)

 

<<Εγώ ήμουν αυτή που ανακάλυψε την αδιαφάνεια.

• Μισθοδοσία

• ΑΣΕΠ

• Τιμολόγια

• Πιστωτικά

και, ίσως αυτό να μην σας ικανοποίησε αλλά να σας εξαγρίωσε. Έτσι βολεύονται και μάλιστα πολύ καλά κομματικοί φίλοι της εξουσίας…>>

Αυτή τη γυναίκα λοιπόν με τα δύο ανήλικα παιδιά πέταξε στο δρόμο και χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη παρακαλώ μια μέρα του Νοέμβρη ο ψευτο γαπ (όταν πήγε έξαλλος στη Μαρίνα και ωρυόταν για το ποιός έδωσε τα στοιχεία στον Κιάρη…)

Και από την άλλη έδωσε προαγωγή κι έκανε Πρόεδρο τον κ. Κανταρζή που το Δεκεμβριο της έπλεκε το εγκώμιο όταν βγήκε να μας απαντήσει τάχα -“κατακίτρινος” απ το κακό του- και στον οποίο κοινοποιείται η επιστολή αλλά που με ξέρεις τώρα που σε ξέρω…

Θυμάστε τότε τι έλεγε για τη γυναίκα αυτή;;; Που άφησε λέει την Κουάντας και ήρθε να εργαστεί “αφιλοκερδώς” στη Μαρίνα κάνοντας διάφορα ταξίδια για αποστολές κλπ μέχρι εκείνα τα ωραία για την απέναντι Αλικαρνασσό…

Ο κ. Κανταρζής λοιπόν που άφηνε τότε τις “σπόντες” ότι ο κ. Πρόεδρος (Κυρίτσης) ήταν ενημερος για την αδιαφάνεια αυτή κλπ αλλά δεν έκανε τίποτα… Έν αντιθέσει με την ανυπεράσπιστη γυναίκα που ήταν το εξιλαστήριο θύμα όλης της ιστορίας πήρε αύξηση και προαγωγή κι έγινε Πρόεδρος… Αφενός για να μην του φύγει κι αυτός μετά από Ασλάνη-Αβρίθη-Πασσανικολάκη κλπ και αφετέρου για να μην του τα βγάλει στη φόρα. Δεν υπολόγισε όμως καλά την “έντονη προσωπικότητα” αυτής της γυναίκας (όπως λέει και η ίδια) η οποία επαναλαμβάνει ουσιαστικά αυτό που του είπε και η γριούλα (θα π… το Δήμαρχο προφανώς και ο φτωχός…) : <<Η ζωή κύκλους κάνει και ότι πήρα θα το πάρεις εις διπλούν.>>

(Κι ας λέει ο αρχιψεύτης και αρχιρουφιάνος γαπ ότι εμείς τάχα της βάλαμε “λόγια στο στόμα…” Μήπως εμείς βάλαμε λόγια στο στόμα και της Σοφίας Λ ;;; Όταν όλη η Κως λέει το ίδιο πράγμα κι αυτός αναγκάστηκε να βγει σε “εθνικό” δίκτυο και να πει στους δικούς του έντρομος “μη φοβάστε τίποτα…”)

ΙΔΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ Λ……. (πρωτοκολλημένη στο Δήμο και με κοινοποίηση στους αποδέκτες που φαίνονται. Εχουμε σβήσει μόνο το επώνυμο της και το οεπώνυμο του μάρτυρα Νίκου Β. που επικαλείται η ίδια. ‘Ολα τα άλλα ονόματα τα αφήσαμε. Αν και πιστεύουμε ότι ύστερα απ’ όλα αυτά η Σοφία Λ…… έχει το σθένος και το θάρρος και θα βγει να μιλήσει ανοιχτά στα ΜΜΕ)

