ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Καθήλωσε η ομιλία για την Αγάπη & την “ορμόνη” της, από την Ψυχολόγο Άννυ Μπενέτου – Ζαμάγια, στην κατάμεστη Πνευματική Εστία Κω

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια πολύ διαφορετική και ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο θέμα “ας μιλήσουμε για την Αγάπη. Αναστοχασμοί πάνω σε ένα πολυσυζητημένο συναίσθημα” πραγματοποίησε στην ομιλία της η Ψυχολόγος Άννυ Μπενέτου – Ζαμάγια, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η ΕΓΕ Κω στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Πνευματικής Εστίας της Ιεράς Μητροπόλεως.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Σεβ. Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή, η επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα, οι Περιφ. σύμβουλοι Ε. Νάκη & Ε. Σβύνου, ο Δημ. σύμβουλος και Πολιτευτής της ΝΔ Γ. Κρητικός και πάρα πολύς κόσμος.

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος της ΕΓΕ Κω Μ. Φάκκου η οποία και παρουσίασε την “κατά το ήμισυ συμπατριώτισσά μας” κ. Μπενέτου – Ζαμάγια .

Η κ. Μπενέτου-Ζαμάγια δίνοντας αρχικά το περίγραμμα της ομιλίας της, ξεκίνησε αρχικά από βιολογικής άποψης αναφερόμενη στην ωκυτοκίνη την «ορμόνη της αγκαλιάς», ή «μαγική ορμόνη», ή «ορμόνη της αγάπης» και στην συνέχεια, επεκτάθηκε σε μια καθηλωτική και πολύ παραστατική ομιλία, σε παρόμοιο συναίσθημα που βιώνουμε όταν υπάρχει “σύνδεση” στις παρέες και τις συναναστροφές που κάνουμε με αγαπημένα ή φιλικά πρόσωπα (βίντεο)

DSC_0087ege-gia-agaph
One Reply to “ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Καθήλωσε η ομιλία για την Αγάπη & την “ορμόνη” της, από την Ψυχολόγο Άννυ Μπενέτου – Ζαμάγια, στην κατάμεστη Πνευματική Εστία Κω”

Leave a Reply

Your email address will not be published.