ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ 48 + 12 τρόποι για να μείνετε υγιείς για πάντα (“Άσπρο Σπίτι & Π. Μαλαχία) -Πολύς κόσμος στην παρουσίαση

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

από την αποψινή παρουσίαση του πολύ ενδιαφέροντος ημερολογίου με τίτλο 48 + 12 τρόποι για να μείνετε υγιείς για πάντα, το οποίο εκδόθηκε σε δύο γλώσσες (Ελληνικά & Αγγλικά) με τη συμπλήρωση 30 χρόνων στο χώρο της φιλοξενίας από το γνωστό ξενοδοχείο “Άσπρο Σπίτι” της οικογένειας Διακαναστάση στο Τιγκάκι  & 20 χρόνων επαγγελματικής διαδρομής της γνωστής Διαιτολόγου, Πόπης Μαλαχία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο πολύκεντρο Θαλασσινού και συντονίστρια ήταν η Π. Μαλαχία, ενώ για το Ημερολόγιο μίλησαν η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Κω Αργυρώ Κατσίλη (με αναφορές σε λαογραφία και παράδοση), ο Αρχιμάγειρας και Ερευνητής της Ιπποκρατικής διατροφής Μιχάλης Ποταμούσης (με εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναφορά στα αρτοσκευάσματα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα) και η Οικονομολόγος – Πρόεδρος του Οικ. Επιμελητηρίου Κω Κωνσταντίνα Βόλου, η οποία έκανε μια ιδιαίτερα επίκαιρη αναφορά στον αγροτουρισμού και τις δυνατότητες ανάπτυξης του στο νησί μας.

To ημερολόγιο, περιλαμβάνει πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τροφές και βότανα από την εποχή του Ιπποκράτη μέχρι σήμερα που μας χαρίζουν υγεία και ευεξία.

Τέλος, ανάρπαστος έγινε & ο μπουφές με τις πεντανόστιμες παραδοσιακές λιχουδιές που ετοίμασε η οικογένεια Διακαναστάση.

DSC03608.resizedLeave a Reply

Your email address will not be published.