A σημειώστε ότι η Σοφία φιλοτιμήθηκε να παραδώσει το κινητό της απ τη Μαρίνα το Νοέμβριο (στη γραμματεία του Δημάρχου άφησε το προσωπικό της κινητό γιατί ο υποκλοπέας Δήμαρχος φοβήθηκε μην τον μαγνητοφωνήσει…). Θυμάστε που είχαμε γράψει για 6 τουλάχιστον κινητά που πλήρωνε η Μαρίνα για Κυρίτση Κανταρζή και διάφορα άλλα πρόσωπα Ποιά είναι αυτά;;; Πως πηραν τα κινητά;;; και τι λογαριασμούς έκαναν και κάνουν άραγε;;;

 

Προς: Δήμαρχο Κω κ. Κυρίτση

 

Κοινοποίηση: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χατζηνικολάου

Αντιδήμαρχο κ. Γερασκλή,

Αντιδήμαρχο κ. Σταματάκη

Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κανταρζή .

κ. Μουζουράκη

Πρώην μέλη Δ.Σ. «ΚΩΣ ΕΠΕ Α.Ε»

 

Κύριε Δήμαρχε,

 

Δια της παρούσης μου, σας ευχαριστώ που μετά από πολλές προσπάθειες (8 μήνες) επιτέλους μου επιτρέψατε να έχω 10 λεπτά της ώρας σας έστω και με την προϋπόθεση να παραδώσω το κινητό μου στη γραμματέα σας (απαράδεκτη ενέργεια κατά την άποψη μου),

Κατ’ αρχήν, αυτό που εγώ επιθυμούσα δεν ήταν να σας ζητήσω δουλεία, αλλά μια εξήγηση στην απαράδεκτη συμπεριφορά σας όσο αφορά την πρόσληψη και την απομάκρυνση μου από τη Μαρίνα.

 

Ερώτημα: Γιατί δεν με αφήσατε να φύγω από τον Απρίλιο αλλά μου ζητήσατε να υποβάλω χαρτιά ξανά και ξανά. Αυτό που κάνατε ένα πρωί του Νοέμβρη γιατί δεν έγινε τον Απρίλη; Αυτό και μόνο ρωτάω ώστε να μη στερηθούν τα παιδία μου τον άρτο τον επιούσιο και πολύ περισσότερο την ιατροφαρμακευτική κάλυψη.

 

Αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη αντίκρισα έναν Δήμαρχο που δεν με γνωρίζει καθόλου, ούτε είναι γνώστης της παρουσίας μου όλο το καλοκαίρι στη Μαρίνα. Κατά την διάρκεια της συνομιλίας μας 24/2/2010 με παρόντα τον κ. Νίκο Β…….., (που δεν πίστευε σ’αυτά που άκουγε και έβλεπε) για μια στιγμή σκέφτηκα να σας δώσω λίγο ελαφρυντικό μήπως και είχατε χάσει την επαφή με το περιβάλλον, αλλά τώρα είμαι σίγουρη ότι η ηδονή της εξουσίας σας προξένησε «Αμνησία κατά βούληση».

 

Βλέπετε κύριε Δήμαρχε, όσο και να θέλετε να το αρνηθείτε ήμουν στην Μαρίνα, από 1 Μαρτίου 2009 – 30 Απριλίου 2009 με δίμηνη σύμβαση και από 1 Μαΐου 2009 – 20 Νοεμβρίου 2009 χωρίς σύμβαση αλλά με τις δικές σας υποσχέσεις να παραμείνω.

Μπορώ κάλλιστα να σας θυμίσω την παρουσία μου στη Μαρίνα4 διότι δούλεψα πολύ σκληρά 7 ήμερες την εβδομάδα για μια Μαρίνα που ανήκει στο λαό της Κω, και εγώ ήμουν αυτή που ανακάλυψε την αδιαφάνεια.

• Μισθοδοσία

• ΑΣΕΠ

• Τιμολόγια

• Πιστωτικά

και, ίσως αυτό να μην σας ικανοποίησε αλλά να σας εξαγρίωσε. Έτσι βολεύονται και μάλιστα πολύ καλά κομματικοί φίλοι της εξουσίας.

 

Αν ακόμα δεν σας έχει έρθει η μνήμη ρωτήστε:

 

  • • Τον Αντιδήμαρχο κ. Γερασκλή και τον επίτιμο Πρόξενο Δανίας τον κ. Γ. Καΐσερλη, ποιος διοργάνωσε το συνέδριο “Tourism in Kos – Safe and Green” για τον Πρέσβη Δανίας Mr. Tom Nooring;

  • • Τον Αντιδήμαρχο κ. Σταματάκη και την ομάδα του από το ΔΟΑ, με ποιον συνεργάστηκαν για να στήσουν την γραμματεία του Beach Volley;

  • • Τον κ. Τράκκα, με ποιον συνεργάστηκε για τις δεξιώσεις του Rodos Cup και του Jet Ski;

  • • Τον κ. Α Πατάκο, σε ποιον απευθυνόταν για σοβαρά θέματα στην επισκευαστική ζώνη όταν δεν είχε ανταπόκριση από την Διεύθυνση της Μαρίνας;

  • • Την γραμματέα σας, ποιος της έκανε τις μεταφράσεις που σύμφωνα με την ίδια εσείς της δίνατε τις εντολές.

  • • Την κυρία Νικήτα από ΑΣΕΠ ποιος μεσολάβησε να τακτοποίηση το θέμα με το εποχικό προσωπικό μετά από 3 λανθασμένους πίνακες που αναρτήθηκαν από την Διεύθυνση της Μαρίνας;

  • • Και τέλος το Δ.Σ. τον κ. Κανταρζή, την κ. Παντελίκιζη, τον κ. Α. Καλούδη, τον κ. Κουτσάκη, τον κ. Δ Καλλούδη, τον κ. Διακογιάννη, τον κ. Ε. Σαρούκο, και τον κ. Παστρικό, ποιος κρατούσε τα πρακτικά από Φεβ -Οκτ 2009 που παρά τις ομόφωνες αποφάσεις δεν γίνονταν σεβαστές γιατί δεν εξυπηρετούσαν τους παραλογισμούς του Καίσαρα.

ι ,

Είμαι στην διάθεση όλων των προαναφερομένων σε μια δημόσια εφ’ όλης τις ύλης συζήτηση. Εκτός και αν αντιμετωπίζουμε επιδημία αναγκαστικής αμνησίας.

Ελπίζω τώρα να σας έχω κάπως ταράξει και ξυπνήσει την μνήμη σας αλλά αν επιμένετε σας ερωτώ, προς τι τα ευχαριστήρια μηνύματα του κ. Καμένου, του κ. Θεοχαράκη, του Προξένου Δανίας και διάφορων πελατών της Μαρίνας; Αν και πάλι εξακολουθείτε να μην θυμάστε σας αφήνω σ’ αυτό που λέγεται συνείδηση αν γνωρίζετε τη σημασία της λέξεως.

Κύριε Δήμαρχε, υποτιμήσατε πάρα πολύ έναν επιστήμονα, παιδί τρίτη γενιάς ομογένειας αλλά σας υπόσχομαι πως την Σοφία Λ…………… θα την θυμάστε νια πάντα δίνοντας σας μια συμβουλή. Ξεχνάτε ότι είστε ένας υπάλληλος του λαού και ότι ο λαός έχει την απαίτηση του σεβασμού σας όσο κάθεστε σ’ αυτήν την προσωρινή Δημαρχική καρέκλα, υπάρχει και το ρητό :

Η ζωή  κύκλους κάνει  και ότι πήρα θα το πάρεις εις διπλούν.

Όσο για την ερώτηση σας «Γιατί να δώσω δουλειά σε σένα» σας απαντώ, Διότι έχω έντονη προσωπικότητα, ικανότητα επικοινωνίας, εμπειρία, γνώση, οργανωτικές ικανότητες και διάθεση για δουλειά ώστε να ανταπεξέλθω με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τους προϊσταμένους μου και τέλος με καθαρό ποινικό μητρώο, (μόνο που δεν ξέρω να φτιάχνω πίτες).

 

Κλείνοντας σας συγχαίρω για το δημοκρατικό σας ύφος και ήθος, την κοινωνική σας πολιτική, τη στήριξη και υποστήριξη σας προς εμένα και τα 2 ανήλικα παιδιά μου που επιλέξαμε να επιστρέψουμε στην γενέτειρα των προγόνων μας πιστεύοντας στα παχιά λόγια της τοπικής εξουσίας.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.